Αντιστέκονται που διέταξε. Αλλά θα πρέπει να είναι ισχυρότερη. Imponte. Πάρτε σοβαρά. Και μην τους χάσετε. Απλά είναι σταθερή πάρει για να ερμάρια αίθουσα, ο καθαρισμός και τα παιδιά (ay, παιδιά ...) είναι ένας ναός της παραγγελίας. Αν καταφέρετε να τους κρατήσει μακριά, η ζωή σας θα βελτιωθεί. Και θα είστε πιο ευτυχισμένοι. Αξίζει, έτσι δεν είναι;

Στην αίθουσα

1. Το ιδανικό έπιπλα για την αίθουσα είναι αυτός που έχει χώρο για να σας πάρει από σας όταν γυρνάς στο σπίτι και τι φοράτε πριν από την αναχώρηση. Έτσι, μπουφάν, τσάντα, παπούτσια ... Ιδανικά ένα μοναδικό κομμάτι των επίπλων που πληροί όλα, αλλά αν έχετε χώρο για ένα μεγάλο κομμάτι των επίπλων, διανέμει μικρότερα κομμάτια που η ίδια υπηρεσία να κάνει.

2. Χρειάζεται κρεμάστρες. Τουλάχιστον ένα για κάθε μέλος της οικογένειας. Μπορούν να είναι άγκιστρα τοποθετηθεί στον τοίχο ή στο πίσω μέρος του υπουργικού συμβουλίου ή αν δεν θέλετε τα ρούχα είναι ορατό, ένα μπαρ σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι. Αν ο χώρος είναι περιορισμένος, είναι πολύ χρήσιμο να αφαιρεθεί μπαρ που κρέμονται τα ρούχα μπροστά, ένα πίσω από το άλλο (όχι το προφίλ ως ένα κανονικό bar).

00433971 O

3. Και τα ράφια και συρτάρια. Ράφια για τις τσάντες και τα συρτάρια για τα αξεσουάρ, όπως κασκόλ, καπέλα, γάντια, κράνη ... Αν έχετε συρτάρια, ομάδες όπως μικρά κουτιά, και καλύτερα να είναι όλοι ίσοι (τουλάχιστον από το ίδιο υλικό) για να δεν παράγει οπτικό χάος.

4. Ένα μίνι τράπεζα. Η λειτουργία του είναι πολύ σαφής: να καθίσει σε CalzArte όταν θα πάτε και descalzarte κατά την άφιξή σας. Ως εκ τούτου, το καλύτερο είναι ότι αυτή η τράπεζα έχει χώρο από κάτω για να αποθηκεύουν τα παπούτσια όλη την οικογένεια (και παντόφλες σπίτι). Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη, με περίπου 80 εκατοστά πλάτος και περίπου 50-60 cm ύψος θα είναι τέλειο. Εάν χώρο για τα παπούτσια είναι πάντα κλειστή, θα εξετάσουμε πιο τακτοποιημένη.

Gallery, 10 φωτογραφίες
3 τοποθετείται το REVIEW

5. Και κάποια ντουλάπα. Στην κορυφή, μια πόρτα ντουλάπια είναι ιδανικό για την αποθήκευση τσάντες και αξεσουάρ για άλλη μια σεζόν, σε κουτιά. Εάν υπάρχει επιπλέον χώρο, αυτά τα ψηλά ντουλάπια μπορεί να είναι ένα ιδανικό μέρος για αντικείμενα όπως μπαταρίες, λαμπτήρες ... μέρος Ήδη δεν θα χαθεί πια! Και desahogarás άλλα γραφεία στο σπίτι.

6. Πείτε όχι στις κρεμάστρες. Καταλήγουν να είναι "οι αναδιπλώνεται τέρας"Επειδή σε σακάκια, τις τσάντες τους, κασκόλ συσσωρεύονται ... να κλιμακώσει κάτω από το βάρος και είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε αυτό που θέλετε χωρίς να αφαιρέσετε όλα (και να χάσει πολύτιμο χρόνο από την στιγμή έχετε πιο γρήγορα). Έτσι, ξέρετε, τα ράφια, τοίχο καλύτερα να είναι.

Η ντουλάπα καθαρισμού

7. Το ιδανικό έπιπλα Είναι αυτό που σας επιτρέπει να πάρετε μαζί (όχι κωδικοποιημένο) όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να καθαρίσετε το σπίτι σας. Ναι, τον καθαρισμό του δαπέδου και των κρυστάλλων, αλλά και για τα απορρυπαντικά πλυντηρίου. Και είναι η πιο πρακτική θα αναιρέσει μια γωνιά της κουζίνας ή πλυντήριο για να εγκαταστήσετε το χώρο πλύσης (με πλυντήριο, στεγνωτήριο και ακόμη και ένα μικρό νεροχύτη για τη θεραπεία πιο επίμονη πριν από τη διάθεσή τους για να πλύνετε λεκέδες).

