Την άνοιξη του 1992, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησε στη Βαρκελώνη, η αποκατάσταση αυτού του αγροικία έχει τελειώσει. Ο ιδιοκτήτης θυμάται την ημερομηνία πολύ καλά όχι μόνο από τη σύμπτωση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και επειδή, από τότε, ο ίδιος και τα παιδιά του, να απολαύσουν μια κατοικία που προσφέρει πολλές ώρες της ευτυχίας.

Gallery, 16 φωτογραφίες
Μια αγροικία με την ιστορία

Το σπίτι βρίσκεται στο Baix Empordà, σχετικά κοντά στην ακτή, μέσα σε οικόσιτα γεωργία τοπίο όπου καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις με τους τομείς των σιτηρών, αρωματικά ρητίνης πεύκου και κάποια ορυζώνες εναλλάσσονται. Όταν αποκτήθηκε, η αγροικία ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, με τα ζώα σμήνη ισόγειο, χωρίς βασικές υπηρεσίες όπως το νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Ωστόσο, το δυναμικό της ήταν τεράστια, τόσο το μέγεθος του διαμερίσματος και η δυνατότητα του δίνει μια υπέροχη κήπο, μια πιθανότητα ότι μέσα από την απόκτηση των γειτονικών τομέα υλοποιήθηκε.

Κουζίνα με ξύλινα ντουλάπια

Μεταρρύθμιση του αρχιτέκτονα Lluís Auquer, που γνωρίζει και σέβεται την αρχιτεκτονική της περιοχής ανατέθηκε. Auquer, δίπλα-δίπλα με τον ιδιοκτήτη, πραγματοποιήθηκε ένα έργο που εμπλέκονται ενώνει δύο σπίτια, το ένα με περιοχές που χρονολογούνται από το δωδέκατο αιώνα, όπως και η οροφή του αυτό που είναι τώρα η κουζίνα, η οποία, αρχικά, ήταν ένα δίκτυο μαυρισμένα δάση και μετά από ενδελεχή καθαρισμό και απολύμανση είναι τώρα μια ελκυστική μαρτυρία για την πλούσια ιστορία αυτής της αγροικίας.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Είναι χτισμένο σαν μια αγροικία του δέκατου ένατου αιώνα

Πίσω στο παρελθόν

Είναι χτισμένο σαν μια αγροικία του δέκατου ένατου αιώνα

Ο σεβασμός για τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του, ωστόσο, δεν είναι σε αντίθεση με απολαμβάνουν αυτές τις σύγχρονες ανέσεις, όπως θέρμανση ή κλιματισμό. Επίσης, έχει κάποιο στοιχείο της σύγχρονης κοπής, όπως το μπροστινό μέρος, πρόσθεσε αργότερα, αρχιτέκτονα Μπεθ Taya. Τα νέα παράθυρα νυστέρι στην πρόσοψη είναι ένα νεύμα με τις γοτθικές γραμμές του αρχικού παράθυρα που τρέχουν η μία πλευρά του μεγάλο υπνοδωμάτιο, γιατί το πανέμορφο τοπίο του στελέχους Empordà.

Gallery, 16 φωτογραφίες
Μια αγροικία με την ιστορία