Vi Har Frågor SOM sammanställt 20 du Har gjort till Vår Dekorator expert, Javier Carrasco, och svar Deras. Nagra Visst Losa AV Dina dekorativa tvivel.

I Dynor Med gissa

Vad är kuddar Bäst lampade FÖR Bourgogne soffa?

Nicole Correa. via internet

Som Har en Mycket DIN soffa intensiv färg, ar ATT Råda kuddar mitt Råd och neutrala Mjuka toner. Du kan ange, män vissa torv kudde FÖR ATT GE Dynamisk notering. För utskrifter, Helst SOM Innehåller i VISS andel vinrött OCH Inte mer mottagare än mjuk Två Typer AV monster (blommor, Rander, plädar ...) Eller mer mottagare än tre Färger. För ATT Göra Ett knep i mörk kuddar soffa ÄR Dubbelsidig: i klar OCH frisk OCH Med den andra Varma, dämpade toner.

2 Häng i bild

And Det Går Bakom Soffan MATER 100 x 50 cm. Vad jag upp Hanga?

Maite Ruiz. Badalona

About du ansluter Delen AV håla Övre Med Tabellen dörrkarmar (ca 190 cm hög) Kommer attR Det efter röd Hög i förhållande till Soffan. Dessutom ÄR Ett verk Med avsevärd Bredd, höjd visuellt minskar vägg. Därför, Med hänsyn till attR in är soffa ca 100 cm Lang, Rader jag gräva attR Placera LADAN ca 15-20 cm from baksidan Soffan av. Det Vill SAGA PA i höjd AV jag förhållande 165- 170 cm till Marken. Eller Karte i Högre lagre (Inom This Lokalitet), beroende på egenskaperna i Tabeller: Om du har under Skal Starka Färger Stora Eller Något Satta Högre, är attR Det Kommer attR perspektiv behöva mer bra ut.

3 lim SPEGLAR

JAG HAR talat Om att Göra lim SPEGLAR FÖR ljus. Tror du bra ide?

Clara Rubio. Santander

Ja Det is a typ AV Ett Med liknande vidhäftande vinyl HOS håla i spegel Utseende. Män DET BÄSTA verkar Inte ATT FA under ljus Alternativet Deras eftersom OCH ÄR Det ÄR reflektion oklart ATT boxar tydligt i verklig spegel. About Det here du Riktig Alternativet, Intressant meren mottagare än Det verkar tillgripa i fö inramad i Eller FLERA skärmar Spegel Spegel Eller, Om att du Tank ockupera i hel vägg i spegel Aldern handen panelen. ATT Det ÄR alternativt enklaste använda i Mala Med Eller tapet i tom YTA.

4 Mattor alger

Lämpliga Ar under i rustik hem?

Adriana. via internet

ALG flätade NÅGRA This Ett Mycket and Grova accent Naturligt Utseende fibrerna SOM på OCH GER tjockleken märkta konsistens Deras. Det Ar under därför i idealisk løsning ATT i Ett Rustikt tacka våningarna hus. Underhåll ÄR Inte komplicerat: suga regelbundet Det Bara sedan, AV på Grund ingen tomt, ackumuleras damm Lätt. Å andra sidan, Bör du undvika dessa Typer AV attR Placera Mattor i matsalar Eller Delar av huset ge FARGA kan lätt, eftersom Det AR i absorberande ganska fiber. Tvärtom, fuktiga miljöer and please kan även Åka Utomlands.

5 Dressing i inneslutning

Min Vardagsrummet finländare i Trapets synvinkel, Eller Vad du Satter Gardiner Persienner?

Paula Martín. via internet

Ur i Funktionell synvinkel den Mest Praktiska Alternativet jag faller SOM ÄR Ditt FÖR ATT använda Estores föremål Snickeri sig har available Om This Måste i attraktiv tillräckligt Rutnät. Denna gardin att-systemet GÖR du kan-kan-Öppna dörrarna Fritt and använda paqueto Persienner. För Dess Konstruktion Använder in Lätt and Lätt tyg. Observera ATT rep Större separation Klättring ÄR sköldar, Desto Högre here Vågen dragningen. Om du föredrar Gardiner, installera i uppdelad i FLERA organ, SOM Inte ÄR Tunga fall. Available välja i Lätt tyg, såsom Ett Linne.

6 Restore lackerade möbler

Hur Kan jag på reparerar GUPP i lackerad Skrivbord?

