Τι έπιπλα, τα οποία δεν διαχωρίζουν κανέναν. Και αποδεικνύεται ότι το περιοδικό μας ήταν ο αρχιτέκτονας της ένωσης της Anna Ortiz, παντρεμένη με τον Ινιέστα και τον εσωτερικό Asun Anto. Και εδώ είναι η πρώτη ομάδα δημιουργίας του: ένα υπνοδωμάτιο που επίσης ζει και το ντύσιμο. Τα 3 σε 1 που όλοι θέλουμε!

Gallery, 12 φωτογραφίες
ΜΕ ΤΖΑΚΙ, ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ... μπορείτε να τα έχετε όλα!

Anna Ortiz, ο οποίος σπούδασε εσωτερική διακόσμηση είναι ο αναγνώστης έπιπλα από την παιδική ηλικία, όπως η μητέρα του κάθε μήνα, με πολύ καλό λόγο, Με την ευκαιρία - έφερε το σπίτι του περιοδικού. Και όταν αγόρασε ένα σπίτι και Ινιέστα, ούτε διστάζει. Ζήτησε την κατεύθυνση της Asun στο περιοδικό επειδή ζεστό ύφος του ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Έχουν συνδεθεί. Πρώτα διακοσμημένο σπίτι του? Αργότερα, το γάμο σας: και τελικά αποφάσισαν να αρχίσουν να εργάζονται από κοινού. Σε ένα θέμα γούστου, πάντα τα ίδια: ήσυχο, ουδέτερο, απαλά χρώματα και να δώσει την ειρήνη περιβάλλοντα. Αυτά είναι τα διακοσμητικά μάντρα που ισχύουν σε αυτό το multitasking υπνοδωμάτιο που αποτελείται από σαλόνι και dressing room, καθώς και ένα μπάνιο.

πολυλειτουργική μονάδα

Το σημείο εκκίνησης: ένα ορθογώνιο χώρο. Η αποστολή: να δημιουργήσει στο υπνοδωμάτιο για να χαλαρώσετε στο τέλος της ημέρας, καθώς και μια μεγάλη γκαρνταρόμπα. Η λύση: μια κεντρική μονάδα, με τη σάλτσα μέσα στο οποίο διαχωρίζει την πλευρά του το βράδυ, με το κρεβάτι και το μπάνιο ensuite- χαλάρωσης, με καναπέ, βιβλιοθήκη και τζάκι.

Υπνοδωμάτιο, σαλόνι και γκαρνταρόμπα σε ουδέτερους τόνους, με τζάκι, τραπεζάκι του καφέ φυσικό ξύλο και βιβλιοθήκη

Αλλά υπάρχουν και άλλα! Επειδή αυτή η ενότητα είναι ένα πλήρες πακέτο έκπληξη: περιλαμβάνει ένα γραφείο με ντουλάπια στην πλευρά που βρίσκεται το υπνοδωμάτιο και, με θέα το σαλόνι, γίνεται μια τεράστια βιβλιοθήκη γύρω από το τζάκι. Plas, Plas, plas!

Η κεντρική μονάδα χωρίζει το σαλόνι και υπνοδωμάτιο περιέχει το ντύσιμο

χρωματοθεραπεία deco

Διακόσμηση, χρωματοθεραπεία είναι απαραίτητη. Η επιλεγμένη παλέτα χρωμάτων εξαρτάται απόλυτα το αίσθημα παίρνω κάθε χώρο. Και αυτό είχε ένα σαφή στόχο: να χαλαρώσετε. Γιατί τα επιλεγμένα χρώματα είναι λευκό, λινό και γκρι. Ηρεμία και ουδέτερο. Η ζεστή πινελιά είναι υπεύθυνος για τις ζεστές υφές όπως το ξύλο, πάνω στο τραπέζι, και κουρτίνες, ταπετσαρίες και μαξιλάρια. Κατά τη διάρκεια της ημέρας: όλα είναι φως. L παράθυρα σε αυτό το ιδιωτικό δωμάτιο εξασφαλίσουν φυσικό φως μέχρι το σούρουπο. Και, εκείνη την εποχή, αυτό διαφοροποιεί. Ναι, ναι. Διαφορετικά σημεία του φωτός που είναι υπεύθυνοι για την εισαγωγή από τη λειτουργία: ένα φωτιστικό δαπέδου, ένα φωτιστικό τοίχου, τα κεριά πάνω στο τραπέζι ... Σε αυτό το χώρο τα έπιπλα, Coton et Bois, είναι tailor-made, και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα είναι της Filocolore.

Προβολή είναι μια κρεβατοκάμαρα με μπεζ καναπέ, τραπεζάκι του καφέ φυσικό ξύλο, μεγάλα παράθυρα με κουρτίνες λευκά είδη μπάνιου.

