Πτώση είναι μια καλή στιγμή για να πάρει πίσω το ποδήλατο και να πάρει γύρω από την πόλη, μετά την καλοκαιρινή ζέστη. Είναι πάνω πάρει να εργαστεί βουτηγμένος στον ιδρώτα για λογαριασμό του υγιεινού τρόπου ζωής! Εάν είστε συνήθης των δύο τροχών, είναι πιθανό ότι κάποια στιγμή έχετε διασχίσει μονοπάτια με María Eugenia (@labiciazul στο Instagram) με όμορφη βόλτα με το ποδήλατο μπλε και vintage στυλ της. Ακούραστος ταξίδια διακόσμηση καταστήματα, καφετέριες και όμορφα εστιατόρια της Μαδρίτης σε αναζήτηση των τελευταίων τάσεων. κήρυξε διακόσμηση και πιστή στην ουσία του, εραστής έχει ετοιμάσει ένα μονοπάτι για έπιπλα με ποικίλες προτάσεις που κυμαίνονται από αντίκες καταστήματα σε περισσότερες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, χωρίς να ξεχνάμε το σκανδιναβικό στυλ.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

1. Τέχνης, Μόδας και Σχεδίου

κάνει Σχεδιασμός

Fernando VI, 13

Κατάστημα Do Σχεδιασμός της Μαδρίτης (στο άρθρο & quot? Διαδρομή ... μπλε ποδήλατο & quot?)

Δεν είναι ένα συμβατικό κατάστημα. Για το σχεδιασμό Μήπως όχι μόνο να βρείτε έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα σκανδιναβικές και βιομηχανικών στυλ. Υπάρχουν πολύ περισσότερα. Γεννήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία που σπάει τους κανόνες της καθιερωμένης. Γιατί χωρίζεται σε πέντε περιοχές όπου μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την γκαλερί και να αγοράσετε κάποια από τις εικόνες που πωλούνται εκεί ή καφέ, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα κομμάτια της μόδας από τους τοπικούς ιθύνοντες της Μαδρίτης.

2. Αντικείμενα που βρέθηκαν

Calma Chechu

Waterlily, 15

Κατάστημα στη Μαδρίτη Calma Chechu (άρθρο & quot? Διαδρομή ... μπλε ποδήλατο & quot?)

Μπλε ποδήλατο μας λέει ότι πίσω από το εργαστήριο είναι Cecilia Calma Chechu Magiatti μελέτη, ένας παθιασμένος Αργεντινή από δεύτερο χέρι και αντίκες. Η ίδια είναι υπεύθυνη για την εύρεση έπιπλα και μοναδικά κομμάτια από τα καταστήματα και τις αγορές στην Ευρώπη, η οποία στη συνέχεια θα αποκαθιστά και θα πωλεί στο κατάστημά του ή σε μία από τις εκθέσεις και τις αγορές διακόσμηση Μαδρίτης.

3. Από στόμα σε στόμα

γραφείο Studio

γραφείο Studio στη Μαδρίτη (άρθρο & quot? χάρτη με ... μπλε ποδήλατο & quot?)

Αυτό ήταν το πρώτο εργαστήριο του τεχνίτες María Eugenia φωτογραφήθηκε για το ποδήλατο μπλε. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη γειτονιά των γραμμάτων, Επάγγελμα Studio είναι η προσωπική και επαγγελματική του έργου Μελίνα και τον David, ένα ζευγάρι των τεχνιτών που είναι αφιερωμένο στο να κάνει έθιμο τσάντες σακίδια και λαχανικών δέρμα. Δεν υπάρχουν πολλά που αφειδώς για τα κοινωνικά δίκτυα, όπως οι άνθρωποι τα γνωρίζουν από στόμα σε στόμα. Το εργαστήριο, που αξίζει να επισκεφτείτε, ήταν ένας πρώην στούντιο του ζωγράφου και γλύπτη με μεγάλα παράθυρα, ψηλά ταβάνια και Βερολινέζοι αέρα.

4. Εμπειρία χαλαρή αγορά

NORTHVIEW

Libertad, 26

Κατάστημα στη Μαδρίτη Βόρεια Θάλασσα (άρθρο & quot? Χάρτη με ... μπλε ποδήλατο & quot?)

