Έχουμε ήδη ψάχνει για ειδικούς σε όλα τα θέματα που αφορούν το λουτρό: από διακοσμητές προϊόντος, οι ειδικοί ευεξίας ... Μια διεπιστημονική ομάδα που όχι μόνο μας δίνουν όλα τα κλειδιά στο μπάνιο γίνεται ένα πραγματικό ναό της χαλάρωσης.

Μ Carme Marti. TC-Interiors Εσωτερικών

  • Η ιδανική κατανομή ελευθερώνοντας το κέντρο. Έτσι οπτικό φάσμα και την κινητικότητα κέρδη.
  • Ένα διέταξε μπάνιο είναι μια αρμονική μπάνιο. Είναι σημαντικό να ενισχύει δραματικά τα έπιπλα έχει πολλά εσωτερικά διαχωριστικά, έτσι ώστε όλα να έχουν τη θέση τους.

Φανταστείτε ... Ένα ιδανικό μπάνιο. Η πραγματική πολυτέλεια στο μπάνιο; Για μένα, σαφώς, χώρο και φυσικό φως. Αυτό θα ήταν το καλύτερο σενάριο για την παραμονή αφιερωμένο στην ευεξία κάνει ... και να χαλαρώσετε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα συχνά πηγαίνουν μακριά και πολλά μπάνια δεν έχουν ούτε φως, ούτε χώρος. Όποια και αν είναι το σημείο εκκίνησης, μετά από μερικά από αυτά τα πλήκτρα μπορούν να αντλήσουν, και φανταστείτε το ιδανικό μπάνιο σας.

Μία καλύτερη από δύο. Είναι καλύτερο να έχουμε ένα ευρύχωρο μπάνιο με δύο παιδιά. Έτσι, αν μπορείτε να ενοποιήσει ένα μπάνιο και ένα παρακείμενο τουαλέτα, το κάνει, θα είναι πολύ πιο πρακτικό.

Εντοπίστε την υγεία. Το μπάνιο είναι ορθογώνιο ή τετράγωνο συνθήκες διανομής. Αλλά το καθοριστικό στοιχείο είναι οι υδρορροές σωλήνες, το οποίο θα κάνει την τουαλέτα κατάσταση και ντους. Τι ιδανικό; Ισοπαλία διανομές «L» για να αφήσει το μέγιστο ελεύθερο χώρο στο κέντρο. Έτσι οπτικό φάσμα και την κινητικότητα κέρδη.

Τα πάντα για. Μου ώστε αξίωμα ισούται με την αρμονία. Έτσι, τα έπιπλα πρέπει να είναι δραματικά βελτιώνει διαχωριστικά και συρτάρια, έτσι ώστε όλα έχουν τη θέση τους. Και αν είναι με αναστολή, καλύτερο σχεδιασμό.

διπλούς νιπτήρες. Στην ιδανική περίπτωση, κάθε εταίρος έχει ένα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι έχοντας έναν μετρητή 120 εκατοστά. Για τουαλέτα και μπιντέ, αναστέλλεται επιλέγουν μοντέλα με υψηλή σακίδια. Είναι κομψό και εύκολο να καθαριστεί.

Καταιγίδες τελευταία. Σχέδια στο επίπεδο του εδάφους είναι ελαφρύτερο και πιο ευχάριστο οπτικά για καθημερινή χρήση. Οι πιο άνετη εξαρτήματα είναι αυτά που είναι ενσωματωμένα στον τοίχο. Και αν ψάχνετε για μέγιστη άνεση, δεν δίνουν σε έναν ψεκαστήρα οροφής.

Μπανιέρες με το δικό του φως. Μου αρέσει μπανιέρες επικαλυμμένα με διακοσμητικά φούστες, κυρίως από ξύλο. Νομίζω ότι αυτό θα ενισχύσει και να ενταχθούν στην αίθουσα καλύτερο. Πλέον δεν προσφέρουν εκδόσεις με υδρομασάζ, ενσωματώνοντας το δικό του φως.