00376949

8. Δημιουργήστε ένα υψηλό κοίλο. Και θα τελειώσει το απεχθές συναίσθημα που δεν ξέρει πού να βάλει τη σκούπα, σφουγγαρίστρα, τραπέζι σιδήρου ... θα πρέπει να έχετε ένα κενό περίπου 140 εκατοστών για αυτά τα ψηλά αντικείμενα. Αχ! Μια άλλη συμβουλή: καλύτερα να τους κρατήσει σε προφίλ, γιατί αν βάλετε ένα μετά το άλλο πρέπει να πάρουν τα πάντα, όταν θέλετε να πάρετε ό, τι είναι στο κάτω μέρος.

9. Ενα ράφι, μια χρήση. Είναι πιο βολικό, κατανέμουν κάθε ράφι ή ράφι ντουλάπι για την αποθήκευση προϊόντων για συγκεκριμένη χρήση: το πλύσιμο, έτσι ώστε να καθαρίσετε το μπάνιο, το έδαφος ... Κρατήστε τα προϊόντα καθαρισμού σε δοχεία με λαβές, καθώς και είναι πολύ εύκολο να τους βγάλουμε έξω από το ντουλάπι, να τους πάρει όπου τα χρειάζεστε και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσετε και πάλι.

10. Δώστε τις πόρτες χρήση. Το εσωτερικό των θυρών του υπουργικού συμβουλίου είναι ένα μέρος που δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Βάλτε αγκίστρια να κρεμάσει ξεσκονόπανο, κουρέλια ... μικρές και πολύ ρηχά ράφια (αν όχι, δεν μπορείτε να κλείσετε τις πόρτες) για μικρά αντικείμενα που δεν μπορεί να κρεμαστεί.

Gallery, 10 φωτογραφίες
3 τοποθετείται το REVIEW

11. Αναζητήστε. Στην κορυφή από το ντουλάπι, το λιγότερο προσιτό ράφια, κρατήστε τοξικά προϊόντα για να τους κρατήσει μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Μπορείτε, επίσης, να διαθέσει ένα υψηλότερο ράφι για τα ανταλλακτικά χαρτί τουαλέτας και κουζίνας.

12. Τώρα το κέντρο. Στην περιοχή ντουλάπα που βρίσκεται στο ύψος των ματιών σας να δημιουργήσετε αυτά τα ράφια με χώρους (πλυντήριο, μπάνιο, κουζίνα ...). Θα χρειαστείτε επίσης ένα μέρος για να αποθηκεύουν τα ανταλλακτικά πανιά, σφουγγάρια, τα γάντια, τα μαξιλάρια ... Έλα, όλα τα προϊόντα και τα αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε κατά τον καθαρισμό.

13. Και κάτω; Στο κάτω μέρος της ντουλάπας θα πρέπει να έχετε ένα μεγάλο χώρο για την αποθήκευση στοιχείων, όπως σφουγγαρίστρα κουβά, ηλεκτρική σκούπα, ένα κουβά ... Αν έχετε μια ηλεκτρική σκούπα λειτουργεί με μπαταρία, είναι πολύ βολικό το γεγονός ότι το υπουργικό συμβούλιο έχει ένα βύσμα για να επαναφόρτιση ενώ αποθηκεύεται.

14. Προσοχή ... Το μέγεθος και η ποσότητα των προϊόντων καθαρισμού και αξεσουάρ. Επειδή για ένα διαμέρισμα 50 μ2 δεν χρειάζεται ένα κουβά όχι σκούπα και γιατί βιομηχανικών εξαρτημάτων σκούπα διαθέτουν αρκετό. Είναι η αγορά πιο περίπλοκη σειρά.

ντουλάπα για παιδιά

15. Κάντε εμπλέκονται. Ιδανικά οργανώσει τα παιδιά ντουλάπα μαζί τους. Αν το κάνετε, θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ξέρετε όπου τα πάντα είναι και, εν τέλει, να είναι πιο αυτόνομη και μεγαλύτερη επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι να παραγγείλετε το σπίτι. Ναι, να επιλέξουν μια μέρα που μπορεί να έχετε αρκετό χρόνο (τουλάχιστον 3 ώρες) και να αποφασίσουν από κοινού, όπου όλα θα πάνε.

