Αν κινείται με τα παιδιά μπορεί να φαίνεται σε μας τον εφιάλτη πριν από τα Χριστούγεννα (ή όχι;), Αυτή η οικογενειακή είπε ναι, θέλουμε! ¿Segurooooo; Λοιπόν, είχα κίνητρο: κάνει το ντεμπούτο σπίτι tailor-made και συναρμολογούνται Δωδέκατη Νύχτα των ονείρων σας. Το σπίτι σας είναι το καλύτερο δώρο, φυσικά. Έξι χρονών είναι η κοπέλα. Δύο ετών αδελφό του. Είναι τέλειο και voila όλα έτοιμα!

Η επιστολή ήταν η πρώτη. "Θέλουμε ένα σπίτι για να παίξει, ένα πεύκο με ένα αστέρι ψηλά μπαμπά!, Μια μεγάλη κουζίνα να κάνει τα μπισκότα με τη μαμά, ένα τζάκι για να ζεσταθεί πλευρά κλήρωση σας σε κρύο καιρό, ένας κήπος για να γιορτάσουν τα γενέθλια, και την εξουσία δείτε τη θάλασσα!" (Το τελευταίο προστίθενται οι γονείς).

0333

Ήδη έχουν την bandejita για τάρανδο και καμήλες των Βασιλέων, φυσικά Αϊ-Βασίλη! Και στην λίστα με τα ψώνια που έχει ήδη στόχο τα μικρά γράμματα του από τα παιδιά (και όχι μεγάλο) σοκολάτας για πρωινό που θα προετοιμάσει όλα μαζί.

«Κάνουμε τα πάντα: Kings και τον Άγιο Βασίλη. Μου αρέσει να οδηγούν το δέντρο είναι αρκετά μεγάλο, αλλά δεν μου αρέσει η υπερβολική διακόσμηση, και πολλά φώτα. Μερικές φορές έβαλα ένα αρχείο καταγραφής τόνους και σε συνδυασμό με γυάλινες σφαίρες «λέει ο Ona, η μητέρα του, ο οποίος προσπαθεί να διαιρέσει τις αργίες:» Τα Χριστούγεννα είμαστε με όλη την οικογένεια, παππούδες και γιαγιάδες ... αλλά Ρέγιες είναι πιο οικεία, να είναι τέσσερις, ανοιχτή δώρα .... "

Gallery, 15 φωτογραφίες
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ

Βλέπουμε ένα μεγάλο δέντρο, το οποίο Ona έφερε Petit Côté ντεκό, το εμπορικό σήμα που εργάζεται για το νέο έργο του ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων, αλλά όχι κούνια. Και αυτό; «Τα μικρά παιδιά στο τέλος να ξεχωρίζει πολύ!» Γελάει, «θα προτιμούσα να τους δώσουμε ένα παιχνίδι και έχουν συναρμολογηθεί σωστά το δέντρο.»

0081

Δίπλα από το δέντρο, μερικές πλάκες. «Αγαπητοί Reyes, τώρα δεν περνούν περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον και το χαρτί. Γράφουμε σε αυτές τις πλάκες ... ευχαριστώ για τα δώρα!», Σημείωσε παιδιά. Επιτέλους έρχεται η ημέρα του Three Kings κέικ! Ποιος θα παίξει το φασόλι;

Θα θέλατε να δείτε περισσότερα από αυτό το σπίτι; Αυτό το βίντεο εξετάζει το πώς όλη η οικογένεια ζει σε αναμονή για τους Μάγους. Τι νεύρων!