Το τέταρτο από τα παιδιά είναι συνήθως ακατάλληλα για τους πάσχοντες από καρδιακή νόσο χώρο. φυσικό χάος της είναι ανεκτή μόνο από yogacharyas. Εάν δεν είστε ακόμα ένας μεγάλος δάσκαλος της γιόγκα, θα εκτιμήσετε αυτό το άρθρο. Συλλέξτε 10 κλειδιά για να διακοσμήσετε το δωμάτιο να πάρει την παραγγελία σας, χώρο για να παίξουν, να συγκεντρωθεί και να εκφράσουν τον εαυτό τους, και τα πάντα, καθιστώντας τα ευτυχής. Θα σας γεμίσει με φιλιά και να ανακτήσει ηρεμία. Πιστέψτε μας.

1. Είναι η βασιλεία σου ... να το προσέξει!

Δεν έχετε να είναι άνετα, αν δεν αισθάνεται δωμάτιό του. Διακ μαζί. Βρείτε φωτογραφίες από τα δωμάτια που σας αρέσει στον εαυτό σας και στη συνέχεια να το δείξει σε αυτόν και αυτός επιλέγει. Θα βεβαιωθείτε ότι έχετε αρέσουν και τα δύο. Και από εδώ, την εξατομίκευση. Οποιεσδήποτε ιδέες; Διακοσμήστε με γράμματα που σχηματίζουν το όνομα ή το χρώμα με το αγαπημένο σας χρώμα του? να λάβει το κέικ, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να είναι τρίζει.

Gallery, 10 φωτογραφίες
Montales LES Chifle ένα δωμάτιο ... και εσείς!

2. μίνι γραφείο σας

Η ρεσεψιόν είναι πάντα χρήσιμη. Αν έχετε παλιά καθήκοντα, είναι αναμφισβήτητο. Και αν ακόμα είναι μικρό, μπορείτε να βάψετε, να παίξουν ή να παρακολουθήσετε τις ιστορίες. Βάλτε το στο πιο φωτεινό χώρο του δωματίου και περιλαμβάνει ένα συρτάρι με τα χρώματα κατάστημα, χαρτί, νερομπογιές ... Αν όχι, είναι πάντα στο τραπέζι.

3. Χώρος για ένα κάστρο πάγο ...

...ή ένα δάσος trolls. Χρειάζονται. Ιδανικά διανείμει το δωμάτιο για να αφήσετε ένα μεγάλο κεντρικό χώρο όπου μπορούν να παίξουν άνετα και να οικοδομήσουν φανταστικούς κόσμους τους με τα παιχνίδια. Ένα μεγάλο χαλί ή περισσότερα θα δώσει τη ζεστασιά και θα γίνει τέλειο σκηνικό για να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά σας.

4. Τα πάντα στη θέση του

Τα ρούχα του είναι μικρά, αλλά καταλαμβάνει. Και συνήθως έχουν περισσότερα κομμάτια από τους ενήλικες ... ή όχι; Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η σειρά με συρτάρια και ντουλάπια. Διαχωριστές και τα καλάθια θα βοηθήσει. Και επισήμανση, όπως δοχεία των παιχνιδιών, πάρα πολύ. Έτσι, όταν ο ίδιος επιλέγει τα δικά του ρούχα δεν θα χαλάσουν το ντουλάπι ψάχνει για ό, τι παίρνεις.

00404517

5. Θα θέλατε να παραγγείλετε (δεν είναι αστείο)

Συρτάρια με τροχούς που μπορούν εύκολα να μετακινηθούν, καλάθια, μπαούλα ... με την ετικέτα ονόματος όλων όσα αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται γράμματα ή αστεία σχέδια.

6. Κάνουμε μια sleepover;

Μπορείτε αν παρέχεται ένα κρεβάτι για τους επισκέπτες. Μια συρταρωτό κρεβάτι είναι τέλεια. Ακόμα κι αν έχετε κουκέτες, δωμάτια με κρυφό τρίτο κρεβάτι. Μην διστάσετε. Ο χρόνος θα έρθει και απλά να ξέρετε ότι έχετε αυτή τη δυνατότητα, θα σας κάνει πάρα πολύ ευτυχισμένη.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