Joan Josep Tres Casas Tres Μπαταρίες

  • Όμορφο, άνετο και εύκολο στη χρήση. Αυτοί είναι οι τρεις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται από ένα καλό αξεσουάρ μπάνιου.

Πάνω από τις βρύσες, διεγέρτες αισθήσεις. Μπαταρίες περιλαμβάνουν ψεκαστήρες συνδυασμένη επίδραση της βροχής, καταρράκτες και χρωματοθεραπεία γενναιόδωρη να συγχωνεύσει νερό και ρεύμα και επιτύχει την απόλυτη άνεση.

Και την εξοικονόμηση ενέργειας. Με τα συστήματα και θερμοστάτες οικολογικά αποδοτική εξοικονόμηση νερού ταχείας αντίδρασης.

Jordi Pascual biohabitabilidad εμπειρογνωμόνων

  • Είναι δυνατόν να πολλαπλασιαστούν ευεξίας στο μπάνιο και την ίδια στιγμή με σεβασμό στο περιβάλλον.

6 κλειδιά για μια πιο υγιεινή και οικολογική μπάνιο

1 υγιή υλικά. Όπως και στο υπόλοιπο σπίτι, στο μπάνιο θα πρέπει να χρησιμοποιούνται υγιή δομικά υλικά: ξύλο, κεραμικά, πέτρα ... Η προέλευσή της πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά και ρυθμίζεται αγροκτήματα.

2 συστήματα εξοικονόμησης. Στο μπάνιο, οικολογική συνείδηση ​​φέρνει μεγάλα οφέλη. Χρήση βρόχινου νερού για την τουαλέτα, εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για τη θέρμανση, ντους αντί για μπάνιο ... Είναι μεγάλη μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας.

3 φυσικά τελειώματα. Στοίχημα για τους: έχουν λιγότερο βλαβερά σωματίδια και ενεργειακό ισοζύγιο μπάνιο. Επιλέξτε επιστρώσεις με βάση το νερό όποτε και στην περίπτωση των έργων ζωγραφικής, τα οποία είναι πυριτικό, το νερό ή λάδι δυνατόν.

4 Καλή ενέργεια. Μια ισορροπημένη ενέργεια παρέχει πολύ καλή διαβίωση μπάνιο. Τρεις συμβουλές για να μην ξεφύγουν από την «chi»: δεν Situes η μπανιέρα που αντιμετωπίζει την πόρτα, βάλτε μια κουρτίνα στο παράθυρο και κατεβάστε το καπάκι της τουαλέτας.

5 Air ανανέωσης. Μια κακή στεγανοποίηση μπορεί να προκαλέσει την αποστράγγιση της υγρασίας και οσμές. Αν το μπάνιο δεν έχει παράθυρο ή φυσικό εξόδου αέρα, εγκαταστήστε έναν ανεμιστήρα εξάτμισης για την εξασφάλιση της ανταλλαγής αέρα και βελτίωση του εξαερισμού.

6 Από την υγρασία. Η υγρασία που δημιουργείται στο λουτρό μπορεί να προσθέσει επάνω ως μούχλας και βακτηρίων. Εξαερισμός και τη χρήση των υλικών και αναπνέει υφάσματα βοηθήσει να εξατμιστεί η υγρασία με φυσικό τρόπο.

Josep Congost. Διευθυντής του σχεδιασμού και της καινοτομίας Roca

  • Bath and Spa είναι συνώνυμη με τη χαλάρωση και την ευεξία. Σήμερα, οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.

Ένα spa στο σπίτι. Εάν έχετε ένα ζεστό μπάνιο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό κέντρο σπα θα σας φέρει μεγάλα οφέλη. Destínale το πιο προνομιακό χώρο του δυνατού. Μια μπανιέρα-υδρομασάζ κάτω από ένα παράθυρο με φυσικό φως, για παράδειγμα, εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές. Αν εσοχή όροφο θα αυξήσει την αίσθηση της χαλάρωσης, για να βυθιστείτε σε αυτό σαν να εισαγάγετε μια φυσική λίμνη. Μην αμελήσετε λεπτομέρειες: προσθέτει αποστάγματα που αγαπάς, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και φως μερικά κεριά. Μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη μοναδική στιγμή της ημέρας ή της νύχτας μαγεία. Whirlpool διεγείρει την κυκλοφορία, τονώνει τους μυς και του λεμφικού συστήματος παροχών. Είναι ένα καλό εργαλείο κατά του στρες και την κούραση.

