Δέκα χρόνια εγκατάλειψης είχε αφήσει το αγρόκτημα προφανές ίχνος. Χτισμένο το 1911 ως θερινή κατοικία της οικογένειας των φαρμακοποιών, για δεκαετίες έγιναν σε αυτόν τον κήπο φεστιβάλ θυμούνται ακόμα: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και έχω την ανακατασκευή της ιστορίας σταδιακά εξηγεί ο interior designer Μαρία Lladó- γιατί όταν έφτασα ό, τι καταστράφηκε. "

Ο κήπος και το σπίτι είχε αποκατασταθεί αμέσως: «Ο πρώτος ήταν να αποκατασταθεί η ψυχή θυμάται, να ανακτήσει χωρίς να δώσει τα προσωπικά μου γούστα. Κρατήστε το καλό του παρελθόντος και να ενσωματώσει τη νεωτερικότητα. " πέργκολες σιδήρου redid την πηγή, όλα τα παρτέρια και πλήρως μεταφυτευτούν. «Μέτρησα με τη βοήθεια του σχεδιαστή τοπίο Manolo Moreno και Eduardo οπές», εξηγεί.

Γενική θέα στον κήπο και την πισίνα

Σχεδιάστηκε ως ισπανική κλασική κήπο των αρχών του εικοστού αιώνα, είναι αυτό που ονομάζεται μια σκιά στον κήπο, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό περιοχές σε εξωτερικούς χώρους. Ανάμεσα στις παλάμες, πεύκα, μανόλιες, δάφνες και φρουτιέρα aspidistras, τριανταφυλλιές, πλουμπάγκο και γεράνια.

Gallery, 9 φωτογραφίες
Ο μυστικός κήπος ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ MARÍA LLADÓ

Η πισίνα, που σχεδιάστηκε από Mary, είναι το πραγματικό επίκεντρο του κήπου τις ζεστές ημέρες. Υπάρχουν πρωινά, γεύματα και τα NAP υπαίθρια συμβεί.

Δεκαέξι χρόνια πριν, ο διακοσμητής υπέκυψε στον εξωτισμό του «Can Amoros» και η γοητεία παραμένει.