Παράδεισος μέσα σε παράδεισο. Rafael Δανοί καθορίζει αυτό το σπίτι ... και το θέαμα που ένιωθε βλέποντας πριν πέντε χρόνια. «Ερωτεύτηκα την πρώτη τοπίο» σε αυτή τη γωνιά της Νοτιοανατολικής Μαγιόρκα, μια από τις καλύτερα διατηρημένες του νησιού, όπου και αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του παράδεισο.

Gallery, 19 φωτογραφίες
Μια γωνιά του παραδείσου στη Μαγιόρκα

«Η κατασκευή υπήρχε ήδη, αλλά θα μεταρρυθμιστεί σε βάθος για να το κάνει στο σπίτι που είχε ονειρευτεί. κύρια ιδέα μου ήταν ότι η κατοικία έχει ενσωματωθεί στο τοπίο και όλα τα δωμάτια έχουν θέα στο μέγιστο. Κάθε κουφώματα ένα πολύτιμο αγαθό. "

μια άλλη άποψη βεράντα και τραπεζαρία

Η υπέροχη βεράντα όπου Rafael προετοιμάζει τον πίνακα συνοψίζονται οι κύριες γραμμές που διέπουν την διακόσμηση του σπιτιού. «Κοίταξα θερμό περιβάλλοντα, με ένα οργανικό αφή, με βάση ελαφρύ χρώμα πέτρα άμμος Santanyí». Στο πλαίσιο αυτό, ο επιλεγμένα έπιπλα Rafael ξύλο και φυσικές ίνες και επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο κουρτίνες: «Είναι όλα τα παλιά λινά σεντόνια έχουν αποκτήσει Almoneda καταστήματα. Αν τους προσέγγιση, θα δείτε ότι έχουν τα κεντημένα τα αρχικά του πρώην ιδιοκτήτες της. Είναι λεπτές αφιέρωμα μου για τα μεγάλα σπίτια και την οικογένειά έπη του νησιού. "

"Κοίταξα ζεστό περιβάλλοντα, με ένα οργανικό αφή, με βάση ελαφρύ χρώμα πέτρα άμμο Santanyí"

Από την βεράντα κάθεται έξω για φαγητό με έναν πίνακα τεσσάρων μέτρων και ένα δωμάτιο με δύο καναπέδες. «Τα βράδια εδώ είναι μια απόλαυση. Ακριβώς απέναντι από το χωριό του Cas Concos και το φωτισμένο καμπαναριό της εκκλησίας του Sant Nicolau είναι σαν μια λάμπα που ανάβει τη νύχτα «, λέει ο Ραφαέλ.

Δωμάτιο με ματ ινών

Αν το σπίτι έχει σχεδιαστεί για να απολαύσετε την ύπαιθρο, η εσωτερική άνεση δεν έχει παραμεληθεί. Η μεγάλη αίθουσα στεγάζει το σαλόνι και τραπεζαρία, όπου «η σαφής άμμο και σπασμένα λευκά υφάσματα εξαπλωθεί ένα χαρούμενο και χαλαρό, ενώ το φως», λέει ο Ραφαέλ.

Gallery, 19 φωτογραφίες
Μια γωνιά του παραδείσου στη Μαγιόρκα

Μια διπλή πόρτα οδηγεί στην κουζίνα. «Το γυάλινο πλακίδιο και το έκαναν ανοίξει ή να κλείσει, όπως απαιτείται, και πάντα αφήστε το φως και εμφάνιση». Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο κύρια σουίτα.

Υπνοδωμάτιο με την περιοχή μελέτης

Ένα ρομαντικό τζάκι, μπορείτε να απολαύσετε δύο βεράντες, μία εσωτερική και μία εξωτερική. Δεδομένου ότι το τελευταίο Rafael επισημαίνει νότια, όπου το προφίλ της στο νησί της Cabrera νομίσματος. Rafael είναι περήφανος για αυτό το σπίτι, το οποίο νοικιάζει και το καλοκαίρι. «Όταν έχετε περάσει μια-δυο μέρες εδώ, θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Πρόκειται για ένα σύνολο αποσυμπίεσης, ξεχάστε το άγχος και τα προβλήματα. Το σπίτι αυτό δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα». Στην εταιρεία διακόσμησης σπιτιού συμμετείχε χαλκού Σπίτι Living.

Gallery, 19 φωτογραφίες
Μια γωνιά του παραδείσου στη Μαγιόρκα