Το κλειδί για οποιαδήποτε επιλογή χώρου διακόσμηση. Και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά τους αρχιτέκτονες Javier Gómez και Genoveva Zapata, αρμόδιος για τη Βόρεια View, μια νέα έννοια εκθεσιακό χώρο. Βρίσκεται σε 26 Liberty Street, αυτό το ζευγάρι είναι αρμόδια για την παραλαβή και να διδάξουν προσωπικά τα κομμάτια των επίπλων, διακόσμηση και φωτισμό μεσαίες και υψηλές που οι ίδιοι επιλεγεί όλους τους επισκέπτες για να εξασφαλιστεί μια εμπειρία της εύκολης αγοράς και χωρίς πίεση .

5. Δεν είναι όλα τσιμπήθηκε

Cactus-Cactus

Fernando VI, 7

Κατάστημα Cactus-ΚΣΤΘ στη Μαδρίτη (χάρτης με ... μπλε ποδήλατο)

Μετά από χρόνια περνούν απαρατήρητες, κάκτους και παχύφυτα ζει τώρα μια χρυσή εποχή και έχουν γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του στοιχείου διακόσμησης. Σε τέτοιο βαθμό που σε Κάκτος Κάκτος έχουν εξειδικεύεται στην πώληση των φυτών αυτών. Ακριβώς δίπλα είναι ένα ανθοπωλείο (Daisy ονομάζεται αγάπη μου) και άλλα φυτά, για όσους θέλουν επίσης τα λουλούδια και τα χρώματα στα σπίτια τους.

6. τοπικές και βιώσιμη Boniteces

Alla πρόστιμο del mondo Contigo

Θεία Ποιμένα, 16

Κατάστημα Contigo alle πρόστιμο del Mondo στη Μαδρίτη (άρθρο & quot? Χάρτη με ... μπλε ποδήλατο & quot?)

«Αυτό είναι, όπως είπα, boniteces κατάστημα» δήλωσε η Μαρία Ευγενία. Και αυτή η δημιουργία Malasaña είναι γεμάτη από διακοσμητικά αντικείμενα και το σχεδιασμό και τη μόδα συλλογές για γυναίκες και παιδιά από την τοπική σχεδιαστές όπως το La Casita de Wendy, μεταξύ άλλων. Μαρία Ercole, ο ιδιοκτήτης επιλέγει τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να ξεφύγουν μαζική παραγωγή και το στοίχημα τρόπους για να παράγουν περισσότερο βιώσιμη.

7. κεραμικά Ειδικοί

Guille García Hoz

Pelayo, 43

Guille Hoz García είναι ένα πολύ γνωστό διακοσμητή ο οποίος άνοιξε ένα χώρο με το όνομά σας στο κέντρο της Μαδρίτης. Στο κατάστημά του, εκτός από να δει και να αγοράσει την επιλογή έπιπλα αντίκες και vintage στυλ που επιλέγει, συλλέγει κεραμικά κομμάτια από διαφορετικούς καλλιτέχνες. Το πάθος του για την τέχνη τον οδήγησε να ξεκινήσει τη δική του συλλογή κεραμικών.

8. γνήσια σκανδιναβικό στυλ

Deleite Σχεδιασμός

Μπλε ποδήλατο για αυτή τη μελέτη εσωτερική διακόσμηση έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα για την εξεύρεση μοναδικά κομμάτια της σκανδιναβικής σχεδίασης που προσπαθούν να ξεφύγουν τυπικό παστέλ καρέκλες και ξύλινα τραπέζια κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο. Αν και μέχρι πρόσφατα είχε ένα τοπικό, τώρα έχει μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα, επειδή ψάχνουν για ένα διάστημα να ανοίξει εκ νέου φυσικό κατάστημα σας.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ

9. Best καφέ στη Μαδρίτη

cripeka

Santa Teresa, 2

Cripeka cafe στη Μαδρίτη (άρθρο & quot? Χάρτη με ... μπλε ποδήλατο & quot?)

