Όταν φτάσαμε εδώ, το συναίσθημα είναι άμεση αποσυμπίεση. Απλά, σε αυτό το σπίτι αισθανόμαστε καλύτερα. " Javier Krahe μας, τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος σχεδίασε μαζί με τη σύζυγό του και έναν τοπικό αρχιτέκτονα λέει. «Ζούμε στη Μαδρίτη και έρχονται όποτε μπορούμε, σε αναζήτηση της ειρήνης και καθαρό αέρα».

Εδώ ήταν μέχρι πρόσφατα μια-δυο παράγκες όπου οι προστατευμένες αγελάδες. Σήμερα είναι ένα υπέροχο σπίτι, αλλά την ηρεμία και την ομορφιά του περιβάλλοντος είναι το ίδιο. «Μας άρεσε πολύ αυτό το χώρο, την περιοχή της La Vera, Caceres, τα τοπία της, την ηρεμία που αποπνέει. Είναι ο παράδεισος μας. Γι 'αυτό και έψαξε για γη για να χτίσει ένα σπίτι στο μέτρο μας. Ακολουθούμε το ύφος των κτιρίων στην περιοχή, με τοίχους από γρανίτη και ξύλο και κεραμοσκεπές. "

Gallery, 13 φωτογραφίες
FEELING ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Σχεδόν ολόκληρο το ισόγειο είναι κατειλημμένη από ένα μεγάλο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, ιδανικό για ξεκούραση τους κρύους μήνες από τη φωτιά? η τραπεζαρία, χώρος ανάγνωσης που μπορεί να λειτουργήσει και τραπεζαρία και ανοιχτή κουζίνα. «Θέλαμε τις ελάχιστες διαχωρισμούς, ένα ανοικτό περιβάλλον όπου συνδέθηκε πάντα.» Ο χώρος είναι ευρύχωρο και άνετο. Και είναι χάρη στα τρία χρώματα κυριαρχούν στην διακόσμηση. Off-white ( «κελύφους») του τοίχους, ξύλο τόνος μέλι (έδαφος βελανιδιές και πεύκα ξύλινα δοκάρια στην οροφή) και τα ψημένα μπεζ υφάσματα, κουρτίνες και τις ταπετσαρίες. Μόνο το γυαλί, παλιά και βαμμένο σκούρο μπλε, το βιβλίο φέρνει ένα σημείωμα της αντίθεσης.

Ανάγνωση γωνία με στρογγυλό τραπέζι και βιβλιοθήκη

Το φυσικό φως είναι ένα από τα δυνατά σημεία του σπιτιού. Οι ιδιοκτήτες και αρχιτέκτονας μελέτησε σε βάθος τον προσανατολισμό των δωματίων και λεπτομέρειες όπως η θέση των παραθύρων και θυρών. «Το σπίτι έχει νότιο προσανατολισμό και να δημιουργήσει μεγάλα παράθυρα για φυσικό φως και θέα. Στο πρώτο έργο οι δύο πόρτες ήταν που αντιμετωπίζει, αλλά και η γυναίκα μου είναι οπαδός του Φενγκ Σούι για να αλλάξει το σχέδιο ήταν σε γωνία ενενήντα μοιρών. "

Gallery, 13 φωτογραφίες
FEELING ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Ο άλλος σημαντικός τομέας του σπιτιού είναι η βεράντα: «Το κάναμε όσο το δυνατόν ευρύτερο και, πάνω απ 'όλα, βαθιά, για να μας προστατεύουν από τον ήλιο το καλοκαίρι. Διαθέτει τραπεζαρία και καθιστικό, και όταν ο καιρός το επιτρέπει είναι όπου ξοδεύουμε περισσότερες ώρες. " Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, απλά και εξοπλισμένο με τα βασικά. «Δεν είναι πολύ μεγάλο, γιατί είναι πιο εύκολο να τα ζεστάνει το χειμώνα. Έχουμε ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού και πριν φύγουμε Μαδρίτη θέρμανση του θερμαινόμενου σπίτι για να βρει την άφιξη». Μια απόλαυση.