Μερικές φορές η πιο απλή τόσο το καλύτερο. Και αυτό το ράφι είναι απόδειξη. Bastan δύο ή τρεις ξύλινες σανίδες και μερικά σχοινί Σπάρτο να δημιουργήσετε και να μετατρέψετε έναν τοίχο του σπιτιού στο κέντρο της προσοχής.

Σε vintage εσωτερικό της θαλάσσιας έμπνευσης σε ρουστίκ χώρους, ακόμα και στο μικρότερο χώρο. Το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ζωής έγκειται ακριβώς στην απλότητα και την ευελιξία του. Fairy Καμινάδα σας διδάσκει πώς να κάνει αυτό το DIY βήμα προς βήμα.

Τι χρειάζεστε;

 • 2 ή 3 ξύλινες σανίδες σαν ένα μακρύ
 • 8 μέτρα από σχοινί ή σχοινιά Esparto
 • τρυπάνι
 • ψαλίδι
 • 2 tacos
 • 2 ανήσυχος

Ξύλινες σανίδες, τόσο περισσότερο ηλικίας, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να κάνετε το ράφι με δύο ή τρεις πίνακες, όπως προτιμάτε, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε μια μεγάλη ομοιότητα. Όσο για το σχοινί, επιλέξτε ένα με πάχος ανάλογο με τα τραπέζια.

Κολάζ σχοινί ράφι από Fairy Chimney

Και τώρα, λίγο DIY:

Ήρθε η ώρα να πάρετε το τρυπάνι, το σημείο διάτρησης και ...! Κάντε δύο οπές σε κάθε άκρο του πίνακα, ένα επαρκές πάχος για το σχοινί για να περάσει μέσα από αυτά. Έχετε τελειώσει; Blowing πριονίδι και είναι έτοιμο.

Τώρα, πιάσε το σκοινί. Εδώ το σύνθημα είναι: καλύτερα για να μην λείπει. Οκτώ μέτρα είναι μια πρόχειρη μέτρο, αλλά όλα εξαρτώνται από την απόσταση που προτιμάτε μεταξύ των πινάκων, ο αριθμός των ραφιών και το πλεόνασμα που θέλετε να αφήσετε στα άκρα.

Και να αρχίσουμε να κάνουμε κόμπους

Πάρτε δύο κομμάτια του ίδιου σχοινιού σε κάθε πλευρά του τραπεζιού (δηλαδή να είναι συνολικά τέσσερις χορδές ίσου μήκους), δένουν το άκρο και κάθε χορδή περνά μία από τις οπές σε κάθε πίνακα. δένουν Πάντα έναν κόμπο πάνω και κάτω από τις σανίδες έτσι ώστε να ασφαλιστεί κατάλληλα. Το κλειδί: μέτρηση του ύψους στο οποίο μπορείτε να κάνετε τις κόμβους και να βάλετε τους πίνακες να είναι ίση και στις δύο πλευρές. Σε αντίθετη περίπτωση, το ράφι θα πάρει κλίση. Είναι ένα θέμα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ένα κόλπο: να κάνει τρύπες στον τοίχο όπου θα κρεμαστεί πριν από το τέλος του ραφιού, τοποθετήστε τα βύσματα και άγκιστρα, ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε Irla και ελέγχου επίπεδο.

Όταν ολοκληρώσετε περνώντας το κορδόνι μέσα από όλες τις τρύπες, κάνει ένα σφιχτό κόμπο στο τέλος και κόψτε το επιπλέον σχοινί. Αν θέλετε να γίνει πιο κομψό, μην ξεπλύνετε το κόμπο, αφήνοντας ένα κομμάτι σχοινί.

Σχοινί και ξύλο ράφι Fairy Chimney

Et voila!

Ήρθε η ώρα να κρεμάσει και να διακοσμήσετε το τελικό ράφι. Μην συμπληρώσετε πάρα πολύ, όχι μόνο επειδή πάρα πολύ βάρος δεν συνιστάται, αλλά επειδή θα φανεί πολύ περισσότερο. Μικρές βάζα με λουλούδια, μπλόφα ένα ποτήρι κηροπήγιο με ένα τσάι κερί ...

Αυτό το ράφι, όχι μόνο για να μετατρέψει οποιοδήποτε τοίχο στο σπίτι σας σε ένα χώρο τάση, αλλά να λάβει πιο προσωπική σας σφραγίδα, αλλά και να είναι μοναδικό.

Fairy ΚαμινάδαΠίσω από την Νεράιδα καμινάδα ...

 • Laura, δημιουργική 100%

 • φωτογραφικό στυλίστα και μητέρα ενός παιδιού

 • Το κεφάλι του δεν σταματήσουν να περιστρέφονται και να φανταστούμε νέες ιδέες και σχέδια για τη διεξαγωγή

 • Πάντα στο κυνήγι και να συλλάβει την όμορφη πλευρά των πραγμάτων

 • Ακολουθήστε της στο blog της Fairy Καμινάδα