Στην τραπεζαρία δεν είναι όλοι φαίνεται το ίδιο. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να είναι ένα μάλλον μικρό αλλά βολικό μέρος, όπως ένα γραφείο δίπλα από την κουζίνα για καθημερινή χρήση. Άλλοι θέλουν-ή χρειάζεστε-ότι ο πίνακας είναι μεγάλο για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια. Και υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι πρέπει να είναι ένα ευέλικτο χώρο τόσο για casual wear μόνο όταν είναι στο σπίτι, αλλά ότι ταιριάζει άψογα όταν λαμβάνουν επισκέπτες.

Πώς να πάρει το τέλειο δείπνο που χρειάζεστε; Σε αυτό το άλμπουμ θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις για την περιοχή αυτή συνάντηση στο σπίτι ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες σας.

Με μια τράπεζα, προσθέτει στυλ και θέσεων στο τραπέζι σας

Ξέρατε ότι στον ίδιο χώρο που καταλαμβάνει δύο καρέκλες ένα παγκάκι προσφέρει καθίσματα για τρεις ανθρώπους; Όπως θα δείτε στο gallery, ένας πάγκος είναι η τέλεια λύση όταν χρειάζεστε πολλά σημεία μέσα σε λίγα μέτρα. Επιπλέον, εάν έχετε χαμηλά στην πλάτη μπορείτε να το βάλετε κάτω από το τραπέζι.

Μια δυνατότητα επέκτασης τραπέζι που μεγαλώνει όταν χρειάζεται

Επεκτάσιμη πίνακες είναι μια μεγάλη ιδέα για τη βελτιστοποίηση της χώρο, ειδικά όταν δεν έχουμε πολλά μέτρα. Την ημέρα, ο πίνακας έχει το μέγεθος που είναι στο σπίτι και μεγαλώνει μόνο όταν υπάρχουν επισκέπτες.

Τραπεζαρία με στρογγυλό τραπέζι και μπουφέ λευκό

¿Ορθογώνιο ή στρογγυλό; Επιλέξτε το σχήμα που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο. Γύρος, εκτός από τη διευκόλυνση της διόδου γύρω, να ενθαρρύνουν τη συνομιλία επειδή επιτρέπει σε όλους τους γευσιγνώστες συνδέουν οπτικά χωρίς πρόβλημα.

Ένα μεγάλο τραπέζι σχεδιασμένο για μια μεγάλη οικογένεια

Το τραπέζι θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Εάν είστε πολλοί στο σπίτι, τότε ο πίνακας θα πρέπει να είναι γενναιόδωρη και ισχυρή.

να φάει Κατά την επιλογή του σημείωμα πίνακα που κάθε δείπνο χρειάζεται το δικό του χώρο τουλάχιστον 60 cm και πρέπει να έχει μια κεντρική περιοχή για να ρίξει πλάκες, πιάτα ...

Και για οικιακή Στη φωτογραφία δείχνουμε στην γκαλερί έχει δημιουργήσει μια μικρή ρηχή κομμό (για μια σειρά από πιάτα που μόλις 30 εκατοστά βάθος). Αυτός και καρέκλες πρέπει να είναι 90 εκατοστά ελεύθερος να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του.

Gallery, 6 φωτογραφίες
Αποκτήστε το τέλειο ΔΩΜΑΤΙΟ

Το τραπέζι κατά το παράθυρο: περισσότερο φως και χώρο

Κουλουριαστεί τον πίνακα στον τοίχο για να καθαρίσετε το μέγιστο χώρο. Αν η τοποθεσία σας αντιστοιχεί σε ένα παράθυρο, όπως εν προκειμένω, δεν είναι μόνο τα ποσά εύρους, μπορείτε επίσης να πάρετε το τραπεζαρία έχει περισσότερο φυσικό φως.

προσωπικότητα Όταν η τραπεζαρία είναι ανοιχτή στην κουζίνα είναι σημαντικό ότι και οι δύο περιοχές έχουν κοινά στοιχεία, αλλά έτσι είναι το σήμα σας "διαφορές". Μπορούν να έχουν την ίδια τοίχο τόνο, αλλά διαφορετικούς ορόφους ή το αντίστροφο.

Όλα στο χέρι Αν τα μέτρα δεν επιτρέπεται να είναι στο τραπέζι κρέμεται ένα μεγάλο ντουλάπι ένα μικρό ντουλάπι στον τοίχο και να παρακολουθήσουν τα σκεύη στο χέρι.

Παρατείνει το νησί για φαγητό και το μαγείρεμα της οικογένειας

Επιμηκύνει πάγκο της κουζίνας νησί περίπου 30 cm στο ένα άκρο να έχει ένα μπαρ για ανεπίσημα γεύματα ή το πρωινό. καταστήματα στο χέρι και σε ένα από τα συρτάρια για χαλιά σε μια στιγμή. Αν έχετε παιδιά, είναι μια ιδανική λύση για πρωινό, επειδή μπορείτε να πάτε να πάρει και την προετοιμασία άλλα πράγματα στην κουζίνα, ενώ οι αγρυπνίες πολύ στενά.