Ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάνουν καλά οργανωμένη είναι μια πρόκληση. υπνοδωμάτιο και Greta Νόρα ήταν τα αφετηρία δύο διπλανά δωμάτια χωρίζονται με συρόμενη πόρτα. Παρά το γεγονός ότι τα μέτρα δεν ήταν ένα πρόβλημα, ο στόχος ήταν ότι κάθε πρέπει να έχουν χώρο να παίξουν και να σώσει. Lali Vayreda, Dijous ομάδα, ήταν υπεύθυνη για την αναδιοργάνωση του υπνοδωματίου. «Καθώς τα γραφεία είχαμε ήταν καλό, αποφασίσαμε να τα χρησιμοποιούν, αλλά να προσαρμόσετε μέτωπά τους με πινακίδες που συνδυάζουν τη ζωγραφική με λουλούδια και αισθάνθηκε». Μεταξύ των δύο ντουλάπες μέτωπα έπιπλα από σχιστόλιθο κρατά τη συλλογή κοστούμια για τα κορίτσια προστέθηκε.

«Στη μέση του δωματίου εντοπίζουμε την παιδική χαρά, με δύο πίνακες που αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλον, και να πάρουμε τη γωνία με ένα ράφι για τις ιστορίες. κέρδισε τελικά ένα χώρο αποθήκευσης με ράφια και στις δύο πλευρές του συρόμενη πόρτα, «προσθέτει Lali.

Στην υπόλοιπη περιοχή έχουν ευθυγραμμιστεί τα δύο κρεβάτια. «Είναι πιο άνετα από ό, τι μια κουκέτα για τους ίδιους και για τους μπαμπάδες.» Και με τη χαμηλότερη συρτάρια, κεφαλάρι και ολοκληρωμένη περιοχή ράφια στον τοίχο, και πολύ πρακτικό. Όλα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με λευκή λάκα DM, «η οποία μας επιτρέπει να ενοποιήσει τη διακόσμηση σε δύο δωμάτια και να προσθέσετε σημειώσεις του χρώματος υφάσματα, τα παιχνίδια και τα βιβλία»

Αποθήκευση για δύο

Διπλότυπο έπιπλα και λειτουργίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσει την τάξη και την «ειρήνη» σε έναν κοινόχρηστο χώρο. Αν έχετε χώρο, έπιπλα σχεδιάζει ό, τι μπορείτε για δύο (ντουλάπια, τραπέζια ...). Έτσι ώστε να είναι σαφές ποιος είναι τι, να προσαρμόσετε. Χρησιμοποιήστε τα ονόματά τους και τα διαφορετικά χρώματα για τον εντοπισμό τους. Έτσι, μπορείτε επίσης να ενισχύσει την προσωπικότητά σας.