Οι τοίχοι εξασφαλίζουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής του κάθε ζώνης. Η μπανιέρα στο τοίχο παράθυρο με ανοιχτό ντους δίπλα του. Στο κέντρο, το νεροχύτη και στο άλλο άκρο, την υγεία. Ο Daniel Rotaeche έδωσε την εσωτερική μονάδα στο μπάνιο επιλέγοντας μόνο δύο υλικά: Μια πρόχειρη μάρμαρο και φυσική υφή, και το ξύλο IPE, ζεστό και ανθεκτικό στην υγρασία.

Σε απευθείας σύνδεση, μια κατανομή πολύ άνετο

Υγεία. Η τουαλέτα και μπιντέ έχουν εγκατασταθεί αντιμετωπίζουν για να πάρετε περισσότερες και καλύτερες χώρο στο ένα άκρο του δωματίου. Απλά αφήστε 60 εκατοστά ελεύθερο μεταξύ των δύο για να χρησιμοποιήσετε άνετα. Ένα διαμέρισμα ως διαχωριστικό παρέχει προστασία της ιδιωτικής ζωής σε αυτό το χώρο.

Sink περιοχή. Έχει προγραμματιστεί με τα βασικά για να κάνουν την πρακτική και, ταυτόχρονα διακοσμητικό και το φως, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς όταν εισέρχεται στο μπάνιο. Το μεγάλο καθρέφτη στο ταβάνι πολλαπλασιάζει τη σαφήνεια, και ο κορμός λειτουργεί ως ένα ράφι και ενισχύει δραματικά πρωτότυπο.

Μπανιέρα και ντους. Σχεδιάστε τους το ένα δίπλα στο άλλο είναι η πιο άνετη επιλογή, τόσο από την άποψη της χρήσης και εγκαταστάσεις, καθώς αυτά είναι κοινά. Ένα σταθερό πάνελ από γυαλί καθιστά οθόνης και αποτρέπει το νερό από το πιτσίλισμα περιοχή νεροχύτη ντους.

Αν θέλετε περισσότερα μπάνια σαν αυτό γίνεται άρθρο "4 μπάνια με ντουζιέρα".