Έχετε ένα μωρό &# 39? Επί του σκάφους&# 39? και εκεί είναι λίγο να γεννηθεί; Είναι καιρός να προετοιμάσει το δωμάτιο σας. Τι ψευδαίσθηση, πρώτη κρεβατοκάμαρα του! Θα έρθει μια στιγμή που έφηβος θέλει να επιλέξουν το δικό τους θέμα. Αλλά τώρα, εσείς που έχετε επιλέξει.

Το πρώτο πράγμα είναι να σκεφτούμε το φάσμα των χρωμάτων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Και αν και σήμερα υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη συμβατικότητα στοιχήματα τόνους όπως η μουστάρδα ή γκρίζα πέτρα, η αλήθεια είναι ότι κανένα άλλο χρώμα είναι ικανή να κερδίσει την τρυφερότητα και την ηρεμία μπεζ και παστέλ μπλε και ροζ.

Εδώ μπορούμε να δείξουμε τρία υπνοδωμάτια των παιδιών εφόσον έχει επιλέξει για αυτές τις αποχρώσεις στους τοίχους, τα έπιπλα και αξεσουάρ, και επίσης να σας δώσει πολλές ιδέες για να μπορείτε να προετοιμάσει την κρεβατοκάμαρά σας στη λεπτομέρεια, το στυλ και ό, τι το παιδί σας μπορεί να χρειαστεί.

Η λεπτότητα του μπεζ

Τυλίγει τα πάντα με τη ζεστασιά της: τους τοίχους, ξύλινη επένδυση, έπιπλα, δοκάρια ... και πολλαπλασιάζει το φυσικό φως που μπαίνει από το παράθυρο. Pamela Köster, ιδιοκτήτης του σπιτιού και συγγραφέας των περισσότερων τμημάτων του δωματίου, όπως ερμάρια, πολυθρόνα και λάμπα που διανέμονται υπέρ της υπέροχο φως. Έβγαλε τη βάση στον τοίχο και δύο μονά ντουλάπες προς τα εμπρός, αφήνοντας το κεντρικό χώρο για Σόφια παιχνίδι στο σπίτι. Στάθηκε δίπλα στην κούνια, μια άνετη καρέκλα από την οποία να πει μια ιστορία πριν τον ύπνο. Για υπνάκο φορά, τα παραθυρόφυλλα είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί το σκοτάδι και την προώθηση του ύπνου.

Λεπτές νότες του ροζ

Ήθελα να αναπνεύσει ένα θηλυκό αέρα που φαινόταν να είναι η κρεβατοκάμαρα ενός κοριτσιού, αλλά αυτό δεν ήταν κιτς. Το εσωτερικό Lupe Rebollar βρεθεί η σωστή αφή του χρώματος wallpapers -a παχύ κάθετες ρίγες σε ροζ και λευκό σε ένα τοίχο και τα μικρά λουλούδια μπροστά από empotrado- ντουλάπα. Και λάμπα οθόνες οροφής, που συνδυάζει διάφορες αποχρώσεις του ροζ. Τα υπόλοιπα, ζωγραφισμένο ένα φωτεινό λευκό, φέρνει ηρεμία στην κρεβατοκάμαρα.
Στα δεξιά του κρεβατιού, ένα ράφι και το ίδιο βάθος με τη στήλη (μόλις 20 cm) χρησιμεύει για να κρατήσει πρακτικό αντικείμενα καθημερινής χρήσης, ολοκληρώνοντας συρτάρια αποθήκευσης που παρέχουν την παλιά και την ντουλάπα.

Serenity σε λευκό και μπλε

Κατά τη διακόσμηση ένα μακρόστενο δωμάτιο, είναι σημαντικό να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των επίπλων και είναι εξοπλισμένα με μόλις. Είναι αυτό που κάνει το εσωτερικό Rocío Montesino σε αυτό το δωμάτιο, το οποίο, επίσης, τα περισσότερα από τα κομμάτια έχουν δύο λειτουργίες, για να επωφεληθούν από τα μέτρα. Το συρτάρι, καθώς και για να φιλοξενήσει τα είδη ένδυσης και αξεσουάρ, χρησιμοποιείται επίσης ως changer. Η τράπεζα πολλαπλασιάζει αποθήκευσης, ενώ προσφέρει ένα καθιστικό. Και το καρότσι διακοσμεί και προωθεί σειρά.
Για να ενσωματώσει όλα τα στοιχεία από το υπνοδωμάτιο, το εσωτερικό μέσα από όλους τους τοίχους με ένα κενό DM ξύλινη επένδυση με cuarterones, η οποία προστατεύει επίσης τους τοίχους και στην κούνια, δημιουργεί ένα μικρό διακοσμητικά στοιχεία ιδανική για την υποστήριξη ράφι.