Το λόμπι και ο διάδρομος είναι συχνά η ξεχασμένη από το σπίτι. Και αυτό μας κάθε μέρα καλωσορίζουμε! Είτε επειδή είναι minis ή επειδή απολαμβάνουν το πολύτιμο φυσικό φως, δεν δίνουν προσοχή που τους αξίζει. Για να αντιμετωπιστεί αυτό το "εγκατάλειψη"Έχουμε συγκεντρώσει 15 μεγάλες ιδέες, κάποιες πρακτικές και άλλα διακοσμητικά, με τα οποία σας δίνουν ζωή στο δέκτη σας. Νιώθεις αρέσει;

1. Και ήταν εκεί το φως!

Δεν πρόκειται για την αφαίρεση τους τοίχους, αλλά αντικαθιστώντας κάποια από αυτά από γυαλί. Διορθώθηκε ένα μεγάλο παράθυρο, ένα ποτήρι με επένδυση ... κάτι πάει να πάρει το φως φτάνει στην αίθουσα διπλανό δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γυάλινες πόρτες για να εξαλειφθεί η αίσθηση του σωλήνα. Αν υπάρχει μια πόρτα στο τέλος της διόδου, αποτρέπει αδιαφανές. Εφόσον οι διαφανείς ή ημιδιαφανείς βάθος και θα κερδίσετε αν slide δεν θα χάσει ακόμη και ένα εκατοστό.

2. Dale ποσοστό κάτω

Σημειώστε τη διαδρομή με τα μικρά κυκλικά ή ορθογώνια χαλιά. Μεταξύ των δύο φύλλα 30 και 50 cm μεταξύ τους, ανάλογα με το πόσο καιρό το διάδρομο. Και να θέσει ένα φύλλο ολίσθησης παρακάτω: αποφυγή ολίσθησης και του πέλματος θα είναι ασφαλέστερα.

3. Μια παιδική χαρά στην αίθουσα;

Αν έχετε παιδιά ξέρετε τι μιλάμε. Και είναι ότι οι τοίχοι των διαδρόμων είναι "καμβάδες" προτιμάται από τα παιδιά να εκφράσουν την τέχνη τους. Γιατί να μην δημιουργήσετε ένα ή δύο μεγάλα πίνακες, όπου το χρώμα άνετα, χωρίς να είναι ένα πρόβλημα; Οριοθετεί ένα πλαίσιο και ζωγραφίσει το εσωτερικό με μαυροπίνακα μπογιά. Αντισταθείτε το νέο Majestic σειρά Jotun είναι να πλένονται και να δημιουργεί μια πλάκα οποιουδήποτε χρώματος.

4. Φως Σετ

απλίκες, φωτιστικό οροφής ... Τίποτα δεν ήθελα να προσθέσω προσωπικότητα σε κάθε χώρο. Οι λάμπες είναι η πιο συμβατική λύση, αλλά οι άλλες επιλογές πραγματοποιούνται σήμερα.

00390683

Αν έχετε καλούπια

Επωφεληθείτε από τις τρύπες τους για να εγκαταστήσετε μια λωρίδα LEDs (ένα αυτοκόλλητο 5 m αξίας περίπου 95 € στο Μπλεντ φωτισμού).

Στο επίπεδο του εδάφους

Μια άλλη διακοσμητικά φως «θαύμα» είναι σε εσοχή αλογόνου προβολείς στον τοίχο, περίπου 10 cm από την πρίζα, που φωτίζουν τη νύχτα και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

5. Ένα παλτό του χρώματος

Θέλετε κάτι γρήγορο, φθηνό και αποτελεσματικό τρόπο για να αλλάξετε διάδρομο σας ένα πρωί; Η βαφή είναι ένα άλλο χρώμα, ή μόνο ένα τοίχωμα (το πιο εκτεθειμένα στην τριβή ή η οποία είναι περισσότερο φθαρμένα). Επιλέξτε έναν ήχο του φωτός, όπως το μπλε ή το πράσινο φως. Μια άλλη επιλογή είναι να βάψετε άσπρο μόνο τις πόρτες και τα παράθυρα.

6. Μια γωνιά γοητευτικό

Θα πάρετε μια ρηχή κονσόλα (30 εκατ αρκεί) στις οποίες να τοποθετήσετε ένα ειδικό επιτραπέζιο φωτιστικό. Ένα μέρος όπου έχει σημείο στα μισά του δρόμου φως, λουλούδια, αφήστε τα πλήκτρα ή δείτε αυτήν την εικόνα που έχετε τόση αγάπη.

00350492

7. μίνι-γραφείο ή ντουλάπα;

Αν μετρήσετε μικρότερου των 130 cm πλάτος. Τοποθετήστε μια ντουλάπια στήλη για να αποθηκεύσετε άλλα ρούχα εποχής, παλτά καθημερινή ή σεντόνια και πετσέτες. Χρειάζεται μόνο ένα ελάχιστο πλάτος 130 εκατοστά 70 εκατοστά για το πέρασμα και 60 περισσότερο για το κάτω μέρος του υπουργικού συμβουλίου.

