Περισσότερο από ένα μπάνιο. Έτσι είναι ο χώρος που συγκεντρώνει περιοχή τουαλέτα, δωμάτιο-ντουλάπα και γκαρνταρόμπα μετατρέψιμο στο χώρο εργασίας.

Δεν είναι απλά ένα μπάνιο, λέει Esteban Becerril, αρχιτέκτονας του σπιτιού: «Επιδιώκουμε επίσης ένα καθιστικό χώρο με dressing room, καθιστικό ή ακόμη και στο γραφείο. Ως εκ τούτου ενσωματώνουμε στοιχεία που να μετατραπεί σε μια μακρόχρονη παραμονή στο σπίτι τους αισθάνονται πολύ άνετα. " Αυτή η προϋπόθεση ήταν αυτό που οδήγησε τον αρχιτέκτονα να συνδυάσει ζεστό επενδύσεις, όπως το ξύλο IPE για ορισμένες περιοχές του εδάφους ή για εντυπωσιακά ενισχύει με άλλο κρύο, αλλά ζεστούς τόνους, όπως πέτρα χρώματος wenge και κρέμα για τις πιο εκτεθειμένες περιοχές νερού. Επίσης, οι πόρτες είναι διακοσμημένα με ριζόχαρτο, χαλί ή μεγάλη κεντρική πουφ προσθέτουν ζεστασιά και καθρέπτες, γυαλί και είδη υγιεινής από πορσελάνη αντιτίθενται.

Η κατανομή των διαφόρων περιοχών βασίστηκε σε φυσικό φως. Μπανιέρα, μια εσοχή μέρος σε μια ξύλινη κατασκευή, τοποθετήθηκε σε ένα από τα μεγάλα παράθυρα μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του βουνού. Υγειονομικά στάθηκε μετά την μπανιέρα και σωθεί από ένα γυάλινο χώρισμα οξύ, μια λύση που παρέχει ιδιωτικότητα και κάνει το λουτρό στο καθιστικό τους κρύψουν από την άποψη. Κάθετα προς την μπανιέρα, ένα πέτρινο πάγκο, ένα κομμάτι, που λαμβάνει σε μία πλευρά του νεροχύτη, με έναν καθρέφτη με οπίσθιο φωτισμό και στο άλλο άκρο και στο πλαίσιο του δεύτερου παραθύρου, «μια ζώνη τέλειο μακιγιάζ τουαλέτας τοποθετείται , να γράψει, ή να αυτοσχεδιάσουν μια γωνιά του έργου «, εξηγεί ο αρχιτέκτονας. Μπροστά από αυτό, ανοίγει έναν επίδεσμο που συνδυάζει μια συρόμενη πόρτα καθρέφτη επένδυση με ένα άλλο. «Ο συλλαμβάνει την ουσία του λουτρού: λειτουργικότητα και τη ζεστασιά» καταλήγει.

 

Σας αρέσει το μπάνιο με σάλτσα όπως αυτό; Επιστρέφει στην Ειδική «Τρία μπάνια με σάλτσα».