"Σήμερα δεν μπορώ να άρει"Τραγούδησε στη δεκαετία του ογδόντα Mecano. Και ρίχνοντας μια ματιά στην επιλογή των 20 δωμάτια που έχουμε συγκεντρώσει, θα μπορούσαμε να προληφθούν αυτό το πιασάρικο ρεφρέν. Για κάθε ένα από αυτά τα κρεβάτια, χωρίς εξαίρεση, είναι μια πρόσκληση για να μείνετε acurricadito μεταξύ αφράτα κρεβάτι σας περνούν ώρες παρακολουθώντας.

Gallery, 20 φωτογραφίες
20 κρεβάτια Θα ζητήσω ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ πέντε ... περισσότερα ... και ...

Κάντε μια βόλτα μέσα από την επιλογή μας και να γοητευτεί από αυτά τα 20 κρεβάτια που θέλουν να περάσουν waaaay ώρες. Λόγοι για να είστε σίγουροι ότι sobrar: προτάσεις θόλο που φαίνεται να πιέτα στην αγκαλιά του Μορφέα, μια ποικιλία από κεφαλάρια που στέμμα με προσωπικότητα και άνεση κρεβάτι και μια επιλογή από κλινοσκεπάσματα και κλωστοϋφαντουργικά αξεσουάρ με τα οποία εξασφαλίζουν ένα καλό υπόλοιπο .

Λευκό υπνοδωμάτιο με καπιτονέ ταπετσαρία κεφαλάρι

Και αν μετά τη βόλτα που θέλετε να εφαρμόσετε κάποιες από τις ιδέες και να μετατρέψει το κρεβάτι σας στην κρεβατοκάμαρά του άστρου, αυτές οι συμβουλές θα σας χρησιμεύσει πολύ χρήσιμο να έχουμε (και να δούμε) ένα περιοδικό κρεβάτι. Τολμάτε να τους θέσουν σε εφαρμογή;

Ένα τρικ στυλίστρια του περιοδικού κρεβάτι

  • Αφράτο. Για τις κρύες μέρες, δεν υπάρχει τίποτα σαν να παίζουν με διαφορετικά αφράτη υφή (βελούδο, μοχέρ, το βαμβάκι ...), αλλά λίγο βαρύ, οπότε η κίνηση ενώ κοιμάστε δεν θα σας ενοχλεί.
  • Κρεβάτι. Σε περίπτωση αμφιβολίας, το στοίχημα για το λευκό. Είναι το τέλειο ουδέτερη βάση με την οποία μπορείτε να συνδυάσετε μαξιλάρια και αξεσουάρ κλωστοϋφαντουργίας σε διάφορα χρώματα, ακόμα και εκτυπώσεις.
  • χρώματα. Επιλέξτε ένα ζεστό φάσμα του δωματίου ένα ζεστό και φωτεινό αέρα.
  • Μαξιλάρια. Είναι πιο σημαντική λεπτομέρεια από ό, τι φαίνεται. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα κρεβάτι αναλογική και είναι πάντα περιττός αριθμός, επειδή η σταδιοποίηση είναι πιο ανάλαφρο. Μην το παρακάνετε με τον αριθμό γιατί ένα κρεβάτι με πάρα πολλά μαξιλάρια στο τέλος θα είναι δυσάρεστη.
  • Χαλιά και κουβέρτες. Αποθεματικό για το πόδι του κρεβατιού και να τους πάρει στην ίδια τόνους μαξιλάρια ή τεταρτημόρια. Τοποθετήστε τους καλύπτουν το κάτω τρίτο του κρεβατιού και να επιλέξετε τμήματα διαφορετικών μεγεθών, ώστε να μπορείτε να τα βάλετε σε μια σταδιακή τρόπο, από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο.

Gallery, 20 φωτογραφίες
20 κρεβάτια Θα ζητήσω ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ πέντε ... περισσότερα ... και ...