Έχει μια ζεν αέρα. Ο συνδυασμός των θολωτές οροφές, δάπεδα σκυροδέματος και τοίχους με ασβεστοκονίαμα, τυλιγμένο με το πράσινο του άγριου κήπου, δημιουργεί μια σχεδόν μοναστική αίσθηση. Ο ιδιοκτήτης του ήθελε ένα φυσικό σπίτι και να μεταφέρουν την ειρήνη, όπου ολόκληρη η οικογένεια να αισθάνονται καλά.

Προγραμματισμένη να καλωσορίσω και να απολαύσετε

Έξω, δύο βεράντες προσφέρουν χώρους σκιά, μια σκέψη για να φάει και το άλλο για να χαλαρώσετε. Και στο εσωτερικό, το interior designer Ana Genero δημιουργήθηκε ουσιαστικό χώρους χωρίς να θυσιάζει τη ζεστασιά και τη λειτουργικότητα. Μια νηφάλια κουζίνα με ξύλινες σανίδες MACAEL μαρμάρου και γρανίτη, ανοιχτή σε τραπεζαρία και τον κήπο όπως ήθελα τον ιδιοκτήτη. Ξύλινες σανίδες, καθώς και για ορισμένες εσωτερικές πόρτες και αναγεννημένα υλικά σε όλα τα στοιχεία σπίτι.

Διανομέας επικοινωνεί με υπνοδωμάτιο

Pino Μελής για εξωτερικές ξυλουργικές εργασίες, ηλικίας για εσωτερική πεύκα και κάποιες παλιές πόρτες και το κεφαλάρι υπνοδωμάτιο. «Το σπίτι είναι πολύ άσπρο και φυσικά υφές δίνουν χαρακτήρα και θα γεράσει και εξηγεί Ana γενναιόδωρη. Για παράδειγμα, το ξύλο κόβεται πριόνι, το οποίο δίνει μεγαλύτερη αυθεντικότητα. Και οι πέργκολες κήπων είναι ο σίδηρος, που καλύπτεται με ένα παραδοσιακό καλαμιές. Οι πυλώνες είναι από πέτρα ανακτάται και αναμειγνύεται με τοπικά άργιλο όπως προσόψεις τσιμέντο».

Gallery, 11 φωτογραφίες
Ένα ZEN HOUSE, μια ήσυχη ζωή

Με αγροικία ψυχή

Το σπίτι, το οποίο είναι νέο έργο είναι εμπνευσμένο από τις αγροικίες Empordà, έτσι προσπάθησαν να ενσωματωθεί καλά στο περιβάλλον. Ο αρχιτέκτονας Lluís Auquer είναι χτισμένο σύμφωνα με τις αρχές της βιο-αρχιτεκτονικής. «Είναι νότιο προσανατολισμό και διαθέτει συμπαγείς τοίχους με μεγάλα ανοίγματα άφησε το χειμώνα ανάμεσα στον ήλιο, απορροφούν τη θερμότητα και να εγκαταλείψει τη νύχτα, εξοικονόμηση θέρμανσης. Και το καλοκαίρι, τα παράθυρα και το φύλλωμα κήπο aerate και φιλτράρει το φως, κρατώντας το σπίτι δροσερό, «εξήγησε από τη μελέτη του. «Είναι πραγματικά Φαίνεται ότι το σπίτι ήταν ήδη -υπογραμμίζει υπάρχει είδος Ana. Ρουστίκ έπιπλα και αντίκες κομμάτια βοηθήσει πολύ. Όμως, η διάταξη του σπιτιού είναι λειτουργικό, με χώρους που συνδέονται μεταξύ τους και πολύ ανοιχτή στους κήπους».

Κουζίνα πλάκας οροφής, οθόνη και την εργασία στο νησί botellero

Στο ισόγειο, το μεγάλο νησί και το χώρο της κουζίνας μπουφέ οριοθετούν, τραπεζαρία και σαλόνι, τρία δωμάτια σε ένα όπου γίνεται πολύ οικογενειακή ζωή. Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι δίπλα στην αίθουσα, τα παιδιά είναι στο top-εργοστάσιο και το τσιμεντένιο πάτωμα επεκτείνεται στον κήπο με οπωροφόρα δέντρα. Εκεί, ο κισσός και παλιά πέργκολες τριαντάφυλλα ρούχα. Το τέλειο μέρος για να αφήσει τη ροή του χρόνου.