Οι εσωτερικοί χώροι είναι ανοιχτοί στο διάλογο, ειδικά όταν πρόκειται για την επέκταση των συνόρων σύνδεση με βεράντα. Για να κερδίσει μέτρα και είναι σε θέση να αναπνεύσει; Αξίζει τον κόπο αυτή η στρατηγική συμμαχία.

Αν και είναι κοινή για ταράτσες που συνδέονται με το σαλόνι, επίσης εκεί για το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω του τραπεζαρία, κουζίνα, υπνοδωμάτιο ... Αυτοί οι τέσσερις μελέτες περιπτώσεων οι βεράντες που επισυνάπτεται σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού συνδέεται απόλυτα. Και όχι μόνο επειδή είναι ένα δίπλα στο άλλο, αλλά και επειδή η διακόσμηση ρέει από μέσα προς τα έξω και αντίστροφα. Και ενοποιήσει τις δυνάμεις και συγχώνευση στυλ για συνολική διείσδυση. Τι ωραία που τα πηγαίνω τόσο καλά!

Δωμάτιο με πρόσβαση στη βεράντα με λευκά και ροζ λουλούδια με σχέδια μαξιλάρια. Εξωτερική πάγκο με μαξιλάρια που καλύπτονται από ξύλο

Έτσι ώστε να υπάρχει καλή επικοινωνία πρέπει να αρχίσει με τη διαφάνεια. Οι μεγαλύτερες πόρτες και τα παράθυρα που συνδέουν τους δύο χώρους, πολύ καλύτερα. Έτσι δεν θα χάσουμε από τα μάτια του άλλου και να αναπτυχθούν μέσα προς τα έξω που αναζητούν οπτικά ευρύτερο. Δίνει προτεραιότητα φως αποχρώσεις, όπως κουρτίνες, και φωτεινά χρώματα, ώστε να μην αποτελέσει εμπόδιο. Αν βάλετε περσίδες, καλύτερα από τις ράγες είναι μεγάλες. Έτσι, όταν regules να διατηρηθεί το απόρρητο ή μεταβάλλει την ποσότητα του φωτός, το χάσμα μεταξύ ράγες, τοποθετούνται σε προφίλ, θα είναι πολύ μεγαλύτερο και να επιτρέπουν περισσότερη οπτική σύνδεση με το εξωτερικό.

Gallery, 9 φωτογραφίες
Να κατακτήσει το ΒΕΡΑΝΤΑ

Το ίδιο κώδικα ντυσίματος

Τα περισσότερα μπορείτε να δείτε, το πιο ενωμένη θα το κάνουν. Χρησιμοποιώντας τα ίδια υλικά και τα χρώματα μέσα και έξω από τη σύνδεση δύναμη των δύο χώρων. Ξύλο στις ίδιες αποχρώσεις μέσα και έξω, το λευκό χρώμα των εσωτερικών τοίχων επαναλαμβάνεται για έπιπλα εξωτερικού χώρου, υφάσματα με τα ίδια αποτυπώματα στο κρεβάτι όσο και στο εξωτερικό καναπέ ... Αν φανταστούμε ως ανεξάρτητοι χώροι και το φόρεμα χωριστά, η διαίρεση θα ενισχυθεί και η έλλειψη επικοινωνίας θα είναι πολύ εμφανής.

Εντάξει. αρκετά τυχεροί να έχουν ένα χώρο που προσαρτάται σε ένα σπίτι βεράντα. Αλλά τι περιμένετε από αυτό; Εάν είστε δίπλα στην κουζίνα, θέλεις να γίνεις υπαίθρια τραπεζαρία ή προτιμάτε να τρώτε και να λάβει τα γυαλιά μακριά; Αν ναι, τότε ίσως ένα υπαίθριο χώρο. Αν έχετε δίκαιη τετραγωνικών μέτρων και υποστηρίζει μόνο ένα περιβάλλον: δωμάτιο ή τραπεζαρία; Φαίνεται προφανές, αλλά να περάσουν λίγο χρόνο για να πιστεύετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλή ταλαιπωρία και χρήματα. Δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή που έρχεται στο μυαλό είναι ένα στο οποίο θα προσελκύσει περισσότερους παιχνίδι.