Υπάρχουν σενάρια που, από μόνα τους, προσκαλούν χαλάρωση. Και όταν πρόκειται για ρουστίκ, ακόμη υπνοδωμάτια. Τι είναι αυτό που πρέπει να χαλαρώσουν γύρω τους; Πώς μας να πιάσουμε αμέσως επαναστάσεις; Είναι (και μαγνητικά!) Καταπραϋντική δύναμη του φυσικού τους περιβάλλοντος, είτε τομέα ή στο βουνό, το οποίο διαρρέει προς τα μέσα. Ίσως γι 'αυτό το ρουστίκ ύφος ζει μια δεύτερη νεότητα. Ή μήπως ήταν η τρίτη;

Ξεχάστε σκοτεινός υπνοδωμάτια, με σκούρα, βαριά έπιπλα και τα μικρά παράθυρα μέσω των οποίων το φως εισέρχεται μόνο. Ακόμα και το πιο παραδοσιακό, με ρουστίκ πέτρινους τοίχους πατώματα ανεπεξέργαστων πηλό και ξύλο οίκου ξεχωρίζουν, βέβαια έχει κάνει ένα λίφτινγκ για να προσαρμοστούν στις νέες διακοσμητικά πρότυπα: τη σαφήνεια, την άνεση και την ελαφρότητα.

ρουστίκ υπνοδωμάτιο με ξύλινα δοκάρια και άσπρο θέα στην εξοχή

Αν θέλετε κρεβατοκάμαρά σας να αναπνεύσει μια ρουστίκ ατμόσφαιρα, πρώτη, μη φοβάσαι κατάχρηση ξύλινα δοκάρια, οροφή, το δάπεδο, έπιπλα ... Αν σας αρέσει άπλετο φυσικό φως, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ποικιλίες των τόνων, αλλά να προσπαθήσουμε να αντισταθμίσει τους οπτική βάρος ή υφάσματα τοίχους σε ανοιχτά χρώματα. Και, αν έχετε θέα Them ρόλο! Επιλέξτε ένα ελαφρύ και αραχνοϋ'φαντο κουρτίνες που σας επιτρέπουν διαβλέψει το τοπίο.

¿Πέτρινοι τοίχοι; Dan χαρακτήρα και ντύνονται οι ίδιοι υπνοδωμάτιο. αλλά πρέπει να "καταφύγιο της" ζεστά διακοσμημένα, διότι σε αντίθεση με το ξύλο, η πέτρα είναι "κρύο"

Κατά την επιλογή των επίπλων, σκεφτείτε τι στυλ που θέλετε να κυριαρχήσουν στην κρεβατοκάμαρα. Αν θέλετε αέρα για να αναπνεύσει ένα αγροτικό, εξοχικό σπίτι του χτες, τα κομμάτια ανακτώνται και κάποιες από τις δικές έπιπλα κίνησης του θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αλλά τα μάτια, είναι συνήθως ένα ογκώδες, βαρύ έπιπλα που δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση.

Gallery, 15 φωτογραφίες
15 RUSTIC ΥΠΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Αντίθετα, αν προτιμάτε μια πιο ρουστίκ στιλ Προβηγκίας, ρομαντική έμπνευση και ένα θηλυκό πατίνα, ξεχάστε τα σκοτεινά δάση και στοίχημα για τα ελαφρύτερα ποικιλίες και τελειώνει τουρσί ή blaqueados. Όσο για τα έπιπλα, δεν Frenchified θέματα περιλαμβάνουν μέρη όπως καρέκλες με τα πόδια κάμπριο, barrigudas άνετη ταπετσαρία κεφαλάρια ή ελικοειδείς.

ρουστίκ υπνοδωμάτιο με ξύλινα δοκάρια και από ανακυκλωμένα έπιπλα

Μιλώντας για κεφαλάρια ... Τι γίνεται με το κρεβάτι; Είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της κρεβατοκάμαρας, έτσι ώστε το σήμα επιλογής σας και πολλά προσωπικότητα σε αυτή την διαμονή. Δεν είναι το ίδιο ένας ανακτάται, με μια δομή που περιλαμβάνει το κεφαλάρι και footboard κομμάτι, ένα κρεβάτι με ουρανό και ρέει κουρτίνες ή επικαλυμμένα κεφαλάρι και Frenchified γραμμές. Valóralo των προτέρων.

Gallery, 15 φωτογραφίες
15 RUSTIC ΥΠΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Αλλά, όπως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, που συγκεντρώθηκαν σε αυτή τη συλλογή 15 πολύ διαφορετική ρουστίκ υπνοδωμάτια ένα με το άλλο για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα δικά σας. Μην κάνετε εγγραφή για το συγκεκριμένο ταξίδι;