"Είμαστε το 80% του χρόνου στη βεράντα και στην πισίνα κατά τη διάρκεια των διακοπών «, λένε οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού σε ένα μικρό χωριό στην Costa Brava. Και αυτό ήταν το όνειρό του: ένα εξαιρετικό μέρος για να ζει, να απολαύσετε την ύπαιθρο και να χαλαρώσετε στο στάδιο καλοκαιρινούς μήνες. Θεωρείται από κοινού, η βεράντα και ο κήπος της Μεσογείου με πάνω από πισίνα έδαφος σεβάστηκε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, όπως είναι επιθυμητό από τους ιδιοκτήτες.

Gallery, 16 φωτογραφίες
ΣΠΙΤΙ βεράντα

Μια πισίνα

«Από την βεράντα έχουμε εγκαταστήσει ένα μεγάλο δρύινο τραπέζι με παγκάκια και ένα σχέδιο χώρο μπάρμπεκιου. Και πίσω από τους θόλους του πέτρινο τοίχο, να δημιουργήσει έναν κήπο που ταιριάζει με την κλίση «, λέει ο Ρότζερ Bellera, Produccions de disseny Bellera, δημιουργών του έργου. Περιτριγυρισμένο από έναν πέτρινο τοίχο και ρείκια, κήπο, απολαμβάνοντας μια λεμονιά και μια ελιά, έχει μια μεγάλη πισίνα, εμπνευσμένο από το Μαρόκο. «Θέλαμε να αναπαράγουν την εμφάνιση μιας πισίνας. Επικάλυψη του γυαλιού με τσιμεντοκονία και φυσικές χρωστικές ουσίες, «Roger εξηγεί.

Αεροφωτογραφία κήπο με πισίνα και βεράντα

Τη νύχτα, όταν ο ήλιος και το φως έχει φύγει, η βεράντα έχει επίσης duende. Το φως των κεριών, μπάρμπεκιου, λυγαριά λαμπτήρες με σπίθες ... «Επιλέξαμε ένα κίτρινο φως που θα αναδείξει το παλιό πέτρινους τοίχους και περιφράξεις δημιουργούν σκιές. Είναι το τέλειο σκηνικό για τις καλοκαιρινές νύχτες. "

γκρεμίζοντας τοίχους

«Μέσα γκρέμισαν τους τοίχους για να δημιουργήσουν ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο που καταλαμβάνεται από το σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, αγκαλιάζεται από ένα παραδοσιακό καταλανικό θόλο τούβλο με άμεση πρόσβαση στην βεράντα και τον κήπο. Έτσι κερδίσαμε τη φωτεινότητα και μια οπτική προοπτική ».

Στο σαλόνι και την κουζίνα, η ψυχή του σπιτιού ανακτηθεί: «Εμείς φαίνονται φρέσκα και φυσικά περιβάλλοντα, με αυτόν τον τρόπο να ανακτήσει τα καταλανικά θόλους από τούβλα, οι οποίες καλύφθηκαν με γύψο. Καθαρίστε τα καλά αμμοβολή και τους επέστρεψε στο ευγενών που είχαν όταν κάποιοι ανώνυμοι τεχνίτες τους χτίστηκε τον δέκατο όγδοο αιώνα. " Τα έπιπλα της κουζίνας είναι έργο, όπως το μπάνιο: "Πραγματοποιούμε όλες τις εργασίες με σκυρόδεμα εξομάλυνσης με φυσικές χρωστικές ουσίες, τα οποία στη συνέχεια δίνει ένα υδρόφοβο προστασίας».

Δωμάτιο με σοφίτα και μπαλκόνι

Η κύρια κρεβατοκάμαρα, το οποίο προωθείται με αέρα και πολύ ελαφρύ σκάλα, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και έχει μια κλίση με το παλιό λευκό βαμμένο δοκάρια στην οροφή. Ένα ήσυχο μπαλκόνι χρησιμεύει ως μια επιφυλακή όλο τον υπέροχο κήπο, ιδιοκτήτες χώρο αισθάνονται υπερήφανοι και περισσότερο όταν τα μάτια τους σταματήσει σε αυτό το υπέροχο chill out με λευκά χαλιά για να βρεθεί κατά τη διάρκεια των μεγάλων, ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

Gallery, 16 φωτογραφίες
ΣΠΙΤΙ βεράντα