Πες μου τι χρησιμοποιεί θα σας δώσει τη βεράντα ή την έξοδο σας προς τα έξω και να σας πω τι βασικά έπιπλα σας είναι απαραίτητη. Και είναι ότι αν έχετε ένα μέγεθος βεράντα XL, ό, τι δεν ταιριάζει. Έτσι, προτεραιότητα έργα. Είστε περισσότερο από ό, τι ψέμα στον ήλιο (ή σκιά) και να απολαύσετε την dolce πολύ niente ή δεν καταλαβαίνουν το καλοκαίρι χωρίς γεύματα στο ύπαιθρο με την οικογένεια και τους φίλους σας; Εάν τα μέτρα είναι ένα πρόβλημα, μείνετε με ό, τι σας κάνει πιο ευτυχισμένοι και amuéblalo να αξιοποιήσουν στο έπακρο. Έχουμε χάσει ένα χέρι.

Φαγητό στο ύπαιθρο

Έχετε τα μέτρα έχετε ένα δωμάτιο χωρίς ένα τραπέζι και καρέκλες (ή πάγκο) δεν είναι φαγητό. Αυτά θα είναι βασική σας.

Για λίγα μέτρα

Αν το μπαλκόνι σας είναι μικρό, να ποντάρει σε ένα επεκτάσιμο τραπέζι για να αυξηθεί μόνο όταν το χρειάζεστε. Όσο για τις καρέκλες, χωρίς χέρια καλύτερα γιατί καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο. Πτυσσόμενα τραπεζαρία είναι ιδανικό για ένα αφαιρούμενο ή κεριά και πέφτει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μια πολύ πρακτική εναλλακτική λύση για τις καρέκλες είναι οι τράπεζες, αφού δίνουν επιπλέον έδρες. Αν επιλέξετε να το χώρο της αποθήκης μπορείτε να αποθηκεύσετε από τα στρώματα ή μαξιλάρια για μικρά αξεσουάρ, όπως κεριά ή καλάθια.

Καλοκαίρι τραπεζαρία βεράντα με πολυθρόνες ίνες σε blanco_428052

Για μεγάλες βεράντες

Δεν έχουν πολλά μέτρα θα πρέπει να επιλέξουν για τη μεγαλύτερη αγορά πίνακα. Επιλέξτε το σχέδιο σκέψης του τις ανάγκες σας: αν έχετε συνηθίσει να επανενώσουμε πολλά στο σπίτι, μην διστάσετε: Πηγαίνετε για ένα μέγεθος πίνακα οικογένειας Von Trapp! Αλλά αν το καλοκαίρι τα γεύματα είναι συνήθως σε μικρές επιτροπής, ίσως είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα σχέδιο ανάλογα με τις ανάγκες σας και να ολοκληρώσει με πολύ πρακτικά βοηθήματα, όπως μια σερβιτόρα.

Gallery, 22 φωτογραφίες
Έπιπλα και αξεσουάρ για να απολαύσετε το εξωτερικό

Ένα καλοκαίρι να γίνεται με μέτρο

Οι δυνατότητες είναι πολλές και ποικίλες: καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, σκαμπό, εισπνοές ...

Για λίγα μέτρα

Έπιπλα κατόπιν παραγγελίας θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Εάν μπορείτε, μην διστάσετε: καναπές εργασίας "L" να λάβει μια γωνία ή μια ξύλινη δομή ή -versátiles παλέτες και πολύ μόδα, όπως μια τράπεζα ή chill out μέτρα θα αποσπάσουν το μέγιστο. Αν προτιμάτε μια πιο συμβατική λύση, αποτιμώνται επιλογή ενός καναπέ ή περισσότερες πολυθρόνες, το οποίο θα δώσει περισσότερο παιχνίδι. Εν πάση περιπτώσει, κοιτάζοντας τα σχέδια των ευθείες γραμμές και αποτρέπει οι ίνες τείνουν να είναι πιο ογκώδη. Ξύλο, σίδερο και (πολύ ελαφρά) αλουμινίου είναι μια καλή επιλογή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις και το στυλ σας θέλετε να δώσετε τη βεράντα σας. Συμπληρώστε το δωμάτιο με ένα τραπέζι καφέ ή ένα-δυο ρουφηξιές που χρησιμεύουν επίσης ως επιπλέον κάθισμα και υποπόδιο μπορεί να λειτουργήσει πίνακα. Valóralo.

