Άνοιγμα προς την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς να επωφεληθείτε από ένα μικρό χώρο χωρίς να εγκαταλείψουμε τίποτα. Έχει ακόμη ντύσιμο και ανεξάρτητη τουαλέτα.

Ποτέ δεν ανέβηκε στη σοφίτα. «Ήταν μια δύσκολη, νεκρό διάστημα», θυμάται Isabel, ο ιδιοκτήτης αυτής της σουίτας. Αλλά όλα άλλαξαν με τα παιδιά. Αν και υπήρχαν τέσσερις, όλοι κοιμόντουσαν στο δεύτερο όροφο, αλλά όταν έμαθαν ότι ήρθε ένα ακόμα στην οικογένεια, η λύση ήταν σαφής: να μετατρέψει την σοφίτα και να δημιουργηθεί χώρος για όλους. Θάλασσα Ramis και Emma Aubert έκανε να συμβεί με το πνεύμα και το καλό γούστο.

Ένα μέρος για να αποσυνδέσετε

«Κερδίσαμε στο χώρο, την άνεση και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Όταν έβαλα τα παιδιά για ύπνο και να αναρριχηθεί, αποσυνδεθεί. Και αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη, διότι τόσο τα χρώματα και τα υλικά είναι πολύ μαλακό και φυσικό «, λέει ο Isabel, ο οποίος επέλεξε το microcemento γιατί ήθελα μια ομαλή επιφάνεια για το μπάνιο μείνει πιο ολοκληρωμένη μέσα στο δωμάτιο. Όντας ανοιχτό στην κρεβατοκάμαρα, η επιλογή του χρώματος ήταν επίσης σημαντικό, επέλεξε μια γκρίζα πέτρα που να ταιριάζουν με την μπλε γκρίζο τοίχο κεφαλάρι.

Δωμάτιο για δύο ... πραγματικά

Μεταρρύθμιση κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάθε εκατοστό και το ζευγάρι απολαμβάνει ακόμα ένα βεστιάριο για όλους. Γι 'αυτόν, η είσοδος στην κρεβατοκάμαρα, και το δικό της, το ίδιο το μπάνιο. Και δεν είναι πολύ ντουλάπα για λίγα μέτρα; Καθόλου. Είναι διακριτική, υπόλευκο, και δεν φθάνουν το ανώτατο όριο, το οποίο δίνει μεγαλύτερη αίσθηση του χώρου, ιδιαίτερα σε μια σοφίτα, και να διευκολύνει τη διέλευση του φωτός. Σαφήνεια που διαρρέει από το φεγγίτη στο μπάνιο και το παράθυρο του υπνοδωματίου με θέα στη βεράντα. Αναμφίβολα, ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.