Οι οθόνες παρέχουν την υγεία, την ασφάλεια και το σχεδιασμό μπάνιο σήμερα. Έχουμε δείξει πολλές επιλογές: να επιλέξουν το δικό σας. 

Μέχρι πρόσφατα, μια οθόνη μπάνιο σας ζητείται μόνο να αποφύγετε το πιτσίλισμα νερού που έφθασε στο εξωτερικό και να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του ντους. Αλλά η σημερινή οθόνη έχει αποκτήσει ένα υψηλό προφίλ ως διακοσμητικό στοιχείο του μπάνιου. Τώρα η επιλογή σας εξαρτάται από την αισθητική ζητείται και του διαθέσιμου προϋπολογισμού, καθώς υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των οθονών (από 300 € σε περισσότερους από 2.000 €). Έτσι, οι πρώτες οθόνες έχουν εξελιχθεί για να γίνει διαφανής στοιχεία με αγκύρωσης μεντεσέδες που είναι ενσωματωμένες σε διακόσμηση μπάνιο.

Επιλέξτε το μοντέλο

Πριν από την επιλογή ενός οθόνη, θα πρέπει να εξετάσει ποιος θα είναι οι χρήστες. Δεν είναι το ίδιο χρήση που μπορεί να σας δώσει μια-δυο ενήλικες που μια οικογένεια με παιδιά ή ένα ηλικιωμένο άτομο. Η δομή και το μέγεθος του μπάνιου, και η κατανομή των στοιχείων του θα καθορίσει επίσης τον τύπο της οθόνης (μπροστινή γωνία εισόδου, με συρόμενη πόρτα ...). Αν το μπάνιο είναι μικρό, για παράδειγμα, είναι καλύτερο να επιλέξουν ένα διαμέρισμα της συρόμενες πόρτες, καθώς η αναδίπλωση χρειάζονται ένα ελεύθερο χώρο μπροστά τους για να ανοίξει και να κλείσει με άνεση.

τελειώματα τελευταία

Οι οθόνες μπορούν να είναι από γυαλί ή ακρυλικό πάνελ. Είναι σημαντικό ότι το ποτήρι είναι κατασκευασμένα με πάνελ της ασφάλειας, αν σπάσει, θα σπάσει σε μικρά κομμάτια που δεν θα αποκολληθεί από τη δομή. γυαλί πάχους πρέπει να είναι μεταξύ 4 και 10 mm.

Είτε ως υπεύθυνη, σαν να επιλέξουν ένα μοντέλο της σειράς, το διακοσμητικό προσφορά είναι πολύ μεγάλη, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές -mates τελειώματα, χαραγμένα με μεταξοτυπία ... -. Διαφανής είναι μια καλή επιλογή για μικρά μπάνια επειδή παρέχουν την αίσθηση της ευρυχωρίας και επιτρέπει στο φυσικό φως να ρέει. Αντιμέτωποι με αυτά, υπάρχουν σχέδια που μπορούν να προσαρμοστούν σε όρους υφές, χρώματα και διακοσμήσεις. Έρχονται σε χρώμα, φιμέ εκτυπώσεις και φωτεινά χρώματα.

Το φινίρισμα μπορεί επίσης να εξαρτάται από το επίπεδο της ιδιωτικής ζωής που θέλετε να επιτύχετε. Ακρυλικό οθόνες είναι πολύ ελαφρύ και έως και 30% φθηνότερα από το γυαλί. Μπορούν επίσης να είναι σε μια ποικιλία φινιρισμάτων. Αν και εύκολα γδαρμένο, ασβέστη λεκέδες καλύτερα από γυαλί στη μεταμφίεση. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι ή όταν πρόκειται να δώσει βαριά χρήση του ντους.