Σε περίπτωση που κάποιοι είδαν ένα άγονο και αφιλόξενο έδαφος, Ariadna είδε τον τόπο όπου βρίσκεται το σπίτι της ζωής του θα αυξηθεί. Είναι λάτρης της Φορμεντέρα: «Δεν ήταν εύκολο να βρει το σωστό σημείο, αλλά τελικά φτάσαμε σε αυτή την ήσυχη γωνιά, ένα χιλιόμετρο από την παραλία».

Γαλλική εσωτερική αυλή με σιδερένιο κρεβάτι και αναρριχητικά φυτά

Το σπίτι είναι μια όαση δροσιάς, που περιβάλλεται από πεύκα και την έντονη μυρωδιά του δεντρολίβανου. Έχει έναν όροφο, σε ένα «U» και εντελώς περιβάλλεται από βεράντες. «Η ανοιχτή ήθελε στο εξωτερικό, γεμάτη φως και φρέσκο ​​χάρη σε ρεύματα αέρα διασχίζουν το κυριότητα εξηγεί. Βεράντες, τόσο η εξωτερική περίμετρος και η εσωτερική αυλή, επιτρέπει να βρείτε κάθε στιγμή της ημέρας το ιδανικό μέρος για τον ήλιο ή στη σκιά. "

Σχετικά με αυτό το άρθρο

11 καλοκαιριού τραπεζαρία

ύπαιθρο

11 καλοκαιριού τραπεζαρία

Στο εσωτερικό, αντί να κυριαρχεί ένα υπέροχο λευκό χρωματίζεται με τα φυσικά χρώματα των υφασμάτων και αξεσουάρ. «Όλα τα δωμάτια έχουν απευθείας έξοδο προς τα έξω και το καλοκαίρι είναι εύκολο να κρατήσει φρέσκο ​​κυκλοφορία του αέρα. Δεν μου αρέσει κλιματισμό και έτσι να θέσει ανεμιστήρες οροφής, αλλά σχεδόν δεν τα χρησιμοποιούν. Με φυσικό αερισμό είναι αρκετό. "

Σαλόνι με τζάκι και πέτρα τονώνει δύο ανεμιστήρες

Ένα δωμάτιο με δύο καναπέδες που αντιμετωπίζει με το τζάκι είναι το σημείο συνάντησης στις σπάνιες ημέρες όταν δεν είστε πολύ μακριά. «Λατρεύω τα τζάκια, ακόμα και βάλτε ένα στη βεράντα γιατί ποτέ δεν έχω δει ένα ωραίο μπάρμπεκιου,» λέει ο Ariadna. Και στην κουζίνα, το τετράγωνο τραπέζι επισημαίνει: «Όταν τελειώσω το έργο υπερέβη δύο πόρτες και τους σκέφτηκα μαζί, τα βάζουμε και να τις μετατρέψουν σε πίνακα τα πόδια».

Gallery, 15 φωτογραφίες
Δεν είναι μια οφθαλμαπάτη είναι μια όαση δροσιάς

Η εσωτερική αυλή, που δίνουν κάποιες υπνοδωμάτια, ιδανικό για το καταφύγιο όταν παίρνει πάρα πολύ ήλιο ή τον άνεμο. «Χαλίκι εδάφους διηθήθηκε ομβρίων υδάτων και την επαναχρησιμοποίηση. Σχετικά με το νερό νησί είναι ένα πολύτιμο αγαθό. "