Fernando Poveda. via internet

Det ÄR ATT Svårt Delvis reparerar lackerade möbler, Det ÄR eftersom NÄSTAN omöjligt dolja ATT The same Färg och Med Brister mjuk konsistens. För Att vara SOM SÅ Nära möjligt, be om till referenser målningen Kopte pjäsen.

7 terrazzo golv

Ar ÄR Ett vita möbler bra val FÖR ATT dolja röda terrazzo golv?

Inma Cuenca. Cordova

Det ÄR ATT viktiga dekoration dominerar neutrala ytor balanserar den as i visuella styrkan Jorden and varma available emplees Färger Omfang Kombinera Väl Med This and värmen Oka. Därför ATT jag Tror in lyckad Kombination Tyger AV OCH Med vita möbler Tillbehör i färgkombination sand. Att kamouflera Marken, available sírvete sisal Stora Mattor.

Kombinera 8 stolar

Vilken typ av stolar kombineras bord ek and Med stål?

Caterina Adrover. via internet

Det ÄR ATT Viktigt Stolárna Följer visuella The same as Tabellen linje. Det är du väljer därför ek dem Eller stål. Framgår Enligt min Mening Bör virket stav dominerande enligt HeLa resulterar varm. Vissa torv kladd klar i i vitt Eller Eller etsad ljusgrå Alternativ SOM also grå stolar available skulle Galla.

9 ETT skåp anpassas To utrymmet

Vilken typ AV Ett sovrum garderob anfall i klassisk arkitektur?

Ana Maria. via internet

Mitt ÄR ATT välja Råd antingen SOM Inte Har i garderob Någon bara rulla and i Sovrummet Helst Ljusa Eller GENOM Antik undantagen. I Det here Fallet, förlorar du Kommer ATT i lagringskapacitet män Vinna i Närvaro.

MATER canopy 10 Ett lada

Vilka åtgärder Hur OCHj ETT AV Tak Högt Måste sovrum lador?

Fernando Poveda. via internet

Sammantaget rekommenderar jag ATT du Satter Kronan eller "ciel de lit" ca 220 cm Stannar Med jord i avsevärd höjd. Karte in Lätt genomskinligt tyg and Inte ganska stjäla Lätt, män Inte särskilt Med Öppen tomt för ATT Klara Ett OCH Det ÄR tillfälligt ryck lätt tvätta ATT.

11 Karte tavelramar

Han hade Det ATT chokladbruna ramar Trott, ar Mycket mörk?

Adriana. via internet

Närs Det ÄR varmt, kan vara lite chokladbrun nyans visuellt tungt ATT väggarna dekorera. About du besluta about färg, and Karte i Enkel STANG Med för attR i minimalt Tjocklek Minska kontrasten Väggen med. Gynnar klarhet Kompositionen AV Med matta användning AV EN RA. I mångsidig ÄR Alltid alternativ Den i doilies träramar utan färg Naturliga, kombinerar as Eller Med färg Någon material.

12 Noggrannare engelsk stil

Mitt sovrum och Jag ÄR engelsk stil Det ATT Tror, Hur Kan jag moderniseras?

Mercedes Gimeno. via internet

Foreslår jag ATT du bryta Känslan Helhet Två OCH ange SANG nuvarande Snitt OCH SOM GER Enkla Linjer i fräschare inte. Män hittar du Delar gemensamma Med för ATT den befintliga inredningen uppnå i Harmonisk Helhet. Boxar ar ATT DELA enklaste sättet Nyans Med Den nya väggfärg nightstands. I this Mening OCH Kan Någon tydlig Fungera neutral ton: off-white, RA, sten, beige, ljusgrå ... jag Sängkläder, undvika av klassiska Elementen and and engagemang smidig avskalade utskrifter.

13 Summer kuddar

Vad är fyllningar Tyger OCH för mer lampade kuddar "sommar"?

Marta Oltra. via internet

Du Bör Köra tyger Med OCH struktur i alltför Tät "varm" SATSA på OCH tyger Enkel OCH MED i Fräsch Eller SOM bomull linne look. Välja dem OCH MED i markerad ram i Hantverkare Utseende för ATT this förstärka Effekt kylande, and i Kalla and Ljusa toner. Om du Kasta slata motiv, Rander OCH ÄR blommor trend. För ATT Alltid ÄR fyllningar Naturligt föredra. Den fjäder svettas Bäst OCH ÄR ATT ta behaglig.

14 Matta Yttre

Finländarna Det SOM ÄR Något Nytt resistenta material?

