Ζεστό, άνετο και απλό. Με αυτά τα τρία επίθετα είναι σαφώς καθορισμένες σε αυτό το διαμέρισμα, που βρίσκεται στην περιοχή της Καταλονίας της Κάτω Ampurdán. Το σπίτι ήταν αρχικά ένα παλιό αχυρώνα σε ερείπια: ένα σύνολο αρχαίων λίθων που αποτελεί την αφετηρία για τον σχεδιασμό της τρέχουσας στέγαση, την εργασία του Lluís Auquer.

Αρχιτέκτονας, συγγραφέας πολλών σπιτιών σε αυτόν τον τομέα, με αιχμή του δόρατος ένα έργο που ήταν να αυξήσει και πάλι τα τείχη, χρησιμοποιώντας πέτρα, και ο νέος τόμος χωρίζεται σε δύο ορόφους με μια δέσμη όροφο ανακυκλώνονται. νέα παράθυρα, που πλημμυρίζουν το χώρο με φυσικό φως, και το ισόγειο ήταν στρωμένο με ηφαιστειακή τέφρα σκάφος κατασκευασμένο σε La Bisbal επίσης ανοίξει.

Ελέγξτε το δωμάτιο

Στον τομέα αυτό, η κουζίνα και το ευρύχωρο καθιστικό ζουν μαζί ως ένα ενιαίο μεγάλο χώρο που συνδέεται με βεράντα που τρέχει από το μέτωπο. Οι τοίχοι σε ουδέτερο τόνο της μεγάλης αυτής περιοχής είναι η βάση για μια πολύ ζεστή διακόσμηση.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Είναι χτισμένο σαν μια αγροικία του δέκατου ένατου αιώνα

Πίσω στο παρελθόν

Είναι χτισμένο σαν μια αγροικία του δέκατου ένατου αιώνα

Το καλοκαίρι, εσωτερική και εξωτερική συγχωνεύονται σε ένα και το προστώο γίνεται η επίσημη τραπεζαρία. Η βεράντα είναι διακοσμημένη με γλυκίνη, ένα φυτό που λήγει το καλοκαίρι είναι ιδανικό για σκιά, και ιδανικό για το χειμώνα για να αφήσει τον ήλιο να ψήσετε τους επισκέπτες.

Από το αρχικό κτίριο μια καμάρα τούβλο που και οι δύο ιδιοκτήτες και αρχιτέκτονας ήθελε να διατηρήσει έγινε: σήμερα αποτελεί βασικό στοιχείο στον δεύτερο όροφο, όπου ένα συρόμενο σύστημα πόρτας επιτρέπει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Φως έρχεται εδώ από πάνω, μέσα από μεγάλες φεγγίτες, και να ανακαλύψουν διαφανή χώροι είναι διακοσμημένοι αυθόρμητα? απλότητα, με το ξύλο ως πρωταγωνιστή που είναι πού βρίσκεται ακριβώς ομορφιά του.

Gallery, 12 φωτογραφίες
Ρουστίκ ΑΧΥΡΩΝΑΣ σπίτι με κήπο και πισίνα!