υπνοδωμάτια 30 παιδιών με καλές λύσεις

ενοικιαζόμενα δωμάτια

υπνοδωμάτια 30 παιδιών με καλές λύσεις

7. Η ελευθερία της έκφρασης

Έχουμε περάσει τη ζωή μου ψάχνει για εικόνες που θα μπορούσαν να πλένονται, γιατί, ξέρετε, ένα παιδί με ένα &# 39? Rotu&# 39? στο χέρι ... γκράφιτι παίρνετε μαζί σας! Αλλάξτε το τσιπ και αφήστε τον κενό χώρο για να εκφράσουν καλλιτεχνικά ταλέντα τους. Ένας τοίχος πλάκα ζωγραφισμένα με μαγνητική μπογιά για να κρεμάσει τις δημιουργίες τους, με ράφια για εκθέσεις ... Υπάρχουν επιλογές.

8. Τα χρώματα με λογική και ευαισθησία ...

 • Εάν κυριαρχεί το λευκό ... που ευνοούν υπόλοιπο σας.
 • Με θέα το απέραντο γαλάζιο ... Αν τον βοηθήσει να επικεντρωθεί.
 • Εάν κυριαρχεί το πράσινο ... θα αισθάνονται πιο σίγουροι.
 • Εάν κυριαρχεί το λιλά ... θα τονώσει τη δημιουργικότητά σας και θα μειώσει την ανυπομονησία σας.
 • Εάν κυριαρχεί το κόκκινο ... θα αυξήσει τον ενθουσιασμό σας και την όρεξή σας!
 • Εάν κυριαρχεί το ροζ ... θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα σας χαλαρώσει.
 • Αν κυριαρχεί στην αρένα ... αισθάνεστε την άνεση i ισορροπία.
 • Εάν κυριαρχεί το κίτρινο ... θα διεγείρει την φαντασία σας.

9. Σκεφτείτε υψηλής

Ιδιαίτερα εάν ο χώρος λείπει. Ένα διώροφο κρεβάτι μπορεί να γίνει κρεβάτι και ντουλάπα ή το κρεβάτι και χίλια συρτάρια για την αποθήκευση παιχνιδιών, και να κερδίσει το κοίλο ενός από τα δύο κομμάτια. Επιπλέον, αγαπούν την αναρρίχηση σκάλες. ασφάλιση Triunfo.

Πάνω απ 'όλα, είναι ασφαλές

 • υγιή έπιπλα: κατασκευάζονται χωρίς κόλλα ή διαλυτικά.
 • οικολογικό χρώμα: βεβαιωθείτε ότι είναι φτιαγμένα με πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης.
 • Βιολογική Κλωστοϋφαντουργία: βαμβάκι, λινό, μαλλί ή τσόχα.
 • Aleja συσκευές: επικοινωνίας, ραδιόφωνο με ξυπνητήρι ... Δεν είναι κοντά στο κρεβάτι σας. τμήματα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων θα πρέπει να κοιμούνται.
 • προστατευόμενός: Καλύπτει βύσματα και να τοποθετηθούν προστατευτικά στις γωνίες των επίπλων.
 • Topes "antipellizcos": Βάλτε την ασφάλεια σταματά σε συρτάρια και τις πόρτες για την πρόληψη δάχτυλα που αλιεύονται.
 • ασφαλής παράθυρα: εγκατασταθεί μεντεσέδες ασφαλείας και κλειδαριά ανοίγματος του συστήματος.
 • Antiresbalones χαλιά: Προσθέτει βάσεις ολίσθησης χαλί της για την πρόληψη της πτώσης. Και να επιλέξετε χαλιά από 100% φυσικό και antiácaros.

10. Προετοιμασία και αποθήκευση

Όταν οδηγάτε πρώτο δωμάτιο σας δεν νομίζω ότι μια μέρα θα έχουν 15 έτη. Αλλά όταν αφαιρείτε τη βάση ... είναι μια καλή στιγμή για να planteártelo. Σκεφτείτε κομμάτια διάρκειας και μόνο αλλάζοντας τις λεπτομέρειες, υφάσματα ή το χρώμα των τοίχων, μπορείτε να μετατρέψετε το δωμάτιο του ανεμιστήρα του σκύλου περιπολίας στο δωμάτιο ενός από τους Taylor Swift.

Gallery, 10 φωτογραφίες
Montales LES Chifle ένα δωμάτιο ... και εσείς!

Τώρα, θα θέλατε να συνεχίσετε να βλέπετε καλές ιδέες; Εισάγει την γκαλερί. Υπάρχουν μεγάλες.