Στόχος: να χαλαρώσετε

Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στην αντίθετη ον που χωρίζονται από την κεντρική μονάδα που περικλείει το πλευρικό επιδέσμου. Η κατανομή αυτή επιτρέπει τη χρήση του φυσικού φωτός σε όλους τους τομείς του έργου, δεδομένου ότι ένα από τα πλευρικά τοιχώματα είναι εντελώς έξω.

Ένα υπνοδωμάτιο είναι φιλόξενο: απολύτως απαραίτητο. Πώς μπορείτε να πάρετε; Υφής με κλινοσκεπάσματα, ταπετσαρία κεφαλάρι καπιτονέ χαλιά, κουρτίνες, καρό και μαξιλάρια, μαξιλάρια Πολλά! Επιλέξτε παρόμοια με την υπόλοιπη διακόσμηση για το ισχυρότερο, όπως η κάλυψη υφάσματα τόνους πάπλωμα, και αφήστε τους μικρούς μας φίλους να θέσει το χαρούμενο άγγιγμα, όπως μαξιλάρια και καρό, όλα Filocolore. Και αν μπορούμε να ρωτήσω ... αυτό που όλοι θέλουν στην κρεβατοκάμαρα; Φυσικά, ένα μπάνιο! Σε αυτή την περίπτωση: Μακάρι να πληρούνται. Έπιπλα, όπως κομοδίνο, τον πάγκο και κεφαλάρι, εκτός από το λαμπτήρα, είναι Coton et Bois.

3 βασικά στυλ

ένας

Και τουρσί λευκά έπιπλα. Είναι το σήμα κατατεθέν της Coton et Bois, διακόσμηση καταστημάτων Asun Άντο. Αυτό το είδος των επίπλων σας βοηθά να δημιουργήσετε ήσυχο περιβάλλον, καθώς και να ενισχύσει το φως.

δυο

Εύκολη παραγγελία. Σε αυτό το υπνοδωμάτιο, καθώς και χώρο αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών ενότητα μέσα και έξω από τις δύο πλευρές ... δεν κόλπο! Οι τράπεζες τοποθετούνται κάτω από τα παράθυρα κρύψει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για την αποθήκευση παπούτσια, κουβέρτες, μαξιλάρια ... Το αγαπάμε!

τρία

Υψηλές δόσεις ζεστασιά. Αυτό επιτυγχάνεται με υφής χώρου με κουβέρτες, Χαλιά, κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων ή κρεβάτι ίδια έπιπλα.

Ο χρόνος μεταξύ των πλαισίων

Σε ποιον δεν αρέσουν τα κλασικά! Υπάρχουν στοιχεία που ποτέ δεν βγαίνουν από τη μόδα και πάντα θριαμβεύσει. Και αυτή είναι η περίπτωση των φύλλων. Αυτά τα τελειώματα ξύλου δίνουν τόσο μια κλασικά έπιπλα, ντουλάπια και οι πάγκοι με τα τείχη, όπου γίνονται επισανίδωμα, διακόσμηση τους και προσθέτουν μια νότα διαχρονική κομψότητα ότι και οι δύο φορέματα. Βαμμένο λευκό επιτευχθεί μια λεπτή αντίθεση με τους τοίχους γκρι και έτσι ο πρωταγωνιστής συμμετέχει, τι καλά αξίζει! Και πάντα έλεγα ναι σε κεντρικό μοτίβο: επαναλάβω ένα στοιχείο σε μια διακόσμηση του έργου δίνει προσωπικότητα και συνέπεια, όπως κάνουν αυτά τα πλαίσια.

κομμάτι Μπόνους: 5 συμβουλές για μίνι χώρους

Τα παράλληλα διακοσμητές το έργο αυτό μας δίνει ένα μάθημα-deco επιπλέον:

  1. Clorores φύλακες: αν θέλετε πλάτος, ομάδα με ουδέτερους τόνους.
  2. φωτός: ζωτικής σημασίας. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να έχουν φυσικό φως, όχι με τα εν λόγω κουρτίνες τύπου ταινίες κουρτίνα.
  3. blinds: επιτρέπουν το παιχνίδι με το φως κουρτίνες, καθώς και απόφοιτος του.
  4. Για: Basic. Για να επιτευχθεί κάτι καλύτερο από ό, τι έχετε άφθονο αποθηκευτικό χώρο ... ποτέ δεν θα έχουν χώρο!
  5. Αντίθετα: ένα κομμάτι της προσωπικότητας και να σπάσει την οπτική μονοτονία. Σε αυτό το διάστημα είναι ο πίνακας σαλόνι, φυσικό ξύλο, σε αντίθεση με λευκά έπιπλα και τουρσί.

Gallery, 12 φωτογραφίες
ΜΕ ΤΖΑΚΙ, ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ... μπορείτε να τα έχετε όλα!