Είναι παραλία Μαγιόρκα και τα επιβλητικά βράχια που δημιουργεί το Sierra de Tramontana να καλύψει τη θάλασσα ακούγεται. Αλλά αυτό το νησί κρύβει, επίσης, εσωτερικές γωνίες, όπως επισκέφθηκε σήμερα, όχι μακριά από την Πάλμα, αλλά ασφαλή από όλα τα φασαρία. Πρόκειται για ένα παλιό πέτρινο αγροικία ντυμένη ψαμμίτη και περιβάλλεται από κυπαρίσσια και πορτοκαλιές. Όλγα Ferrer της διακόσμησης και Ειρήνη Barceló, φρόντισε Kühn & Partner.

Gallery, 15 φωτογραφίες
ARCOS ΝΑΙ Αυτά είναι TRIUMPH

Αν κάτι πιάνει την προσοχή από τον κήπο, είναι οι καμάρες. Και είναι γεγονός ότι τόσοι πολλοί καμπύλες ευθεία γραμμή καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Πριν από τη μεταρρύθμιση και το χειμώνα κανείς δεν πάτησε αυτό το διάδρομο. Κρίμα! Γιατί ο αρχιτέκτονας Roberto Lorenzo ήταν σαφές ότι η αφετηρία της ενημέρωσης θα είναι acristalar τις καμάρες για να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία και να το μετατρέψει σε ένα άνετο καθιστικό, κατάλληλο για όλο το χρόνο και θέα στον κήπο.

Έχετε δει τα δοκάρια; Πόσο καλό είναι το ξύλο με την πέτρα τοίχο! Αυτό είναι το αυθεντικό ρουστίκ. Σε αυτό το δωμάτιο το μείγμα κλασικού και να ανακτηθεί πιο ανεπίσημο κομμάτια, όπως και οι δύο πουφ τοποθετείται απέναντι από τον καναπέ, έπιπλα κάνει κομψότητα δεν έρχεται σε αντίθεση με μια πιο χαλαρή αίσθηση.

00239500

Η τραπεζαρία, το οποίο μοιράζεται χώρο με την κουζίνα, ένα μυστικό: χώρος του ήταν μέρος της βεράντας και διατηρεί το εμπόδιο στις δοκούς, σε μια προσπάθεια να μην ξεχνάμε τις ρίζες τους. Αυτός ο χώρος έκλεισε με γυαλί, αλλά όταν ο καιρός είναι ζεστός φθάνει πτυσσόμενη πόρτα πρακτικά εξαφανίζεται και επιστρέφει στο εσωτερικό και εξωτερικό ενταχθούν, όπως και στο παρελθόν. Η κουζίνα διανέμεται γραμμικά έκπληκτος από την μοντέρνα γραμμή των επίπλων. Αλλά η πρόθεση είναι σαφής: να αφήσει το προβάδισμα στην κορυφώθηκε στέγη, δοκάρια, μιμόζα και το πέτρινο τοίχο.

00239520

Στην κρεβατοκάμαρα, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να πιάσει το φως και τονίζουν το πλάτος του. "Ένα πρότυπο κρεβάτι φάνηκε πολύ λίγο στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μια αφίσα είχε φάει πολύ χώρο και σαφήνεια"Λέει ο interior designer. Αποφάσισαν να επιλέξουν μια συμβιβαστική λύση: ένα κρεβάτι με πόλους στο ποδαρικό υπαινίσσομαι μόνο το θόλο. Το ξύλινο κεφαλάρι κατέχει πετάξει κομοδίνα.

Gallery, 15 φωτογραφίες
ARCOS ΝΑΙ Αυτά είναι TRIUMPH

Στο μπάνιο που έχουν διατηρηθεί αρχική θησαυροφυλάκια. Επίστρωση και περιβάλλουν τα έπιπλα μπάνιου έχουν γίνει με microcemento, υλικό λεπτή και πολύ σκληρή.