Μπανιέρες, πέρα ​​από το λειτουργικό. Η μπανιέρα είναι μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι ταιριάζει με το χώρο του μπάνιου και τις λειτουργίες που χρειαζόμαστε. Μέτρα για να έχουν ένα εύρος μπάνιου από 120 έως 200 εκ. Αν το μπάνιο είναι πολύ μικρό ή ακανόνιστο σχέδιο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα γωνιακά ή ασύμμετρη μοντέλα και τα τοποθετούμε σε μια γωνία. Ο εσωτερικός χώρος -και η ποσότητα του νερού είναι παρόμοια με ένα ορθογώνιο μπανιέρα, αν και η θέση του να πάρει το μπάνιο είναι πιο άβολα, κάθονται αντί ξαπλωμένη.

Υδρομασάζ νερό ή αέρα. Αυτοί είναι οι δύο υδρομασάζ συστήματα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν. Υδρομασάζ με πίδακες νερού βασική λειτουργία είναι να δώσει ένα μασάζ σε διάφορα μέρη του σώματος: ραχιαίο, οσφυϊκή και τα πόδια. Whirlpool αέρας είναι περισσότερο προσανατολισμένη προς την ευεξία, ή την ευημερία όλων των αισθήσεων.

λειτουργίες χαλάρωση. Κάδοι προσφέρουν την πιο προηγμένα χαρακτηριστικά χρωματοθεραπεία και αρωματοθεραπεία. Επίσης ενσωματώνει εξελιγμένα εξαρτήματα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την αύξηση της κοινωνικής πρόνοιας: από προσκέφαλο και πλευρικές σχισμές με καταρράκτη νερού, διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού με θέρμανση ή αυτόματης απολύμανσης του όζοντος.

Gausachs θάλασσα. στυλίστα υφή

  • Πετσέτες δροσερά χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο, διεγείρουν το αίσθημα της χαλάρωσης. Λευκό φρεσκάδα εκπομπής και την καθαριότητα.
  • Πετσέτες μπορεί να αλλάξει την εικόνα του μπάνιου και ευεξίας είναι ένα συν.

Περισσότερα φυσικό. Τα μαλακότερα πετσέτες για το δέρμα είναι εκείνοι που κατασκευάζονται από 100% βαμβάκι. Η αίσθηση του φυσικού υφάσματα είναι incomporable.

Ένταση. Η grammage σταθερό πάχος του μαντηλιού. Ένα βαρύτερο βάρος (και το πάχος), απορροφητικότητα και περισσότερο λιγότερο όγκο χάνονται στην πλύση.

Περισσότερα μέγεθος. Αρκετά για ένα γρήγορο ντους με ένα γόνατο πετσέτα. Για να αισθάνονται αγκάλιασε, πρέπει να καλύπτει ολόκληρο το σώμα (1 χ 1,5 μ περίπου).

Περισσότερα διακόσμηση. Το λευκό είναι μια επιτυχία. Λευκή πετσέτα είναι συνώνυμη με την φρεσκάδα και καθαριότητα. Για να δοθεί μεγαλύτερη αίσθηση της χαλάρωσης, να επιλέξουν δροσερά χρώματα (μπλε, πράσινο ...).

Περισσότερα απορροφητικό. Ένα κόλπο: Μην προσθέτετε μαλακτικό στο πλυντήριο, για την πετσέτα χάνει την ικανότητα απορρόφησης. Απλά πλύνετε με σαπούνι και στεγνώστε το στο στεγνωτήριο. Θα είναι αφράτα και όχι apelmazará.