00411155

16. Κατ 'αρχάς, τον καθαρισμό της δέσμης. Πριν βάλετε να ταξινομήσετε τα ρούχα, βουρτσίστε τα πάνω. Σίγουρα υπάρχουν ρούχα που τους έχουν ξεπεράσει, ή ότι δεν είναι πλέον ομοειδών ή που είναι πολύ φθαρμένα ... Έτσι, όχι μόνο θα κερδίσει χώρο στο εσωτερικό του Αμαρίου, αλλά θα γνωρίζει αν θα πρέπει να αγοράσετε κάτι καινούργιο.

17. Η τέλεια ντουλάπα Πρέπει να έχετε στο ύψος ρούχα της, που χρησιμοποιούν καθημερινά. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να πιάσει τόσο που φτάνουν πριν από τον επίδεσμο για να το κρατήσει ... και οι ίδιοι να διατάξει την ντουλάπα σας! Με μία ντουλάπα σχεδιαστεί για να αποφευχθεί η ακαταστασία στο δωμάτιο σας, μπορείτε να σταματήσει να είναι ένα όνειρο.

18. Η γραμμή 150 εκατοστά. Έτσι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είναι προσιτή σε αυτούς (το πολύ, θα πρέπει να ανεβείτε ένα βήμα). Εδώ μπορείτε κλείσεις πουκάμισα, σακάκια και φορέματα. Στην ιδανική περίπτωση, όχι περισσότερο από ένα ένδυμα κρέμονται σε κάθε γάντζο, γιατί αν όχι, τα άτομα κάτω και δεν κοστίζουν περισσότερο για να εντοπίσετε. Και αν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα ντουλάπα για τα παιδιά, να θυμάστε ότι συνήθως έχουν πιο διπλωμένα ρούχα κρεμασμένα, οπότε θα πρέπει να έχετε περισσότερα ράφια ή συρτάρια χώρο του μπαρ.

19. ράφια, τι πρακτικές! Θα κρατήσει διπλωμένα ρούχα, όπως πουκάμισα, πουλόβερ ... Βιβλίο χαμηλότερα ράφια του υπουργικού συμβουλίου (πιο προσιτή για τα παιδιά) εποχιακά ρούχα, και μην ξεχάσετε να κλείσετε δωμάτιο για τις πιτζάμες. Στα ράφια πάνω, το οποίο μπορείτε να πάρετε μόνο, κρατά τα ρούχα εκτός εποχής.

20. Συρτάρια, λείπει. Είναι ιδανικό για την αποθήκευση εσώρουχα (θα ήταν τέλεια που θα μπορούσε να έχει ένα συρτάρι για τις κάλτσες, ένα άλλο για εσώρουχα ή σλιπ, γιλέκα ένα για ...). Εάν αυτό δεν ισχύει και για παράδειγμα, θα πρέπει να έχετε μαζί κάλτσες και εσώρουχα, χρησιμοποιεί διοργανωτές να μην αναμειγνύεται με άλλο.

Gallery, 10 φωτογραφίες
3 τοποθετείται το REVIEW

συμβουλές Alicia Ιγκλέσιας του

Alicia Iglesias-COLOR

  • Τα τρία γραφεία έχουν αναλυθεί, όπως και πολλά άλλα γραφεία στο σπίτι, έχουν κάτι κοινό: όλα τα διαφορετικά πράγματα που αποθηκεύονται. Και αυτό τείνει πάντα στο χάος. Θέλετε να βοηθήσετε;
  • Δημιουργία ζωνών είναι η λύση. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει τη δημιουργία οικογενειών των αντικειμένων και να τους στοχεύουν να διατηρήσουν ένα σταθερό χώρο. Για παράδειγμα, τα φάρμακα. Τι να τα έχουν όλα μαζί και σε ένα συγκεκριμένο μέρος; Λοιπόν αυτή είναι η περιοχή του θώρακα ιατρικής.
  • Όπως πολλοί χρειάζεστε. Άλλοι τομείς της τάξης μπορεί να είναι μια περιοχή της γραφικής ύλης (χαρτί, στυλό, φάκελοι ...), μια περιοχή των εργαλείων, τα Χριστούγεννα περιοχή (για να αποθηκεύσετε όλες τις γαρνιτούρες μαζί), μια ζώνη άθλημα, άλλα σκάφη ... εξαρτάται από σας συνήθειες και τον τρόπο ζωής σας.

Gallery, 10 φωτογραφίες
3 τοποθετείται το REVIEW