Σε κάθε μπάνιο, αν υπάρχει μπανιέρα, το μεγαλύτερο μέρος παίρνει το κεντρικό στάδιο. Απαλλαγή των μερών, είτε παλιά σχέδια ή σύγχρονες εκδόσεις, ξεχωρίζουν για το διακοσμητικό τους δύναμη.

Μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν κατά την κολύμβηση έργα, αφορά το είδος των τουαλέτες, νεροχύτες και μπανιέρες που θέλετε να εγκαταστήσετε. Θα πρέπει να αποφασίσει τόσο το ύφος και το σχήμα των στοιχείων και τη θέση του. Θα πρέπει να εξετάσει δομικά χαρακτηριστικά, όπως η κατάσταση των υδροροών και συστήματα εκκένωσης του νερού.

Απαλλαγή μπανιέρα, ένα κλασικό έκρηξη

Ανάμεσα στα πολλά είδη υπάρχοντα λουτρά (τζακούζι, στρογγυλό, επίμηκες, τοιχοποιία ...) μοντέλα χωρίς άγχος, ένα παραδοσιακό σχεδιασμό εκτιμάται για την κομψότητα και διακοσμητικά δύναμη. Η αύξηση αυτών των λουτρών έλαβε χώρα στις αρχές του εικοστού αιώνα, ιδιαίτερα στην ευγενή και αρχοντικά. Τα μοντέλα αυτά έγιναν σε χυτοσίδηρο σε ένα κομμάτι, επικαλυμμένα με ένα παχύ στρώμα από κεραμικό σμάλτο. Το αυξανόμενο κόστος των υλικών κίνητρα χρήση εκτός πτώση από το πρώτο τέταρτο του εικοστού αιώνα, 25 χρόνια αργότερα, σχεδόν δεν είναι πλέον στο εμπόριο. Για το λόγο αυτό, τα αρχικά μοντέλα έχουν μέσο όρο ηλικίας των 75 ετών.

Αν ψάχνετε για ένα παλαιότερο μοντέλο, καταστρέφοντας καταστήματα και Almoneda και ορισμένοι εισαγωγείς προσφέρουν τη δυνατότητα να αγοράσει ένα πρωτότυπο. Ισπανικά μοντέλα είναι πιο δύσκολο να βρεθεί, διότι πολλά έχουν απορριφθεί με τη μεταρρύθμιση από τα μπάνια όπου βρίσκονται. Αντ 'αυτού, είναι πιο εύκολο να βρείτε μια αγγλική μπανιέρα, όπως στη Βρετανία αυτά τα κομμάτια ήταν πάντα πολύ μεγάλη αξία και ως εκ τούτου έχουν διατηρήσει πολλά περισσότερα αντίτυπα από ό, τι στη χώρα μας.

Αν προτιμάτε ένα μπάνιο απαλλάσσονται Comtemporanea, Πολλοί κατασκευαστές παράγουν τρέχουσες εκδόσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν αντίγραφα των πρωτότυπων μοντέλων (όπως εισάγονται από Cántabra Franchise, του οποίου η απλούστερη κομμάτια κοστίζει περίπου 2.000 €) και σε άλλα σύγχρονα μοντέλα, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπογράφεται από αναγνωρισμένου κύρους σχεδιαστές, υλικά όπως πορσελάνη και ακρυλικά. Υπάρχουν, επίσης, χαλκός και εξωτικά ξύλα.