Λένε ότι η εμπειρία της οικοδόμησης του σπιτιού σας είναι ένα από τα πιο επιβράβευση και υπάρχουν ξύλινα σπίτια έχουν τέτοια υποβλητική δύναμη που μπορεί να αισθανθεί όπως αυτές της Αμερικής πρωτοπόροι της Άγριας Δύσης, κατακτώντας ένα νέο κόσμο. «Είμαστε ειδικοί εξηγεί ο Jorge Laucirica Integra- υπογραφή για να πάρει αυτό το όνειρο να γίνει μια σταθερή και διαρκή πραγματικότητα.»

Gallery, 19 φωτογραφίες
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ

Μια αναστρέψιμη σπίτι

Χτισμένο με πέτρα και ξύλο πεύκου βάφονται καφέ τόνο, αυτό το διώροφο σοφίτα είναι πραγματικά αναστρέψιμη, δηλαδή, θα μπορούσαμε να το γυρίσει σαν κάλτσα και να βρούμε ραφές εκτός τόπου. Έτσι, επιχρίσματα και δοκάρια πεύκου είναι μέσα και έξω. Αλλά το πεύκο δεν χρησιμοποιείται μόνο σε τοίχους, δάπεδα, οροφές ή οροφές. Επίσης, έχει επιλέξει να σχεδιάσει την πλειοψηφία των επίπλων που έχουν γίνει για όλους τους χώρους, από το καθιστικό και την κουζίνα για να τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια. «Η δουλειά μας είναι να κάνουμε μια σταθερή υποδομή με τον ιδιοκτήτη αισθάνονται εντοπιστεί και επομένως μπορεί να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο διακοσμητικές λεπτομέρειες», λέει ο εκπρόσωπος του Integra. Το αποτέλεσμα: ένα περίβλημα που έκανε ευσυνείδητα και με ένα ουδέτερο και μπορεί να φιλοξενήσει διάφορους συνδυασμούς στυλ χαρακτήρων.

Διανομέας-δέκτη σε στιλ καμπίνας ξύλινο σπίτι

Αντίο χωρίσματα, γεια σου χώρο!

Καθιστή στα Πυρηναία, αυτό μονοκατοικία χτίστηκε -μαζί δύο άλλες gemelas- πριν από 17 χρόνια, σύμφωνα με τα κανόνια των κλασικών υψηλής ορεινά καταφύγια στην οποία το ξύλο αποκτά μια απόλυτη ρόλο.

σημερινοί ιδιοκτήτες της, ήθελε να την εκσυγχρονίσει, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει την αισθητική του συνόλου. «Μας άρεσε, αλλά έπρεπε να ελαφρύνει την παρουσία του ξύλου και να πάρει ανοιχτούς χώρους». Άρχισαν με τη ρίψη τα διαμερίσματα του δωματίου για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στη βεράντα, η οποία κέρδισε την προοπτική, τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, και το διάστημα ανακαινίστηκε πλήρως. Επίσης αντικατέστησε την παραδοσιακή του παρκέ, πολύ ευρύτερη τρέχουσα λάμα, και μερικές τοίχοι είναι καλυμμένοι με ένα ζωγραφισμένο υφή του χαρτιού που μιμείται το φυσικό δέρμα.

Το φαγητό στο σπίτι με στέγη από ξύλο δύο νερά τύπου καμπίνας

πιο όμορφη

Σήμερα, η τραπεζαρία, η κουζίνα και το σαλόνι επικοινωνεί με το ισόγειο και συρόμενες πόρτες ανάμεσα στην κουζίνα και τη βοήθεια τραπεζαρία για να διατηρήσουμε το απόρρητο όταν χρειάζεται. Η ευρύχωρη σοφίτα με μπαλκόνι έχει μετατραπεί σε ένα chillout από το οποίο να επωφεληθούν από το χειμωνιάτικο ήλιο, και η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι πλέον μια σουίτα με σίδηρο τζάκι και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Η θέα είναι μαγευτική και μετά μπορείτε να απολαύσετε τη μεταρρύθμιση από κάθε γωνιά του σπιτιού, έχουν ενισχύσει τη διαμόρφωση του τοπίου με ακριβή ξυλουργικές εργασίες. Σύμφωνα με τη διάταξη του κάθε παράθυρο που προσφέρει σχήματα και τα μεγέθη από τα πιο ποικίλη φύση. Δημιουργήστε ένα πιο μοντέρνο περίβλημα στυλ χωρίς να αλλάξει τα πάντα ανάποδα ήταν η πρόκληση. Κατά την άποψη αυτή είναι ότι με καλές ιδέες και τη δημιουργικότητά τους, έχουν ξεπεραστεί.

Gallery, 19 φωτογραφίες
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