Όταν δεν έχουμε μια καλά σχεδιασμένη χώρο για να αποθηκεύσετε τα ρούχα και αξεσουάρ, τότε θα ξεκινήσει εντός της διασποράς. Δηλαδή ένα ντουλάπι εδώ, ένα άνετο εκεί, τα έπιπλα τσαγκάρης στο διάδρομο, ένα κομό για μικρά είδη ένδυσης ... Και το μόνο που έχετε είναι να περάσουν από την πλευρά μέρα στην πλευρά του δωματίου ή του σπιτιού που αναζητούν ενδύματα για να ντύσει στα διαφορετικά μέρη.

Απλοποιήστε τη ζωή σας: όλα σε ένα μέρος

Είναι καλύτερο να ομαδοποιήσετε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ και τα βάζουμε σε ένα μέρος. Αν δεν έχετε ένα εφεδρικό δωμάτιο ή ντουλάπα, όπου να τοποθετήσετε ένα ανοικτό, επιλέξτε μια μεγάλη ντουλάπα.

Mira (και μέτρων), δύο φορές αν ταιριάζουν σε ένα έπιπλο ή ντουλάπα

Κατ 'αρχάς, βρείτε τον ιδανικό χώρο. Νομίζετε ότι δεν έχετε καμία θέση; Ενώ τα μέτρα αυτά τοίχο υπνοδωμάτιο όπου υπάρχει πλέον μόνο ένα έπιπλο ή ένα τραπέζι, μεταμορφώνει ότι άδειο ή γεμάτο δωμάτιο σκουπίδια, φέρνει στο διάδρομο πλάτους ... Μπορεί να έχουν αγνοηθεί γωνίες κατάλληλη για να γίνει το ντύσιμο σας.

Αν έχετε αποφασίσει σχετικά με ένα ντουλάπι ...

Πολλές φορές πέφτουμε στο λάθος επιλογή ένα μικρότερο και λιγότερο βολικό να μην καταλαμβάνουν όλο το μήκος και το ύψος του ντουλαπιού τοίχου. Όμως, μετά από σκέψη, δεν θα ήταν η καλύτερη χρήση του όλο αυτό το διάστημα; Εάν επιλέξετε μια προσαρμοσμένη ντουλάπα και ουδέτερο σχέδιο θα ενσωματωθεί πλήρως, σχεδόν σαν να ήταν μια ντουλάπα, και θα έχετε αρκετό χώρο.

¿Ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες;

Επιλέξτε μεντεσέδες ή συρόμενες πόρτες εξαρτάται από το χώρο που έχετε μεταξύ του υπουργικού συμβουλίου και άλλα έπιπλα, όπως κρεβάτια. Αν είναι πολύ μικρή, οι συρόμενες πόρτες θα είναι πιο άνετα. Αλλά αν έχετε αρκετό χώρο η εξέλιξη θα σας επιτρέψει να έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε ενότητα.

ευλογημένη αίθουσα

Έχετε ένα ευρύ διάδρομο; Καλά, τότε θα πει αντίο στα προβλήματα της έλλειψης χώρου. Αν και μπορεί να φαίνεται να πνίξει αυτό το βήμα χώρο τοποθετώντας ένα ντουλάπι είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει την άνεση και την τάξη, και να συνηθίσουν να έχουν αυτό το υπουργικό συμβούλιο μέσα σε λίγες μέρες. Και περισσότερο όταν δείτε πόσο πρακτικό είναι να σας! Κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, μια άλλη εποχή ... μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα.

Χωρίς πόρτα ντουλάπα ...!

Τα πλεονεκτήματα ενός ανοικτού ντουλάπα χωρίς πόρτες ή χωρίς πλάτη, είναι ότι είναι πολύ φθηνότερα. Το μειονέκτημα είναι ότι θα είναι πολύ πιο προσεκτικοί με τη σειρά και όλα τα στοιχεία θα είναι πιο εκτεθειμένοι.

Gallery, 10 φωτογραφίες
10 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ DRESSING

Στην γκαλερί θα βρείτε δέκα παραδείγματα για να σας εμπνεύσει και, τέλος, πληρούν ένα από τα όνειρά σας: να έχετε ένα καμαρίνι ή ένα τεράστιο ντουλάπι όπου έχουν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας σε τάξη και βρίσκεται σε ένα μέρος. Μην τα παρατάτε πάρα πολύ σύντομα, ίσως ναι dispongas χώρος που απαιτείται, αλλά δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.