Η αίθουσα είναι ένα από τα σημαντικότερα δωμάτια του σπιτιού. Κρατήστε το μετρό, υπάρχουν πολλές λύσεις πρέπει να το διακοσμήσει. Κοιτάξτε αυτό το άλμπουμ greeters. Σίγουρα για να βρείτε ιδέες για τη δική σας.

Σήμερα θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να διακοσμήσετε το χώρο σας και δείξτε 12 πολύ διαφορετικούς δέκτες, τόσο ως προς το μέγεθος και το στυλ, αλλά όλα με ιδέες που μπορεί σίγουρα να εφαρμοστεί στο σπίτι.

Αν έχετε ένα πολύ μικρό χώρο

Είναι σημαντικό να επιλέξετε φωτεινά χρώματα και unifiques όλα τα στοιχεία (τοίχοι, οροφή, πόρτες, χαλιά, κλπ) στο ίδιο χρώμα. Έτσι θα αποκτήσουν σαφήνεια και αίσθηση της ευρυχωρίας. Κρατήστε την είσοδο σαφές είναι επίσης κρίσιμη. Λύστε τις ανάγκες αποθήκευσης σας με ένα μόνο έπιπλο και όχι με αρκετές βοηθούς. Και η καλύτερη λύση είναι να συγκεντρώσει τη διακόσμηση στους τοίχους. Μπορείτε να προσθέσετε ζεστασιά με ένα ζωγραφισμένο χαρτί τεχνική διακοσμητική ζωγραφική ή έναν καθρέφτη.

Αν θέλετε μια κλασική αίθουσα

Με μια ομαλή σχεδίου διανομής. Τοποθετήστε τα έπιπλα στο κέντρο του τοίχου, όπου ξεκουράζονται. Δέσμευση ξύλινα έπιπλα, ταπετσαρίες πολυθρόνες και καθρέφτες με πλαίσια εργαστεί. Εάν υπάρχουν πολλά κομμάτια ή πίνακες ζωγραφικής, τα διανείμουν συμμετρικά. Αν σας αρέσει ένα καλά σηματοδοτημένο στυλ, επανερμηνεύσουμε η τάση είναι αγγλικό στιλ από μια πιο σύγχρονη προοπτική.

Αν θέλετε μια πιο σύγχρονη αίθουσα

Η κατώτατη γραμμή είναι «σταματήσουμε να μιλάμε» για τους τοίχους σας. Αποφύγετε την εισαγωγή μεγάλα στοιχεία με μόνο διακοσμητικούς σκοπούς: είναι καλύτερα ολοκληρωμένες λύσεις και λειτουργικά κομμάτια με καθαρές γραμμές. Ναι, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα υλικά και αξεσουάρ με φιλόξενη ματιά για να αποφευχθεί ένα κρύο αποτέλεσμα. Οι τελευταίες διακοσμήσεις επιλέξουν το νέο λευκό-το γκριζωπό και να προσθέσετε σημειώσεις του χρώματος για αντίθεση.

Για να Rustic φουαγιέ

Σε σπίτια εισόδου πρέπει να είναι ζεστό. Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά και χειροποίητα φινιρίσματα: θα είναι η καλύτερη εισαγωγή σας. Το ξύλο δεν αποτυγχάνει ποτέ, ανακτάται δοκοί είναι ένα κλασικό και ένα κομμάτι της Almoneda, πάντα θα σας δώσει το στυλ που χρειάζεστε. Και η τελευταία πινελιά: Διακοσμήστε με φυτά και πράσινο. Είναι σημαντικό σε μια ρουστίκ ατμόσφαιρα.

Δείτε τις 12 δικαιούχους φωτογραφίες μας.