Μπορείτε σκύψει πάνω στο θύρωμα του δωματίου των παιδιών, φαίνονται στην άκρη, στην άλλη, πάνω, κάτω ... και όσο και αν προσπαθείτε να είναι σε θέση να απεικονίσει το πώς tooodo θα πρέπει να τοποθετήσετε μικρά σας σε τόσο μικρό χώρο. Calma. Είναι πιο συχνή από ό, τι νομίζετε. Γι 'αυτό έρθει στη διάσωση με αυτή τη συλλογή 20 τέταρτα των βρεφών και των παιδιών με μεγάλες ιδέες.

Αλλά ποια είναι τα κλειδιά για την επιτυχία είναι να επιτευχθεί αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε cm και είναι άνετα και άνετα; Σημειώσεις, εδώ έχετε:

έπιπλα

Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να κάνει τα έπιπλα, Είναι η καλύτερη επιλογή για να αποκομίσουν το μέγιστο χώρο. Έτσι δεν θα χάσετε ένα μόνο εκατοστό, μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία που χρειάζεστε και επίσης να προσαρμόσετε τα τέρματα.

λαθρεπιβάτη κρεβάτια

Είναι πιο πρακτικό για την αποθήκευση ό, τι χρειάζεστε. Συρτάρια με ρόδες είναι το ιδανικό μέρος για να αποθηκεύουν τα παιχνίδια, ρούχα μια άλλη εποχή ... υπάρχουν και άλλες camita κρύβεται από κάτω, ιδανικό για όταν θέλετε να προσκαλέσετε έναν φίλο για να κοιμηθεί στο σπίτι.

Αν δύο ...

Μην διστάσετε. Όταν διατίθενται λίγα μέτρα κουκέτα είναι σίγουρα η καλύτερη λύση. Ο τύπος τρένο θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσει το διάστημα κάτω από την ψηλότερη να τοποθετήσετε ένα μεγάλο συρταριέρα, μια ντουλάπα των προσαρμοσμένων και ακόμη και ένα γραφείο.

φεγγίτες

Είναι ιδανικό για να θέσει το παιδικό δωμάτιο. Για τους επάνω, δεν θα είναι ένα πρόβλημα, και αυτό θα είναι ένα μαγικό μέρος παραμύθι.

συμπαγές μετατραπεί έπιπλα

Μια κούνια που γίνεται κρεβάτι μικρών παιδιών. Changer που μετατρέπεται σε κομοδίνο και γραφείο. Μια ντουλάπα που θα σας εξυπηρετήσει για πάνω από μια δεκαετία ... Επιλέξτε ένα συμπαγές μετατραπεί έπιπλα είναι μια καλή επιλογή όχι μόνο για να έχουν διάφορες λειτουργίες σε ένα μικρού μεγέθους έπιπλα, αλλά και να αποθηκεύσετε, τότε θα αποφύγετε να πρέπει να αλλάξετε τη διάταξη των επίπλων σε κάθε στάδιο ανάπτυξης.

Ένας χώρος, δύο λειτουργίες

Για να προσθέσετε περισσότερο pizzazz στο δωμάτιό σας, μπορείτε να διακοσμήσετε ευέλικτο τρόπο έτσι ώστε το ένα δωμάτιο έχει μια ματιά τη διάρκεια της ημέρας, μια άλλη νύχτα. Για παράδειγμα, το κρεβάτι μπορεί να είναι ένας καναπές κατά τη διάρκεια των confidences ημέρας.

Αποχαιρετισμός στον άθικτος παράθυρο

Μερικές φορές δίνει κάποια ίλιγγος αδράξουν την περιοχή bajoventana και τείνουν να αποχωρήσουν από την ανοιχτή περιοχή. Αλλά αν αυτό είναι μια ρηχή υπουργικό συμβούλιο ως βιβλιοθήκη, χαμηλά ντουλάπια ή ράφια ως ένα κομοδίνο είναι με τη χρήση του χώρου, χωρίς να εμποδίζουν την είσοδο του φωτός.

παιδική χαρά

Αν και το δωμάτιο δεν έχει αρκετά μέτρα για να θέσει μια καλή παιδική χαρά, μπορείτε να δημιουργήσετε απλά με ένα καλό παχύ χαλί στο πάτωμα. Σήμερα υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο στο σπίτι, έτσι ώστε να είναι πολύ πιο πρακτικό.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το photo gallery, όπου θα βρείτε πολλές περισσότερες ιδέες για να μεγιστοποιήσετε το διάστημα, κερδίζοντας σειρά, προσθέστε την αποθήκευση και τη γοητευτική διακοσμήσετε το μεγάλο μικρό κόσμο τους.