Ξεχάστε το άγχος της μαγειρικής την τελευταία στιγμή της autodesterrarte στην κουζίνα, ενώ οι επισκέπτες χαιρετήσει ή να έχουν επίγνωση του φούρνου, ενώ ράμφισμα engulles κάτι (αν είστε τυχεροί αρκετά αριστερά κάτι).

Αυτές οι 12 συνταγές θα είναι η ζωή σας: είναι πρωτότυπο, παρασκευάζονται εκ των προτέρων και μπορεί να χρησιμεύσει στο τραπέζι ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε το δείπνο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι μια ποικιλία μπουφέ, παρουσίαση των πιάτων και διατηρώντας τη θερμοκρασία του.

Gallery, 12 φωτογραφίες
12 συνταγές που απευθύνεται δείπνο σε μπουφέ ΕΤΟΣ

Εύκολο να φάει

Περιλαμβάνει διάφορα πιάτα που μπορούν να τρώγονται με τα χέρια σας και να έχετε την αρχική παρουσιάσεις όπως κεμπάπ, σφαιρίδια, τάρτες ... προσφέρει το κρέας και τα ψάρια. Κρέας, την προετοιμασία ψητά και στη συνέχεια να το παρουσιάσει σε φέτες ή μετάλλια και μια επίπεδη πηγή. Και τα ψάρια μπορούν να το παρουσιάσει στο αμπαζούρ, κρέπες και σαλάτες. Μία θερμοκρασία. Με ένα άγγιγμα του φούρνου λίγα λεπτά πριν από το δείπνο που έχετε ζεστά πιάτα έτοιμα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αφήστε υδατόλουτρο ή να χρησιμεύσουν σε καυτά πιάτα είναι άλλες λύσεις. Για επιδόρπιο, δεν κάνουν τεράστια τάρτες, γλυκά αλλά και να ραμφίζουν. Και δεν λείπει σαλάτες. Είναι μια καλή επιλογή για την είσοδο και είναι εύκολο να γίνουν. Ετοιμάζει μια minibufé με διαφορετικές σάλτσες και vinaigrettes απλή χώρια.

00393650

θέμα Διάστημα

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα για την επιτυχία του μπουφέ είναι να γνωρίζουμε πώς να προσαρμόσει το μέγεθος του πίνακα στο ύψος των περιστάσεων. Η δυνατότητα επέκτασης τραπέζι, να συμμετάσχουν σε πολλαπλά τραπέζια ή κάτω πίνακα για τα παιδιά είναι μερικοί πόροι. Και παίζουν με τα ύψη. Πιάτα στο μπουφέ που συνήθως βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα. Βάθρο χρησιμοποιεί δίσκους, κύπελλα φρούτων ή διαφορετικές βάσεις.

Gallery, 12 φωτογραφίες
12 συνταγές που απευθύνεται δείπνο σε μπουφέ ΕΤΟΣ