Βαμμένο με φυσικές χρωστικές ουσίες, τα οποία προσθέτουν ένα φυσικό, ζεστό αφή, τα τοιχώματα κινούνται στην περιοχή των πρασίνων, καμήλα ... Είναι απλώς αποχρώσεις του τοπίου, αφήνει ...». Gaby Conde μας, το εσωτερικό σχεδιαστή που έδωσε νέα πνοή σε αυτό το σπίτι από το Empordà λέει.

Gallery, 18 φωτογραφίες
ΑΝΕΤΟ, φωτεινότερο

Αναμορφωμένα να αποκτήσουν άνεση

Όταν οι ιδιοκτήτες αποκτηθεί μόνο η οροφή ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την αγάπη με την πρώτη ματιά, ούτε μια μακροχρόνια αναζήτηση. Αυτό που είδε ήταν ένας κόσμος των δυνατοτήτων, η οποία σταδιακά έπεφταν. Και η οποία, από ένα γύρισμα της τύχης, πρέπει τώρα να αφήσει να πάει, διότι αφήνουν να ζήσουν στο εξωτερικό. Με πάνω από 40 στρέμματα γης και βρίσκεται σε ένα ήσυχο φυσικό περιβάλλον, τα έργα υποσχέθηκε ότι θα είναι μακρά, και ήταν (διήρκεσε δύο χρόνια), αλλά με σαφώς καθορισμένες προϋποθέσεις: άνεση, ζεστασιά και το παρόν.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Είναι χτισμένο σαν μια αγροικία του δέκατου ένατου αιώνα

Πίσω στο παρελθόν

Είναι χτισμένο σαν μια αγροικία του δέκατου ένατου αιώνα

Περισσότερο φως και χαρά

«Δεν ήθελαν το τυπικό ρουστίκ κτίριο, αλλά ένα φιλόξενο και σύγχρονο σπίτι, αλλά χωρίς να χάσει το πνεύμα των εξοχικών σπιτιών, λέει ο Γκάμπι. Το κλειδί για τον μετασχηματισμό ήταν αναμφισβήτητα φως. Είμαστε υποκαθιστώντας και μεγέθυνση τυπικά παράθυρα αυτού του τύπου κατασκευής για μεγάλα ανοίγματα. Και γύρισε ένα σκοτεινό δωμάτιο σε ένα σπίτι γεμάτο φως και χαρά. Κάτι ορατή από την είσοδο, όπου το φεγγίτη αφήστε τις ακτίνες του ήλιου από το ένα φυτό στο άλλο. "

Ζεστασιά και φυσικό χρώμα

Το εσωτερικό, άνετο και ευέλικτο κατανομή είχε ως αποτέλεσμα μεγάλο, ανοιχτό παραμένει. Έτσι, το σαλόνι ανοίγει σε δύο δωμάτια, που χωρίζονται από ένα τοίχο στήριξης, η οποία δεν θα μπορούσε να καταρρίψουν, ενώ η τραπεζαρία έχει σχεδιαστεί ως επέκταση της κουζίνας, που χωρίζονται από ένα μικρό κενό. Ξύλινα δοκάρια κοντά στο φόρεμα και ψηλά ταβάνια.

Μπάνιο με δύο νιπτήρες στο microcemento

Ευρεία ράγες γεμίζουν με ζεστασιά δρύινα πατώματα σε όλο το σπίτι εκτός από την κουζίνα και το μπάνιο, όπου οικειοποιείται πεζοδρόμια microcemento, αντικατοπτρίζοντας πιο πρακτικό, αλλά δεν μεταδίδει την ψυχρότητα της. Ευχαριστώ, και πάλι, με τα χρώματα του τοπίου.

Gallery, 18 φωτογραφίες
ΑΝΕΤΟ, φωτεινότερο