Καταφύγιο από τον ήλιο στη σκιά ενός δέντρου φυλλώδη, τρώνε κάτω από ένα ευωδιαστό γλυκίνη, να απολαύσουν τη δροσιά ενός γεύματος δίπλα σε μια προβλήτα με θέα στη λίμνη ... Το καλοκαίρι το εξωτερικό γίνονται πρωταγωνιστές και οπουδήποτε σε εξωτερικούς χώρους είναι πιθανό να μετατρέπεται σε ένα δροσερό υπαίθρια τραπεζαρία.

Τραπεζαρία βεράντα ρουστίκ

Είτε στην εξοχή, σε έναν κήπο με θέα στη Sierra, στη βεράντα ή σε ένα αστικό βεράντα, η επιλογή αυτή μπορείτε να βρείτε καλές ιδέες και πολλή έμπνευση για τη δημιουργία γωνία σας σε εξωτερικούς χώρους και να τον κάνει το καλοκαίρι χώρο αστέρων. Οικογενειακά γεύματα, δείπνα με φίλους, σνακ Σαββατοκύριακο ή ένα ποτό κάτω από τα αστέρια ... είναι ανοιχτό 24 ώρες.

Gallery, 15 φωτογραφίες
COMEDORES top 15 αυτό το καλοκαίρι

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από την υπαίθρια τραπεζαρία σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας olivides δεν πιστεύουν στη σκιά. Φυσικό πέργκολες, όπως καλαμωτή ή επιστρωμένα με αμπέλια, αμπέλια και λουλούδια, όπως η γλυκίνη, είναι πολύ λιγότερο ισχυρή από ό, τι το έργο, μέταλλο ή ξύλο, και να μετατρέψει το δωμάτιό σας σε έναν κήπο. Αν δεν έχετε δικό σας ακόμα, πάρτε αυτό το gallery και να δημιουργήσετε το δικό σας καλοκαιρινό σκηνικό.