Det var så vitt Carmen Kanner sig Inte i Vardagsrummet skyddade. Trämöbler och nya stolar så som BEKVÄM mysig hanteras Förändring. "Nu ETT Nöje!"

Carmen inrett SITT Vardagsrum Närs har Valde toner vita ljus SOM GER understryker god och arkitektur "män jag ATT jag Tror tillbringade för Vår OCH KALLT", Säger han. För ATT ge Värme, naturmaterial välja i jordfärger and trämöbler, såsom Jardin d'Ulysse BEKVÄM, Vilket GER Stöd FÖR matbordet.

Matta AV oss ATT Fortgama hjälpte Områdes definieras. "Det ÄR Underbart. Jag EFTER letade in, män ÄR SÅ Stor ATT utrymmet Fann ingen SOM skulle övertyga mig".

Matsalen var Något Ensam, sa vi Med Andra Stolárna ersatt Smide Fallet Ikea. "Det ÄR Trevligt, Nu är det Mycket mer klänning!" Utropade Carmen Närs Det slutliga ha Såg resultatet.

"I love it!" Han Inte Sluta upprepa Carmen. Och oss available. Fortgama Mattan VARIT Har i fantastisk Vardagsrummet. Och SÅ BEKVÄM Kosttillskott Jardin d'Ulysse. Ikea stolar klädda Matsalen and kaffe i september Villeroy & Boch Satter isbildning.

Och du? Som är du i naturmaterial åtnjuter hem Carmen? Vilken typ? Berätta FÖR oss i i This article kommentarerna. 

Eller till återgå Särskilda Möten matplats AV Med förnyas skapet".