Πρώτα απ 'όλα, ηρεμία. Διότι για να κάμψει την πετσέτα με αυτά τα ρομαντικούς τρόπους για να σας προτείνουμε για να διακοσμήσετε το τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου πάει χωρίς να είναι ειδικός σε origami ή να μάθουν να κάνουν φανταχτερά πράγματα, όπως αυτές γίνονται κύκνοι πετσέτα που μας αφήνουν άφωνους σε κάποια ξενοδοχεία. (Με την ευκαιρία, πώς θα το κάνετε; Λοιπόν, αυτό είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο). Σήμερα παρουσιάζουμε δύο suuuperfáciles DIY: Πως να φτιάξετε υγείας με σχήμα καρδιάς φάκελο.

Σε σχήμα καρδιάς χαρτοπετσέτα

GIF-πετσέτα-Corazon-674_gif

Μόνο οκτώ βήματα σας χωρίζουν από το να έχουν ένα τραπέζι στάσης όπως κάθε μέρα, να έχουν ένα ιδιαίτερο δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (ή οποιαδήποτε ημέρα που θα επιλέξετε ή θέλουν να γιορτάσουν). Σε αυτό το gif θα δείτε πόσο εύκολο είναι να διπλώσει μια πετσέτα πανί για να πάρει αυτό το υπέροχο σχήμα καρδιάς. Απλά πρέπει να το διπλώσετε δύο φορές κατά το ήμισυ, φέρνουν τα άκρα και διπλώστε τα άνω άκρα. Ναι, είναι τόσο απλό!

Θα είναι πολύ καλύτερα αν επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζουν πετσέτα με άλλες πετσέτες και αν βάλεις σε ένα ζευγάρι των στοιβάζονται πλάκες με διαφορετικά σχέδια, όπως έχουμε κάνει εδώ.

Με ένα μήνυμα φάκελο!

Διαμορφωμένο χαρτοπετσέτα διπλώνεται πάνω με Verdeagua φελλό πιατικά και καρδιά

Ποιος δεν ήθελε να πάρει ένα ρομαντικό μήνυμα; Είτε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε άλλη ειδική γιορτή, το κονδύλιο αυτό γίνεται με την αναδίπλωση μια πετσέτα πανί έκπληξη δύο φορές: για την πρωτοτυπία και τη λεπτομέρεια κρύβεται. Κοιτάξτε αυτό το gif η πολύ απλό βήμα να διπλώσει μια πετσέτα με ένα φάκελο.

GIF-πετσέτα-on-ok-674_gif

Αν προτιμάτε, αντί για ένα σχήμα καρδιάς λεπτομέρεια μπορείτε να βάλετε ένα ερωτικό γράμμα, μια ωραία κάρτα ή μερικά λουλούδια που προεξέχουν. Ένα ουδέτερο υγείας όπως αυτό το λευκό θα ταιριάζει με κάθε τραπεζομάντιλο, τραπεζομάντιλα, μεμονωμένα και πιατικά.

Γνωρίζατε ότι ...

Παρά το γεγονός ότι όλο και πιο πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την παράδοση ξέρουμε καλύτερα να δώσει κάρτες, λουλούδια, σοκολατάκια ή σε σχήμα καρδιάς λεπτομέρειες. Αλλά δεν είναι η ίδια σε όλο τον κόσμο. Πολλές χώρες γιορτάζουν του Αγίου Βαλεντίνου εντελώς διαφορετικά και άλλοι συναντήσαμε μερικά πολύ περίεργο περίεργα.

  • Ιαπωνία: υπάρχει και το έθιμο της δίνει τη σοκολάτα, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι οι γυναίκες που δίνουν Giri Choco (σοκολάτα) με τους συναδέλφους και Honmei Choco (σοκολάτα ανώτερης ποιότητας) για τους συνεργάτες τους.
  • Ουαλία: Ειδικότερα Valentine τους είναι στις 25 Ιανουαρίου, και είναι γνωστή ως Αγία Dwynwen. Η παράδοση είναι να δοθεί η "Η αγάπη του κουταλιού": Ένα κουτάλι από ξύλο σκαλιστό πρώην προσωπικά αγαπώ αγαπημένη τους ως δήλωση της αγάπης.
  • Φινλανδία: υπάρχει επίσης πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά όχι τόσο "Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου" αλλά ως "Ημέρα φιλίας" και targetas και άλλες λεπτομέρειες που δίνονται μακριά μεταξύ φίλων.

Και εσείς, πώς σκοπεύετε να γιορτάσουν την ημέρα της αγάπης; Αν ψάχνετε ακόμα για τις ιδέες για το μενού, ακόμη και πρωτότυπα δώρα, μην χάσετε τις ειδικές προσφορές του Αγίου Βαλεντίνου.