José Mari Ezquerra. Διευθυντής Προϊόντων Jacob Delafon

  • Υπάρχουν υγείας, συμπεριλαμβανομένων θερμαινόμενα καθίσματα, πίδακες νερού, τα φώτα ...
  • Η υγεία του μέλλοντος θα ενσωματώνουν όλο και περισσότερες λειτουργίες. Η τάση είναι να προσθέσετε μερικές παραδόσεις καθαρισμού και τυπικά ιαπωνική κοινωνικής πρόνοιας λουτρά (με αυτόματη τουαλέτες και ofuro μπανιέρες) με τις τρέχουσες και πολύ εκλεπτυσμένη αισθητική.

Τουαλέτα και μπιντέ σε ένα. Καθίσματα έξυπνες λειτουργίες περιλαμβάνουν πίδακες μπιντέ τουαλέτα για τον καθαρισμό οικεία. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις μεταβλητές: τη θερμοκρασία και την πίεση από τη διαχείριση των υδάτων και movimientosde πίδακες.

Προσαρμόσιμη. Πολλές εταιρείες προσφέρουν τη δυνατότητα να προσθέσετε χαρακτηριστικά κατά βούληση: θερμαινόμενο κάθισμα, μειωμένη οσμή, αυτόματο κλείσιμο και το άνοιγμα του καπακιού ή LED φωτισμό το βράδυ.

Miriam Espurz. Το σχεδιαστικό τμήμα Systempool

  • Στην κουλτούρα του «wellness & χαλαρώσουν», νέα ντους αναζητούν την ευχαρίστηση για τις πέντε αισθήσεις.

απόλαυση του νερού. Είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία για το ντουζ, μπορείτε να φτάσετε ολόκληρο το σώμα και διεγείρει τις 5 αισθήσεις. Έτσι, οι νέες βροχές ενσωματώσει αισθήσεων αντάξια των χώρων ευεξίας (αρωματοθεραπεία, χρωματοθεραπεία, μουσική, μασάζ) για να επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεση.

θερμοστατικές βρύσες. Είναι η ραχοκοκαλιά της ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών επικεντρώθηκε στην χαλάρωση και ευεξία. Ηλεκτρονικές θερμοστατικές παρέχουν ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και της ροής του νερού, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η καλά.

στήλες νερού. Από τις στήλες που ενσωματώνουν τα συμβατικά χειριστήρια πληκτρολόγιο πλήρους ψηφιακής πίνακες ελέγχου. Ο στόχος είναι να ελέγχουν το νερό με τη μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια.

Estrella Pujol. Κέντρο ομορφιάς Διευθυντής Oxigen

Πέντε συμβουλές για την ομορφιά και την τελετουργία χαλάρωσης.

1 Διανομής. Για να χαλαρώσει, δεν ξεπερνούν 37 ° C. Αν ψάχνετε για μια κατευναστική επίδραση ενάντια μυϊκούς σπασμούς και πόνο στις αρθρώσεις, μπορείτε να φτάσετε 38 ° C.

2 Διάρκεια. Για να αποτρέψει το δέρμα από την ξηρότητα δεν ξοδεύουν περισσότερο από 15 λεπτά στο νερό. Αν ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια μπορεί να διαρκέσει 20 λεπτά.

3 Πρόσθετα. Να ενυδατωθεί και να χαλαρώσουν, προστίθενται στο γάλα βρώμης νερού. Και οι μύες descontracturar, αιθέρια έλαια από λεβάντα, δεντρολίβανο ή λεμόνι.

4 Ατμόσφαιρα. Χαλαρωτική μουσική ή ήχους της φύσης συμβάλλει στη χαλάρωση. Ή να ακούσετε τον ήχο του νερού.

5 ώρες. Η καλύτερη στιγμή για ένα χαλαρωτικό μπάνιο πριν τον ύπνο ή στη μέση της ημέρας, αν descontracturante. Κατά την έξοδο από το μπάνιο, το υπόλοιπο 10 λεπτά.

έχετε ένα μυστικό πια να μοιράζονται το μπάνιο σας σε spa; Πείτε μας στα σχόλια αυτού του άρθρου.