Εάν είναι μεγαλύτερη των 150 cm ευρύ. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό γραφείο. Snuggles μέχρι τον τοίχο ένα τραπέζι περίπου 40 εκατοστά βάθος. Έχει περίπου 40 cm για το κάθισμα και αφήνει τουλάχιστον 70 δωρεάν για να περάσει ακόμα και αν κάποιος κάθεται στο γραφείο cm.

8. τον Φόρεμα με ταπετσαρία

Θα τολμήσει να εκτυπώσετε εργοστάσιο χαρτιού; Ή μερικά λουλούδια XL; Αν προτιμάτε κάτι πιο διακριτικό, επιλέξτε ένα χαρτί με κάθετες ρίγες ή λεπτές μοτίβα. Μπορείτε να ταπετσαριας ολόκληρη την αίθουσα ή απλά έναν τοίχο, για να τονίσει περισσότερο.

00376902

Προτού να πάρετε για να εργάζεστε πρέπει να εξασφαλίζουν ότι οι επιφάνειες είναι λείες. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τελειώματα βινυλίου προσφέρουν μεγαλύτερη αντίσταση και πλένονται.

9. Verde que te quiero verde

Ευφραίνει τον τρόπο με φυτά που δίνουν ένα φυσικό άγγιγμα. Δέσμευση εσωτερικό είδη που δεν χρειάζονται πολύ φως, όπως η καλαγχόη, Ντιεφενμπάχια, το aureus Πόθος ή chamadoera. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα μεγαλύτερα δείγματα στις γωνίες (ένα ή δύο το πολύ) ή να δημιουργήσετε μια σειρά από μικρά δοχεία, σε απευθείας σύνδεση ή τριάρια, σε ένα ράφι ή μπουφέ.

10. Δημιουργήστε το δικό σας show

Διακοσμήστε το διάδρομο με εικόνες ή φωτογραφίες είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν είναι πολύ στενή. Μπορείτε να κρεμάσετε μια εικόνα που προσφέρει προοπτική, φόντο, trompe l'oeil κάνουμε για να φανεί μεγαλύτερο. Ή ένα ράφι περίπου 15 εκατοστά βάθος στο οποίο υποστηρίζουν διαφορετικά πλαίσια, όπως εν προκειμένω.

00349759

11. Πολλαπλών Huecos

Όταν ο τοίχος είναι αρκετά παχύ, μπορείτε να λειτουργήσει κόγχες, με επένδυση από ξύλο ή γυαλί στη βάση της. Ιδανικό για την αποθήκευση ή την εμφάνιση αντικειμένων.

12. καθρέφτη, καθρέφτη ...

Μια σειρά από καθρέφτες δίνουν πλάτους είναι ένας πόρος που δεν αποτυγχάνει ποτέ. Είτε μορφές μια σύνθεση των διαφορετικών μορφών, όπως αν βάλεις One XL, που θα είναι το επίκεντρο της προσοχής θα εκπέμψει το φως και πολλαπλασιάστε το χώρο. Μπορείτε να πάρετε πολύ υποβλητική επιπτώσεις οπίσθιο φωτισμό τον καθρέφτη στο πίσω μέρος. Και θα δημιουργήσετε μια οικεία και περιβάλλουσα ατμόσφαιρα, όπου ο καθρέφτης θα φαίνεται να επιπλέουν.

00406388 O

13. Γιατί δεν είναι μια βιβλιοθήκη;

ένα ολόκληρο τοίχο. Τοποθετήστε μια ανοικτή και στενή βιβλιοθήκη, περίπου 25 εκατοστά βάθος ράφια ή σύνθεση -η παράλληλα με λίγο βάθος περίπου μόνο 10 cm-. Μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να έχουν τα βιβλία σας και τη μουσική πάντα βολικό μέρος.

Στις πόρτες. Ή πίσω από αυτούς υπάρχει πολύ χρηστική χώρους: στενά ράφια και βιβλιοθήκες δεν έχουν καμία θέση εκεί.

14. Ούτε 1 m2 χάσετε!

00365454

Έπιπλα, καθώς μετακινείστε έναν από τους τοίχους της αίθουσας θα επωφεληθούν μέχρι την τελευταία cm. Και ακόμα κι αν ρηχά, θα κερδίσουν πολλά από την αποθήκευση. Κοίτα αυτό: δίνονται με τη χρήση κάτω από το παράθυρο και να καταλαμβάνει μόνο το χώρο μεταξύ της πόρτας και του τοίχου. Αν θέλετε να συγχωνεύσετε στο περιβάλλον, που lácalo στον ίδιο τοίχο φλέβα.

15. Ειδικά Εφέ

Κάθε αίθουσα μπορεί να γίνει ένα ειδικό διάδρομο και μόνο με μια ξύλινη επένδυση. Εκτός από το στυλ, θα προστατεύει τον τοίχο από το τρίψιμο. Υπάρχουν σχέδια, όπως Orac Decor, επιτρέποντας κρύψει τα καλώδια της ηλεκτρικής εγκατάστασης.