Υπάρχουν στιγμές που αντιμετωπίζει η μπανιέρα και ντους μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια. Για παράδειγμα, όταν το μπάνιο βρίσκεται στη σοφίτα, το ντους θα πρέπει να βρίσκεται στο υψηλότερο τοίχο μπάνιο, ώστε να μπορεί να απαιτείται η ψεκαστήρα ανελκυστήρα. Αυτό είναι όταν η μπανιέρα μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά ή μετά το ντους, ανάλογα με την κλίση της οροφής και το δάπεδο του δωματίου. Από την άλλη πλευρά, όταν η οροφή είναι πολύ χαμηλή, μια καλή λύση μπορεί να είναι semiencastrar εσοχή ή μπανιέρα.

Και για να κερδίσει φωτεινότητα, μια καλή λύση μπορεί να είναι ένα μεγάλο φεγγίτη στην οροφή φως πλημμύρισε το δωμάτιο, καθιστώντας οπτικά φαίνονται ευρύτερο.

Για να ολοκληρώσετε το μπάνιο μόνο χάσετε την εγκατάσταση υγιεινής και τουαλέτα. Σχετικά με αυτό, είναι αρκετά υψηλή για να χρησιμοποιήσετε τον καθρέφτη θα καθορίσει, τελικά, πού να τοποθετήσει την περιοχή ματαιοδοξία. Σίγουρα, θα πάει δίπλα από το ντους, το οποίο πρέπει επίσης ύψος. Και όσον αφορά την υγεία, αν τοποθετηθεί δίπλα στην πύλη, αλλά διακριτικά προστατεύεται από ένα χαμηλό τοίχο θα είναι πολύ πρακτικό, καθώς και την αισθητική.