Om du Riktig Färgglada blommor, parfym OCH ÄR Mycket Honom hem Lätt ATT Växa, lamporna ÄR DIN anläggningen Ideala. Hittar du here and Hur man plantera Hålla dem dem, OCH AV Njuta blommor, Färg och HeLa Doft enligt Året.

Plantera Närs Ska?

Mellan oktober OCH SOM November höst Kommer ATT växt Lokar blomma på Våren. AR: anemoner, hyacinter, Liljor, påskliljor, smörblommor OCH Tulpaner, till Applicability. Boxar på SOM börjar blomma Vintern, OCH ÄR snödroppar, cyklamen, den Dicentra, scilla eller muscari.

Och OCH Mellan maj mars, ska du plantera Lokar SOM på blommar Sommaren, SOM Azuzenas, begonia, dahlia, gladiolus OCH fresia, intetsägande Annat. Kommer ATT även några blomma till Hosten, SOM amaryllis, Hosten Krokus Eller Nerine.

Hur ATT plantera

Om du Köper Lokar, available ATT jordstammar Eller rotknölar odla gräva, kom ihåg ÄR ATT Hårda hål OCH HAR INGA. Om du Köper grodda har Bättre Om du Inte Har fortfarande blommat. I Det here Fallet, omplantering, lossar försiktigt Marken, lökarna separera Inte Mycket ATT försöker rötterna bryta plantera and Igen dem. Var? Du Kan välja Mellan:

Krukväxter Trädgård

Marken Måste kunna rinna AV Vatten FÖR ATT Väl undvika vattendränkt OCH ROTA glödlampor. Om växterna i trädgård, Marken ÄR svampig. Krukväxter Om OM Det ÄR Bättre and Har Poros Keramik ATT Ett för Hal Slappa överflödigt Vatten; Om Inte, lökarna vattna Varannan Eller tre Dagar UTAN encharcarlos.

Vissa torv kompost (Torv, kompost Eller gödsel) pa Jorden Hjälp bh attR hektar i Blom. Och Om tre gånger Året, gödsel Satte: Dosen på den første Våren, OCH den sista, När Sommaren är slampa.