Ως εικόνα της αλλάζει χρώματα, μαγευτικό τοπίο γλιστρά στο εσωτερικό του πέτρα και τούβλα σπίτι που βρίσκεται σε μια πόλη Σόρια ανακτηθεί. Η ρύθμιση δεν θα μπορούσε να είναι πιο προνομιούχοι: είναι Somaén, μια περιοχή της επαρχίας της Soria. Με μόλις 20 σπίτια, είναι αγκαλιά με το φύσημα των υδάτων του ποταμού Jalón και απολαύσεις στα άγρια ​​βουνά που την περιβάλλουν. Αυτή είναι η ηρεμία της περιοχής ότι έχει βρει το σπίτι της μια αποικία όρνιων, αρπακτικά πουλιά δεν παίρνουν κατά μήκος καλά με όλα τα φασαρία.

Η ηρεμία είναι επίσης ένα από τα πιο αγαπημένα τιμές από τους κατοίκους αυτού του σπιτιού και άλλες ιδιότητες του περιβάλλοντος, ενσωματωμένη σε ένα φιλόδοξο έργο με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Manuel de la Torre και υλοποιήθηκε από την εταιρεία των ενοποιήσεων y Contratas. Αυτό είναι στην πραγματικότητα η ανάκαμψη της ένα μικρό ακατοίκητο χωριό, το οποίο έχει νεοσυσταθείσα σταδιακά και πολύ ομαλό τρόπο. «Προσπαθήσαμε να είναι πολύ σέβεται το περιβάλλον. Για να γίνει αυτό θα χρησιμοποιηθεί τοπικά υλικά και έχουμε θέσει στην τοπική αρχιτεκτονική «, λέει ο αρχιτέκτονας.

Το σπίτι είναι απόλυτα αυτές τις συντεταγμένες. Και το κάνει τόσο από την ίδια πρόσοψη με πέτρα εκχυλίζεται βάση του εδάφους και ένα συνδυασμό των πλακιδίων μωσαϊκού, δηλαδή, οδηγίες τούβλο και το ξύλο στην κορυφή. «Είναι ένα παραδοσιακό ισπανικό κτίριο», λέει ο Manuel de la Torre. Παρά το γεγονός ότι ξένες πινελιές. Οι δοκάρια και κολόνες της βεράντας προέρχονται από μπαγιάτικο οινοποιεία στη νότια Γαλλία.

Εσωτερικά και εξωτερικά προσδένονται στο σημείο που, όπως υποδεικνύεται Manuel, «διακόσμηση σχηματίζεται από 80% από το ίδιο το τοπίο». Σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα το περιβάλλον είναι «πολύ μοναδικό, υπέροχο γαλάζιο του ουρανού και μια υπέροχη θέα του ποταμού και το τοπίο» και να κάνουν το σπίτι ορατή από το εξωτερικό ήταν η βασική πρόκληση. Ήταν απαραίτητο ότι το σπίτι και τον κήπο, η οικογένεια που κατοικεί απολαμβάνουν τις εποχές που αλλάζουν σε αυτή την όμορφη γωνιά καστιλιάνικα εποχή όπου καθαρό αέρα και τη σιωπή.

Θα ήθελα να ζήσω σε έναν τόπο τόσο μακριά από το αγριεμένο πλήθος, όπως αυτό; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια αυτού του άρθρου!