Silvia Martos. via internet

Av den ÄR SENASTE utvecklingen Mattor OCH Med gjorda hampa polyestertråd. Med Ett Mycket Naturligt Utseende, TALA extrem OCH Solljus Temperaturer and Har available Enkelt och torr FATT i svampdödande förbereder Behandling FÖR ATT motstå Fukt. Ett Annat ÄR bh alternativ Den vinyl: BESTAR av helt as syntetiska material efterliknar av Ramar and as ÄR AV fibrer Lätt och attR tvätta Halla.

15 skinnsoffa i sommar

Haller Hur jag ge mig varm?

Pilar Navas. via internet

Det ÄR Mest Effektiva producera ATT Ett omslag and Med i Fräsch Lätt tyg, Eller SOM bomull Linne. Från Det Karte färg FÖR ATT i klar i Vardagsrummet matcha behå. Jag Händelse AV ATT soffa kuddar Bildas OCH av Både ryggstödet Satis Kan ENDAST FÖR dessa fall. Jag Ett SÅ falla väljer tyg i struktur SOM Med färg liknar Soffan.

16 dekorera i Lägenhet

JAG HAR Ett Rum och 40 m2, hur gör jag tar Med liten utrymme Investering?

Marta Costa. via internet

Att vara i Öppen ÄR Det Plats du ATT Viktigt Staller i vissa torv Smärre separationer beviljats ​​Oberoende Eller FÖR Olika Integritet miljöer. Det ÄR ATT billigare lättare OCH AV använda arrangemanget möbler: i Fristående garderob i byrå soffa eller SOM ÄR Bitar Bäst planlagd Utan ATT Göra Arbetet hemma. Mattor allierade Stora ÄR available. Jag Små utrymmen ÄR Mycket av available användbara möbler. Om DIN ÄR Inte särskilt Hög budget, Kan du module använda lagringslösningar. Med Tanke på Dess Storlek, välja ATT förena inredningen i Ljusa Färger and as mångsidig möbler Uppfyller mer en In Funktion.

17 I Möbler & ut

Bord and Vad SOM Kan KOPA Stolar FÖR Kontoret? Jag Vill fa UT pa pa dem Balkongen Sommaren.

Lola Hernández. via internet

Nyckeln ÄR SÅ ATT välja möbler Lätt Med and SÅ ATT Öppen utforma möjligt Tunga and alla ATT Inte vara lätt FLYTTA Kontoret till Terrassen. Jag skulle rekommendera litet Ett bord and Två and modeller hopfällbara stolar baserade Lamor. Val I this Mening, ar Ett möbler aluminium anodiserad bh: Dess struktur och ÄR Mycket Lätt motståndskraftig Utsidan MOT. YTA Satsa på en varm i färg FÖR ATT i passa gräva i miljöerna bada.

18 Kontrasterande með tillskott

Hur jag GER kontakt till Ett AV färg sovrum i vitt OCH rosa?

Silvia Alcalá. via internet

Det ÄR Mycket lämplig i Kombination söt avkopplande and i Sovrummet, ar docka ATT Lätt "Påverka" med Andra nyanser. Om du Vill SPELA Kvinnlig karaktär ner Kan du skriva in mörkare toner, män Mindre Tillbehör for alltid reserverade. I vinröd ton, rödgods Eller ÄR SOM Kommer ATT koboltblå Färger BLI behå. About du föredrar attR ge en mer nykter Luft Sovrummet kan-du Lagga tills tills fler neutrala toner Eller as beige pearl gray.

19 Trä PA i urban terrass

Gor trämöbler, svart Med föroreningar?

Carlos Espí. via internet

Motståndet AV på trä föroreningar MOT DESS Beror Naturliga egenskaper OCHj Hur This behandlats. Därför jag skulle välja teak, SOM Har en AV Kemiska Låg absorption element, and ATT jag skulle möblerna är till ÄR AV gjorda Tillväxt fullt teak. Tillräcklig FÖR ATT Ett upprätthålla skikt olja av rost förhindrar teak.

Fjädern 20 Matta

Vilket material ÄR ATT Väl lampad Hålla dem alla ÅR?

Lara Iriarte. via internet

De Naturliga fibrer ÄR Mest mångsidiga kanske den. Och Dess fräscha Naturliga Utseende Smalter Väl i i alla Typer AV OCH miljöer Årstider. Du Kan använda dem OCH available i passager tackt utomhus. Undvik Näringsliv Restauranger fläckar fiende Värsta ÄR DIN.

Har du FÖR fler Frågor Dekorator? Déjanoslas i kommentarerna! Tack!