Τα χρώματα είναι σημαντική για τη διακόσμηση, ειδικά σε ένα παιδικό δωμάτιο. Μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση του μωρού, διεγείρει ή ηρεμία. Στην περίπτωση αυτή, οι γονείς της την όμορφη Μαρία, επέλεξε το ροζ, γιατί ηρεμεί και μειώνει τους φόβους. Λειτουργεί, επίσης, στα υπνοδωμάτια των παιδιών με προβλήματα ύπνου. Και το άσπρο, είναι ένα χρώμα που συνδέεται με το φως, την καθαριότητα, την καθαρότητα και την θετική αιτίες.

Εδώ, οι δύο χρώματα συνδυάζονται σε λεπτομέρειες, όπως φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζιο ή τραμπάλα καρέκλα, η οποία χρησιμεύει Matilde να θηλάσει και να αγκαλιάσει Mary πριν επιστρέψει στο κρεβάτι. Ροζ βρίσκεται στις λεπτομέρειες της κούνιας: στην παπλωματοθήκη σε ένα πολύ απαλό τόνο, δένει στολίδια, σε ένα υπερυψωμένο τόνο.

Ως αντίστιξη, Matilde και Theo έχουν ολοκληρώσει το δωμάτιο με ζεστά χρώματα: το τείχος και το χαλί δωμάτιο σε μπεζ και το καλάθι στο φυσικό χρώμα. Και για να στρογγυλοποιήσουν, αντλώντας από την ευρύτερη τοίχο του δωματίου όπου δύο ωραία ratoncitas χορεύουν στο γλυκό και ήρεμο ύπνο της Μαρίας.

Πώς είναι το δωμάτιο του μωρού σας; Πείτε μας στα σχόλια αυτού του άρθρου.