Προτείνουμε ένα παιχνίδι: να μετατρέψει μια κοινή άνετο, σε αυτή την περίπτωση το Tarva Ikea σε ένα κομμάτι. Και έτσι μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή για εσάς που μοιραζόμαστε 3 εύκολες ιδέες και πιο resultón: ένα για την κρεβατοκάμαρά σας, ένα για το νηπιαγωγείο και ένα πρακτικό τρίτο να έχει προκειμένου (και διακόσμηση) υφασμάτινων ειδών οικιακής χρήσης . Επιλέξτε τη δική σας ... και να παίξει!

1. Για την κρεβατοκάμαρα: το διαμορφώσετε με ταπετσαρία

Λεπτομέρεια άνετα με επένδυση από ανθισμένο ταπετσαρία

Είναι πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται. Απλά να λάβει μέτρα καλά και τοποθετήστε προσεκτικά το χαρτί. Και presto! Ήδη έχετε μια άνετη σε ένα εκατομμύριο. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και η επιτυχία είναι εγγυημένη.

- Χαρτί. Επιλέξτε ένα σχέδιο που να ταιριάζει με την κρεβατοκάμαρά σας. Κόψτε να χωρέσει τα συρτάρια και αφαιρέστε τις λαβές. Μια συμβουλή: να αγοράσει κάποια επιπλέον ρολό για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Αυτό είναι Sandberg.

- Ουρά. Για να αποφύγετε το χαρτί μακριά, εγώ encólalo καλά, αλλά και τα μέτωπα συρτάρι. Επικόλληση πιέζοντας απαλά για να φούσκα κάνει. Και αν έχετε επιλέξει ένα ζωγραφισμένο μοτίβο χαρτί, δοκιμάστε αυτά τα ματς.

- Τα συρτάρια. Αν θέλετε το σύνολο της πιο τελειωμένο βλέμμα, επίσης γραμμές το εσωτερικό των συρταριών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο χαρτί ή να επιλέξετε ένα άλλο που συμπληρώνει. Για παράδειγμα, αν έχετε επιλέξει ένα σχέδιο για την μέτωπα σχεδιασμό, μπορείτε να επιλέξετε ένα απαλό για το εσωτερικό των συρταριών για να ταιριάζει με τα χρώματα της εκτύπωσης. Όταν στεγνώσει, τοποθετήστε τα σκοπευτές. Και έτοιμο!

Stylist κόλπα

Άνετα λεπτομέρεια συρτάρι ανοικτό για να δείξει πώς να κολλήσετε το χαρτί που έχει συγκαλύπτονται

  • Τέλειο φινίρισμα. Αν ζωγράφισε το κομμό, να πάει στα άκρα των συρταριών του ίδιου χρώματος με τη δομή και θα εξετάσουμε πιο τελειωμένο.
  • Κολλημένα γωνίες. Για να βεβαιωθείτε ότι το χαρτί δεν άρει off ή γωνίες θα αυξηθεί με τη χρήση, βάλτε μερικές σταγόνες επιπλέον ουρά στις γωνίες του χαρτιού.

2. Για τα παιδιά: με πολύχρωμα βινύλιο

Semitoma άνετα λευκό διακοσμημένο με χρωματιστές κουκκίδες

Αν υπάρχει ένα δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο θέλουμε να αφήσουμε τη δημιουργικότητα και τη φροντίδα του κάθε λεπτομέρεια μας στο βαθμό που αυτό είναι το δωμάτιο των παιδιών. Και προσαρμόσετε άνετα ρούχα σας με ένα αυτοκόλλητο είναι μια απλή επιλογή με θεαματικά αποτελέσματα. Αυτή είναι η πρότασή μας:

- Το χρώμα. Vinyl να ξεχωρίζουν περισσότερο, το καλύτερο είναι να ζωγραφίσει το άνετο λευκό ή απαλό χρώμα παστέλ που χρησιμεύει ως καμβάς για το οποίο χρωματισμό.