Βεράντα με πάγκο και πολυθρόνα fibras_433782

Για μεγάλες βεράντες

Το όριο τίθεται ανάγκες σας. Ένας καναπές (ή δύο!), Ένα ζευγάρι από καρέκλες, ένα τραπέζι με άνεση κέντρο, ένα τραπεζάκι του καφέ, εισπνοές, με αναστολή swing ... Οργανώστε το δωμάτιό σας να αισθανθεί άνετα. Όσο για τα υλικά, μια φυσική επιλογή και πολύ τέλειο τρόπο για βεράντες ή σκεπαστές βεράντες είναι το Σπάρτο. Διαφορετικά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε συνθετικές ίνες (μηδενική συντήρηση), ξύλο (επιλέξτε το με προστατευτικό θεραπείες προς τα έξω), σιδήρου (ευαίσθητα στο νερό και αλάτι) και αλουμινίου (ελαφρά και ανθεκτικά στο νερό και τον ήλιο ).

Καλοκαιρινό ήλιο ή που βρίσκονται κάτω από τον ήλιο

Σολάριουμ Βασίλισσα εξακολουθεί να είναι η καρέκλα. Ιδανική λύση για τον ήλιο κάνουν μπάνιο ή να χαλαρώσετε με την ανάγνωση στη σκιά.

Εξωτερική με πισίνα και tumbonas_436699

Πριν από την επιλογή, νομίζετε ότι αν πρόκειται να προχωρήσουμε ως συνήθως. Αν ναι, να επιλέξει ένα σχέδιο που είναι ελαφρύ τροχούς, θα ευχαριστήσω. Παραλία καρέκλες, ένα υβρίδιο μεταξύ καρέκλα και καρέκλα, είναι μια καλή εναλλακτική λύση για λίγα μέτρα: καταλαμβάνουν λιγότερο και είναι πτυσσόμενα. Και αν έχετε κήπο, γιατί να μην έχουμε τη χαρά της εγκατάστασης ενός αιώρα; ΕΣΔ στη σκιά ενός δέντρου θα είναι επική.

Πολύ χρήσιμες προσθήκες

υφάσματα

Πρόκειται για μια βάση που δίνει άνεση. Συμβουλή: επιλέξτε βάση για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα (καλύπτει καρέκλες, χαλιά ...) ειδικά υφάσματα για εξωτερική χρήση, αν και πιο ακριβά, θα διαρκέσουν περισσότερο και σε καλύτερη κατάσταση. Και πάνω απ 'όλα, φωτεινά χρώματα δίνουν περισσότερη αίσθηση φρεσκάδας και όχι τόσο ζεστό όσο σκοτάδι. Κράτηση σημειώνει χρώμα για αφαιρούμενα μαξιλάρια, καρό ... εύκολο να ανανεώσει ως μόδα.

χαλιά

Και γιατί να μην φόρεμα το εξωτερικό; Κάνει πολύ πιο ευχάριστο να περπατάτε ξυπόλητοι, ιδιαίτερα σε εδάφη που μπορεί να υπερθερμανθεί, όπως κεραμικά ή πέτρα. χαλιά φυσικές ίνες δώσει ένα πολύ φρέσκο ​​και καλοκαιρινό σημείωμα. Αν θέλετε το χρώμα, τα βινύλια είναι πολύ πρακτικό: ανθεκτικά στη φθορά και λεκέδες πλένονται και είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα σχεδίων.

Farolillos

Αν και δεν πάει για δείπνο στο φως των κεριών, είναι ένα πρακτικό εξάρτημα που δημιουργεί ατμόσφαιρα. Επιπλέον, είναι διακοσμητικά από μόνα τους και η επένδυση είναι ελάχιστη.

Cestos

Συμπληρώνουν το πιο ευέλικτο, αν θα κρατήσει πρακτικό περιοδικά ή τα βιβλία που διαβάζετε για να κρατήσει τα μαξιλάρια και τα καρό, όταν δεν χρειάζεστε. Επιπλέον, δίνουν μια πολύ φυσική επαφή με τη βεράντα σας. Και είναι!

Gallery, 22 φωτογραφίες
Έπιπλα και αξεσουάρ για να απολαύσετε το εξωτερικό

Εμπνευστείτε από τις ιδέες και τις προτάσεις που έχουν συγκεντρωθεί στα θεωρεία και βρήκε το τραπέζι ή την καρέκλα που θα πάρει χρόνο κοιτάζοντας το εμπορικό κέντρο. ¿Terraceamos;