Σε ένα λόφο, με ένα χρώμα της γης πρόσοψη που δένει με το περιβάλλον, διακριτικά υψώνεται ένα σπίτι που ζει σε εξωτερικούς χώρους, με θέα στη Μεσόγειο και τα αστέρια ως το καλοκαίρι στέγη νύχτες. Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Benjamín Calleja, βρίσκεται κοντά στην πόλη La Mola, Φορμεντέρα. Είναι απλό, φυσικό και με ένα ελκυστικό ρουστίκ αέρα. Ο κήπος με ενδημικά φυτά και χαλίκια στο έδαφος γήινα χρώματα, φαίνεται να είναι μέρος του εδάφους του νησιού. Σε τέτοιο βαθμό που για την κατασκευή του παρέμεινε ανώμαλο έδαφος, και υπάρχει ένα είδος «ταράτσες» στις οποίες το κτίριο στηρίζεται επίσης. Φυσικότητα και απόλυτο σεβασμό για τις Βαλεαρίδες περιβάλλον: αυτοί είναι οι χώροι του σπιτιού.

Με αστέρια όπως στέγη

Αλλά αν υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτό, είναι το άνοιγμά της προς τα έξω. Τριγύρω υπάρχουν περιοχές chill out παντού, από το να είναι κάτω από το encañizado στην τραπεζαρία, το σαλόνι και το τραπέζι μασάζ! Έχει την αίσθηση του να είσαι έξω όλη την ώρα. Το εσωτερικό lounge, για παράδειγμα, περιβάλλεται από παράθυρα που φτάνουν σχεδόν μέχρι την οροφή και σχεδόν πάντα παραμένουν ανοιχτά το καλοκαίρι, έτσι ώστε ο αέρας που ρέει σε δροσερό ρεύμα. Όλοι οι χώροι επικοινωνούν, έτσι ώστε η συνέχεια μεταξύ περιβαλλόντων είναι απόλυτη. Και είναι ότι οι ιδιοκτήτες του, ένα ζευγάρι με δύο παιδιά, την αγάπη για να συναντήσετε φίλους και να απολαύσετε τον έναστρο νύχτες του καλοκαιριού ημέρες.

Βεράντα τέντα κάτω από καλαμωτή προκυμαία

Στην τραπεζαρία, οι συγκεντρώσεις τεντωμένο μέχρι την αυγή και το σαλόνι είναι ιδανικό για χαλάρωση ποτά ολοκληρώνοντας το βράδυ. Ωστόσο, το χειμώνα είναι κλειστά τα παράθυρα και ήταν ένα ανοιχτό καθιστικό μετατρέπεται σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Φυσικά, με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο παντού, έτσι ώστε η αίσθηση του «είναι έξω» εξακολουθεί να υπάρχει.

Η απλότητα των ευγενή υλικά

Ταξιδεύοντας μέσα από το σπίτι, εφιστά την προσοχή στην απλότητα της διακόσμησης, η οποία εκμεταλλεύεται την ευγενή υλικά για τη δημιουργία απλών και διακριτά μέρη. Έτσι, στη βεράντα, φυτό, φρέσκο ​​και εύπλαστο ίνας είναι το υλικό του καθιστικό, ενώ στην αίθουσα ξυλεία είναι απαραίτητη. Για σκιά το καλοκαίρι, μια καλαμωτή στέγη δροσίζει canicula απογεύματα. Επιπλέον, πέτρα και πέτρα. Έτσι, το σαλόνι βασίζεται σε ένα στρώμα τοποθετημένο πάνω σε υπόθεμα πέτρα (για να μην αναφέρουμε τη ζεστές πέτρες τοποθετούνται σε μια γωνιά του βεράντα: μια απόλαυση).

Gallery, 20 φωτογραφίες
Ο παράδεισος επί της γης

εσωτερικού-εξωτερικού σύντηξης

Μόλις στο εσωτερικό, η φιλοσοφία της ένταξης στο τοπίο παραμένει σε χρώματα και υλικά. Το σαλόνι, για παράδειγμα, έχει τον τόνο της γης. Ψημένα, ωμά και άμμους βαμβακερά και φυσικές ίνες συγχωνεύονται με χαλίκι και εξωτερικό ξύλο. Ι ή στο εσωτερικό; Μέσα ή έξω; Αδύνατο να προσδιοριστεί? πάντα αναμιγνύεται με έναν εκπληκτικό σύντηξης. Ακόμη και η κουζίνα, ανοιχτή στο σαλόνι και βεράντα!, Φαίνεται να είναι η συνέχεια του τοπίου για την απλότητα και φυσικότητα του. Δεν υπάρχει εξαπάτηση ή χαρτόνι, τα πάντα είναι στον ορίζοντα. Κλιμακωτή κάνει μεγάλη ράφια των γραφείων, ενώ στο κέντρο, ένα τραχύ ξύλινο τραπέζι περιλαμβάνει δύο κρεμαστά φωτιστικά κατασκευασμένα από φυσικές ίνες καλάθια. Μέσα ή έξω; Το νήμα βασίζεται σε ένα βασικό στοιχείο: ένα όμοιο μαρμάρινο δάπεδο όλο το σπίτι διακόπτονται μόνο στην έξοδο προς την βεράντα με ένα από πηλό.

Αλλά πάμε στο σπίτι για να ανακαλύψετε τα υπνοδωμάτια. Υπάρχουν τέσσερις, και τέσσερα πανομοιότυπα. Στην είσοδο της κάθε ενός αριθμού ψευδαργύρου (1, 2, 3 και 4). Λιτό και μινιμαλιστική, με κρεβάτια στο πάτωμα και επίπεδη στέγη. Είναι για το υπόλοιπο! Το έδαφος παραμένει ανώμαλο έδαφος με βήματα, όπου ο αρχιτέκτονας τοποθετούνται τα κρεβάτια χωρίς κεφαλάρι. Τα πάντα απλό, απλά, φυσικά υλικά: πέτρα, ξύλο, φυτικές ίνες, βαμβάκι και λινό. Αποτίοντας φόρο τιμής στη γη, τον ουρανό και τη θάλασσα. Φυσικά, αυτό είναι παράδεισος!