Να τρώμε έξω; Το καλοκαίρι το ερώτημα αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά. Και η απάντηση είναι πάντα ναι. Είτε σε ένα μικρό κήπο, κάτω από την πέργκολα, δίπλα στην πισίνα ή κάτω από μια στέγη αρωματικά γλυκίνη ... άλλο τόπο εκτός μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να θέσει υπαίθρια τραπεζαρία.

Κάτω από το δέντρο

Και, όπως μια εικόνα είναι καλύτερη από χίλιες λέξεις, έχουμε συγκεντρώσει μερικές όμορφες καλοκαιρινές eaters που μπορεί να εξάγει πολλές ιδέες και έμπνευση.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

15 παραδείσους υπό το φως της σελήνης

Summer Nights

15 παραδείσους υπό το φως της σελήνης

Στην ύπαιθρο ή που περιβάλλονται από φυτά, οι χώροι αυτοί εκτιμούν επίσης κάποια σκιά. Και, όπως φυσικά και αυτών των χώρων, τι καλύτερο από κάτω από την ίδια σκιά ενός δέντρου; Πίνακες αγκαλιάσει επάνω τους και τοποθετούνται ακριβώς κάτω από τις πιο φυλλώδη κλαδιά. Τι λίστα! Και κορυφές τραπέζι μπορεί να είναι αιώνια. Αλλά, εν απουσία των δέντρων, πέργκολες, αμπέλια ή αμπέλου ξύλινες οροφές και είναι εξίσου όμορφο και αποτελεσματικό.

Gallery, 11 φωτογραφίες
11 COMEDORES ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Αυτά είναι το τέλειο σκηνικό για να χτίσει τις αναμνήσεις: Οικογένεια πρωινό τα Σαββατοκύριακα, γεύματα με φίλους που συνδέεται με μια λιτή γεύμα, δείπνο κάτω από τα αστέρια με ατελείωτες συζητήσεις ... Το καλοκαίρι, ζουν σε εξωτερικούς χώρους!