Το καλοκαίρι έρχεται και οι δρόμοι είναι γεμάτοι με σανδάλια ... και σκαλωσιές! Είναι η εποχή του χρόνου, όταν υπάρχουν περισσότερες της αποκατάστασης και των μεταρρυθμίσεων γίνονται, και φυσικά, τα πράσινα μάτια και έτσι, αρχίζει κανείς να αισθάνεται σαν στο σπίτι σας και να βελτιώσει. Αν εσείς ότι αλίευσε τους "Το σύνδρομο Πράσινο δίκτυο", Θα έρθει σε πρακτικό για να ξέρετε τι δεν πρέπει να χάσετε το ζητήσει προϋπολογισμούς. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε την απώλεια χρημάτων (και υπομονή).

00436729 O

στοιχεία της εταιρείας

Βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνουν το όνομα του επαγγελματία ή την εμπορική επωνυμία της εταιρείας, τη διεύθυνση, τον αριθμό φορολογικού μητρώου, τηλέφωνο και, αν η αυτόνομη κοινότητα απαιτεί εγγραφή, αριθμός μητρώου επιχειρήσεων. Επίσης, θα πρέπει να περιέχει το όνομα και τη διεύθυνσή σας ως πελάτη και το είδος της εργασίας, την εγκατάσταση ... που πρέπει να εκτελεστούν.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αλλάξτε το τσιπ και να μεταρρυθμίσει επίπεδη επιτυχημένη σας ... χωρίς άγχος!

3 Κλειδιά

Αλλάξτε το τσιπ και να μεταρρυθμίσει επίπεδη επιτυχημένη σας ... χωρίς άγχος!

Οι τιμές, κατανεμημένες

Εκτός περιλαμβάνει τη συνολική τιμή της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), ζητά λεπτομέρειες για την κάθε συγκεκριμένο στοιχείο του έργου με τις τιμές μονάδας, δηλαδή, πρέπει να είναι σαφείς σχετικά με το είδος των εργασιών που πρέπει να γίνουν, το κόστος εργασίας ( ωριαία, ημερήσια, μετρητές ...), τα υλικά να είναι (ποιότητα και ποσότητα) που χρησιμοποιούνται και η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο, μονάδα, κλπ

00458367

Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο για τη σύγκριση σημείο προς σημείο, να ζητούν περισσότερα αποσπάσματα και τις πωλήσεις αν αυτό το ένα είναι υπερτιμημένες.

Ελέγξτε είτε όχι ή λείπει τίποτα υπολογίζεται να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις. Κανείς καλύτερα από εσάς να ξέρετε.

Η μορφή της πληρωμής

Θα πρέπει να είναι πολύ σαφής. Η πληρωμή γίνεται συνήθως στην αρχή και το τέλος. Η ΜΣΕ δεν συνιστά προχωρήσει περισσότερο από το 25% του έργου και να ζητήσει αποδείξεις για κάθε πληρωμή. Και αυτό απαιτεί τιμολόγια ΦΠΑ, είναι ο μόνος τρόπος για να deducirte έργα, να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες ή ισχυρίζονται εάν είναι απαραίτητο.

00381287

Σημαντικό!

  • Αν προκύψουν δυσλειτουργίες ή άλλων απρόβλεπτων κατά τη διάρκεια της εργασίας ... και ακριβό είναι το αρχικό προϋπολογισμό (πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και σφραγισμένη), η εταιρεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν γραπτώς και πρέπει να το εγκρίνει: δεν μπορεί να χρεώσει για την εργασία δεν γίνει αποδεκτή ή προηγουμένως στον προϋπολογισμό. Σε περίπτωση διαφωνίας, μπορείτε να διεκδικήσετε την εταιρεία που ταιριάζει με την αρχική τιμή.
  • Αν έχετε ήδη πληρώσει μέρος του τιμήματος ή οτιδήποτε ... και η εταιρεία αρνείται να συνεχίσει το έργο, μπορείτε να ζητήσετε τη λύση της σύμβασης και την αποζημίωση για τις ζημίες. Για να διεκδικήσετε και την επίλυση αυτών των συγκρούσεων, οι καθυστερήσεις στη δουλειά ... πολύ χρήσιμο να έχουν συμφωνήσει την υποβολή σε θεσμικούς διαιτησία κατανάλωσης, ταχύτερη και οικονομικότερη διαδικασία (δεν είναι δικηγόρος και νομικός σύμβουλος απαιτείται) ότι η δικαστική οδό. Βρείτε Δημοτικό Γραφείο σας Πληροφόρησης Καταναλωτών (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ).

Προσέξτε τις εγγυήσεις!

Θα πρέπει να εμφανιστεί. Τόσο η εγγύηση της μεταρρύθμισης στοιχείων (μπορεί να είναι διαφορετική) ως αποτέλεσμα της συνολικής τιμής, αλλά και πρέπει να αποτελείται ημερομηνίες έναρξης και λήξης της εργασίας. Μπορείτε ακόμη και να συμφωνήσουν σχετικά με την αποζημίωση για καθυστερήσεις και αντικατοπτρίζουν το στον προϋπολογισμό, για παράδειγμα, ότι ο επαγγελματίας πρέπει να πληρώσει πρόστιμο € 60 ανά ημέρα καθυστέρησης. Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει ρήτρα της υποβολής σε θεσμικούς διαιτησία καταναλωτή μια εναλλακτική λύση στα δικαστήρια σε περίπτωση σύγκρουσης.

00392809 O

Και τώρα ... ρωτήστε τουλάχιστον 3 προσφορές

Ρωτήστε όλοι το ίδιο επίπεδο λεπτομέρειας. Θα είναι πιο εύκολο να τα συγκρίνετε. Αν έχετε απορίες, ρωτήστε. Μην αφήνετε τίποτα δεδομένο, γιατί τότε έρχονται οι εκπλήξεις. Και φυσικά, να επιλέξουν την επαγγελματική αναφορές.

Gallery, 10 φωτογραφίες
Προϋπολογισμών: ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Να θυμάστε πάντα ότι έχετε συζητήσει και να σχεδιάζεται και προγραμματίζεται να ξοδέψετε χρόνο με, να πάρετε αυτό που θέλετε. Ο στόχος σας: 0% προβλημάτων.