- Με φροντίδα. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να κολλήσει βινυλίου προσεκτικά. Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε επιλέξει ένα διαμορφωμένο σχέδιο ομόκεντρων βάση χρωματιστές κουκίδες Vinyl μου κύκλους. Για να δώσει μια πιο προσωπική επαφή, ακόμη και αν είναι δυνατόν, σας προτείνουμε να κόβει τις δύο εξωτερικές γραμμές του βινυλίου. Αποθηκεύστε τους! Θα χρησιμοποιήσετε αργότερα. πάστα Vinyl στο κέντρο της τουαλέτας και να πιεστεί, ενώ η μεταφορά απογείωση.

- Η τελευταία πινελιά. Με βινυλίου έχετε κάνει κράτηση, πιτσιλιές άνετα με μικρές χρωματιστές τελείες. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας, μπορείτε να σας προσκαλέσει για να σας δώσει ένα χέρι σε αυτή την αποστολή. Σίγουρα θα αγαπήσετε.

Ο στυλίστας κόλπο

λεπτομέρεια χέρι σε ένα άνετο αυτοκόλλητων διάθεση

  • Σε καλή θέση. Σίγουρα σκέφτεστε, πώς μπορώ να κάνω το κύριο σχήμα, σε αυτή την περίπτωση η σπείρα επικεντρώνεται στην τουαλέτα; Πολύ εύκολο: σήμα με ένα μολύβι τέλος και έτσι φροντίστε να τοποθετήσετε το βινύλιο όπου θέλετε. Μην πιέζετε και έτσι τότε μπορείτε να το διαγράψετε με ένα λαστιχάκι.

3. Για περιστασιακή σπίτι: τα πάντα στη θέση του

Semitoma άνετα γκρίζα γράμματα που υποδηλώνουν την περιεκτικότητα

Αν έχετε ορίσει ένα υπουργικό συμβούλιο για να αποθηκεύσετε τα ρούχα από το σπίτι γιατί δεν διακοσμήσει να δώσει έμφαση; Bastan λίγα γράμματα, μπορούν να αγοράσουν γίνει ή να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας με χρώμα, για άλλη δούμε άνετα.

- Αντίθεση. Τα γράμματα θέσει υποψηφιότητα για είναι σημαντικό να υπάρχει μια χρωματική αντίθεση ανάμεσα στην άνετη και γράμματα. Δηλαδή, αν επιλέξετε ξύλινα γράμματα, όπως εν προκειμένω, το ιδανικό είναι να έχετε ζωγραφίσει το έπιπλο με ένα χρώμα που του επιτρέπουν να εκτιμούν το καλό. Έχουμε επιλέξει ένα απαλό γκρι. Για να καταστεί ευκολότερη, έχουμε χρησιμοποιήσει μια κιμωλία ζωγραφική, δεδομένου ότι δεν είναι απαραίτητο να προετοιμάσει τα έπιπλα πριν από τη βαφή.

- Πού πρέπει να τοποθετήσετε. Μόλις το χρώμα είναι ξηρό, σημειώστε τη θέση των γραμμάτων, έτσι ώστε να είναι στο κέντρο. Όντας ξύλο, αυτά (για πολύ) έχουν κολλήσει με μια ειδική κόλλα ξύλου.

- Από το γράμμα της επιστολής. Θα είναι καλύτερα αν το διάκενο μεταξύ των γραμμάτων είναι πάντα η ίδια, για παράδειγμα 1 ή 1,5 εκατοστά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να σημαδευτεί εκ των προτέρων, και να αποφύγει τα λάθη και να χρειάζεται να απογειωθεί τα γράμματα.

Ο στυλίστας κόλπο

λεπτομέρεια στο χέρι, τοποθετώντας γράμματα σε μια άνετη

  • Σε σειρά. Αν θέλετε τα γράμματα της κάθε συρτάρι είναι σωστά ευθυγραμμισμένες πριν κόλλημα τους χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο ως οδηγός ή μια λωρίδα από ξύλο, όπως έχει γίνει εδώ. Μπορείτε να σηματοδοτήσει την έναρξη και τη λήξη των γραμμάτων με ένα μολύβι ή αφήστε τα γράμματα ξεκουραστούν στη γραμμή, ενώ posers ένα προς ένα.