Όχι. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσει όλες τις ελπίδες σας στη μαγεία για να εμφανιστεί μια υπέροχη ντουλάπα στη λακωνική κρεβατοκάμαρά σας. Μόνο το πνεύμα και τον υπολογισμό, πολλά υπολογισμού. Αλλά δεν θέλουμε να χάσετε αδύνατο εξισώσεις, εμείς θα τα κάνουμε για εσάς. Εδώ έχετε τέσσερις αποδυτήρια χιλιοστού δημιουργήθηκε για μέγιστη χωρητικότητα και να μην παραγεμίζετε το χώρο. Να βλέπουμε;

Πίσω από το κεφαλάρι

Αυτό το υπουργικό συμβούλιο έχει ιστορία. Η δομή είναι κατασκευασμένη από λακαρισμένο MDF, αλλά οι πόρτες είναι ένα παλιό διακοσμητής ντουλάπα και ιδιοκτήτης, Patricia Pratmarsó.

00381168

Ανακτηθεί πόρτες προσθέσει στυλ και να μειώσει το κόστος του εθίμου ντουλάπα

Ανάμεσα στο κεφαλάρι και θυρίδες είναι ελεύθεροι περίπου 100 cm, αρκετά για να ανοίξει τις πόρτες και να προχωρήσουμε. Το ντύσιμο αποτελείται από δύο μονά ντουλάπες και κεντρική περιοχή με τα ράφια, και το καθένα έχει τη δική του ντουλάπα και οι συγκρούσεις αποφεύγονται. Αχ! Και κάθε σώμα έχει υποβάλει αίτηση για καλά.

Σε ένα διάδρομο, κουρτίνες

Τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε το χώρο που χρειάζεστε μια ντουλάπα; Χωρίς τις πόρτες τους. Κερδίστε μέτρα, και επίσης θα είναι φθηνότερο.

00436712

Αν αφήσετε τις κουρτίνες έσυραν μια μικρή ντουλάπα θα εξετάσουμε πιο κομψή

Αλλά αυτή η ντουλάπα, λειτουργούν FUSTERIA Σάις, δεν είναι μόνο πρωτότυπο γι 'αυτό, και επειδή συνδυάζει microcemento και ξύλο. Microcemento έχει χρησιμοποιηθεί για την ντουλάπα κουτί και τα ράφια πεύκο κέδρου και τα κορυφαία μπάντα κορυφή κουρτίνες μπαρ και χρησιμεύει ως υποστήριξη για απλίκες. Microcemento είναι η ίδια επένδυση το ντους και να έχει το ίδιο χρώμα με τις κουρτίνες (Μαργαρίτα Ventura).

σε "L" σε μια σοφίτα

Ζω σε μια σοφίτα είναι πολύ ρομαντικό, αλλά το ύψος της οροφής δημιουργεί μεγαλύτερη πρόκληση. Ένας καλός τρόπος για να κάνει το κάτω μέρος είναι να δημιουργήσει μια περιοχή επιδέσμου με δομοστοιχεία 140 cm ύψος.

00383641

140 Cm είναι περισσότερο από αρκετό ύψος σε ένα ντουλάπι στην οποία να κρεμάσει πουκάμισα και σακάκια και βάθρα περιοχή για διπλωμένα ρούχα

Είναι ό, τι έχει κάνει το διακοσμητή Έλενα Jiménez στη δική κρεβατοκάμαρά της. Έχει γίνει η πιο δύσκολη γωνία με σάλτσα "L" με χώρο ντουλάπι στη μία πλευρά και συρτάρια με γυαλί μέτωπα, από την άλλη. Όλα λευκή λάκα DM και λευκά είδη κουρτίνες στο εσωτερικό των θυρών.

Ένα διαμέρισμα γίνει υπουργικό συμβούλιο

Γίνεται ένα διαχωριστικό τοίχωμα σε ένα ντουλάπι. Γιατί όχι; ντουλάπα και διαχωρισμό κερδίζετε πολλά αποθήκευσης.

00357509

Αν το κάνετε υπουργικό συμβούλιο 40 εκατοστά βάθος έχουν χώρο για διπλωμένα ρούχα και αν το κάνετε 60 cm, μπορείτε να κρεμάσετε

Αν αντί για ξύλινες πόρτες βάζετε γυάλινες πόρτες, θα είναι ελαφρύτερο. Ναι, για να κρύψει τα ρούχα, βάλτε κάποια κουρτίνες, όπως εν προκειμένω, το ίδιο χρώμα με τις πόρτες γραφείων.

Αν θέλετε να δείτε πώς διανέμονται στο εσωτερικό και το πλέον κατάλληλο για κάθε ένα από αυτά, τα μέτρα εισάγετε γκαλερί μας και δεν θα χάσετε λεπτομέρεια.

Gallery, 9 φωτογραφίες
"ME ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΔΥΣΗ"... Ξέρετε ότι είστε λάθος;