Αντί να προσπαθούν να κρύψουν ένα πυλώνα, να δώσει μια χρησιμότητα: να στηρίζεται σε ένα ράφι και να κερδίσει ένα νέο χώρο αποθήκευσης.

Έχοντας ένα πυλώνα ή στήλη στη μέση της διαμονής δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα. Αντί να προσπαθούν να κρύψουν κάτι αρκετά περίπλοκο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κερδίσει ένα μικρό χώρο αποθήκευσης, όπως σε αυτό το έργο διακοσμητή Juan Servera.

Εδώ, έχει υπάρξει μια ανοικτή βιβλιοθήκη που έχει τις ίδιες διαστάσεις με το ίδιο το προβλήτα (περίπου 30 χ 30 χ 2,5 m). Έτσι, αυτό είναι ενσωματωμένο και το «κρυμμένο» μέσα σε μια δομή όπως επίσης εξυπηρετεί την οριοθέτηση περιοχών μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Εάν σχεδιάζετε ένα παρόμοιο ράφι, βεβαιωθείτε ότι έχετε τελειώσει και το χρώμα από κοινού με τον πυλώνα να δώσει την εντύπωση της ενότητας. Αν είναι ανοιχτό, όπως αυτό, θα μειώσει την παρουσία του πυλώνα και επιτρέπουν τη διέλευση του φωτός. Κατά τον καθορισμό, είναι πιο πρακτικό να πάει αγκυροβολημένο στην οροφή με τις βίδες κρυμμένο με κόλλα καλύπτει το ίδιο χρώμα. Διανέμει την απόσταση από τα ράφια ανάλογα με το τι υποδοχής. Τα περισσότερα ογκώδη και βαριά, καλύτερη στο κάτω μέρος.

Βάσεις ένα πυλώνα

Εδώ είναι ενσωματωμένο σε έπιπλα, αλλά μπορείτε επίσης να τονίσει με το ξύλο ή ταπετσαρία. Highlight είναι πιο εύκολο να κρυφτεί.

βιβλιοπωλείο

Αδράξτε την retranqueo τοίχο μόλις 30 εκατοστά. Από την κατοχή συμμετρικές εσοχές, αυξάνει την αίσθηση της τάξης.

τελικό

Προσπαθήστε να πυλώνα και ράφι είναι το ίδιο χρώμα. Σημειώνεται ότι η μάρκα θα είναι πάντα κάπως πιο φωτεινή από τη βαφή.

πιο χρήσιμες

Χάρη στο συνημμένο ράφι, η παρουσία του πυλώνα χάνει «σκληρότητα». Συμβαίνει να είναι μια ενόχληση σε ένα χρήσιμο και διακοσμητικό στοιχείο ταυτόχρονα.

ράφια

Περίπου 30 x 30 cm αρκούν για να βιβλίων κατάστημα και περιοδικά. Σχεδιάστε την απόσταση μεταξύ τους με βάση το περιεχόμενο τους.

κερδίζει παραγγελία

Εντοπίζει τα βιβλία ή ογκώδη αντικείμενα στο κάτω ράφι. Το μόνο που μένει κάτω από το μάτι είναι μικρότερο.

 

Σας αρέσει αυτή η λύση; Πείτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια αυτού του άρθρου ή να επιστρέψει στον Ειδικό «αποθηκεύονται κατακόρυφα».