Παρά το γεγονός ότι άνοιξε πρόσφατα, το cripeka καφέ έχει καταφέρει να αποπλανήσει τον ουρανίσκο ποδήλατο Μπλε με υπέροχο καφέ του, σε σημείο που να διασφαλίζει ότι υπάρχει πάρει το καλύτερο εσπρέσο στην πόλη. πολύχρωμη διακόσμηση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '60 και του '70 είναι ένας τόπος instagrameable κάνει και η προσοχή είναι, επίσης, να σημειωθεί. Αν και δεν είναι ένα εστιατόριο μπορείτε να δοκιμάσετε σάντουιτς και σαλάτες.

10. Με φυσικό φως

Frida Μαδρίτη

San Gregorio, 8

Frida Cafe στη Μαδρίτη (άρθρο & quot? Χάρτη με ... μπλε ποδήλατο & quot?)

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα των τοπικών ποδήλατο Azul. μεγάλο σφυρήλατο σίδερο γυαλί του επιτρέπει στο φυσικό φως και Φρίντα το καθιστά ιδανικό για πρωινό ή brunch μέρος των αποφάσεων. Είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ. Τονίζουν, επίσης, έντονα χρώματα στους τοίχους τους.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Κληρονομικότητα 11. εφημερίδα

El Imparcial

Duke of Alba, 4

Εστιατόριο El Imparcial στη Μαδρίτη (άρθρο & quot? Χάρτη με ... μπλε ποδήλατο & quot?)

Αν υπάρχει ένα μέρος για να βρείτε María Eugenia αυτό είναι σίγουρα El Imparcial. Αυτό το εστιατόριο, το οποίο στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό, όπου η εφημερίδα El Imparcial ήταν, έχει γίνει σημείο αναφοράς για την τόσο ως διακόσμηση για την επιστολή σας. Τοπική σχεδιαστική μελέτη είναι το έργο της αγάπης στη Μαδρίτη, οι οποίες περιλαμβάνουν ψηλά ταβάνια, ξύλινα πατώματα, μαρμάρινα και ζαχαροκάλαμου. Η τιμή είναι πολύ καλή και τα πιάτα πρέπει να ρωτήσετε ναι ή ναι είναι τα καλαμάρια με βάση πολτοποιημένα γλυκοπατάτες και χταπόδι στα κάρβουνα.

ΎΠΝΟΣ

12. Like Home

Το καπέλο της Μαδρίτης

Imperial, 9

Αυτό το μικρό ξενώνας διαθέτει τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου στο κέντρο της Μαδρίτης. τιμές χαμηλό κόστος του το καθιστούν ιδανικό για μια απόδραση με φίλους. Λειτουργική σχεδίαση, ξεχωρίζει για την άνεση και επειδή είναι φιλική προς το περιβάλλον επειδή χρησιμοποιούν βιομάζα ως πηγή ενέργειας, τον έλεγχο της κατανάλωσης νερού και ενέργειας.

13. σκανδιναβικό στυλ vintage με πινελιές

Praktic Metropol

Montera, 47

Στο ιστορικό κέντρο της Μαδρίτης είναι Praktic Metropol, ένα ξενοδοχείο όπου αναμιγνύονται σε ένα τέλειο συνδυασμό του τρύγου και ρετρό με σκανδιναβικές. Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση έχουν σχεδιαστεί από το διάσημο και διάσημο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Lázaro Rosa-ΒΙΟΛΑΝ.

14. Ο μεγάλος άγνωστος

Το Hotel Recoletos One Shot

Salustiano Olózaga, 4

Αυτό το ξενοδοχείο στην περιοχή Σαλαμάνκα εξακολουθεί να περνά απαρατήρητος παρά την εξαιρετική τοποθεσία του, καθώς βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το Parque del Retiro, Calle Serrano ή Recoletos λεωφόρο.

Περισσότερα για María Eugenia, ψευδώνυμο &# 39? Μπλε ποδήλατο&# 39?

  • Η αγάπη για τη διακόσμηση προέρχεται από τις μικρές, όταν ξεφυλλίζει περιοδικά μητέρα της.

  • Έχει ένα πολύ καλό μάτι για τις τελευταίες τάσεις, που κρέμεται από το λογαριασμό του Instagram και στο blog σας.

  • Τα ταξίδια είναι άλλοι από μεγάλα πάθη του.