Το ξύλο είναι πανταχού παρούσα. Δοκιμάστε το. Κοιτάξτε γύρω σας αυτή τη στιγμή. Σίγουρα έχετε γίνει κάτι με αυτό το υλικό είναι πολύ κοντά. Και ακόμη μπορεί να κάθεται πάνω του. Είναι να απορεί κανείς που έχουν αυτό το χάρισμα της πανταχού παρουσίας, καθώς είναι ένα από τα πιο ευγνώμων και εύκολο να εργαστεί υλικά. Για να μην αναφέρουμε όλα τα τέρματα που έχετε. Ναι, στο εξωτερικό, καλύτερο πρόσωπο πλένονται: το φυσικό.

Βεράντα με υπαίθρια τραπεζαρία, πάγκος εργασίας, δάπεδο και ξύλινα τοίχου και φυτά

περισσότερο ξύλο

Σε αυτή τη βεράντα υπάρχει αμφιβολία ότι το ξύλο είναι η πραγματική βασίλισσα. Τυλίγει τα πάντα, από το δάπεδο μέχρι τις ράγες παρκέ τοίχου και επίπλων. Ένα total look που φέρνει ζεστασιά και, ταυτόχρονα συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του χώρου, η οποία χωρίζεται σε δύο χώρους: σαλόνι και τραπεζαρία. Το ξύλινο πάτωμα παλέτα κρύβει το κενό, αλλά προσθέτουν μια αφή της ιδιωτικής ζωής και αυτοσχεδιάζουν ένα ράφι για τα φυτά. Αυτά τα διαφορετικά ύψη φέρνουν κίνηση και ζωή στη βεράντα.

Αίθριο με παρκέ δάπεδο, που καλύπτεται με πηχάκια τοίχο, κάθετος κήπος, τα φυτά και νταμιτζάνες

Εξωτερικούς χώρους είναι σαν τους πνεύμονες του σπιτιού σας τέλεια για να ξεφύγουν από την εσωτερικούς χώρους και να πάρει μια τεράστια ανάσα. Ξύλο καθιστά πιο φυσικό. Με τη βοήθεια φυτών πάρει ενισχυθεί αυτό το αποτέλεσμα ακόμη περισσότερο. Σε γλάστρες, δοχεία και γλάστρες από διαφορετικά υλικά και χρώματα ... και ακόμα κι έτσι μοντέρνα κάθετοι κήποι, η οποία σε αυτό το έργο έχουν τοποθετηθεί Naturalgreen Jardiners εκμεταλλευόμενοι τα κενά μεταξύ των περσίδων.

Και συντήρησης;

  • Πολλά εξαρτώνται από το ξύλο που θα επιλέξετε, για να μην έχουν όλες την ίδια αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την αντοχή.

  • Αν θέλετε να είναι πάντα άψογη, εφαρμόζεται ένα προστατευτικό μία ή δύο φορές το χρόνο, λίγο πριν από το καλοκαίρι και (προαιρετικά) αργότερα.